icon

Detoxikačné náplaste. Vyskúšal ich už niekto?

lucyy01
26. nov 2010

Má niekto skúsenosť? Dočítala som sa o nich na internete, chcela by som vyskúšať, či naozaj fungujú ako sa o nich píše v samých superlatívoch na rôznych stránkach kde sa dajú objednať. Nenašla som však žiadne skúsenosti ľudí, ktorí by ich vyskúšali. Vraj pôsobia podobne ako napr. Colonix, Chlorella, zelený jačmeň,...a iné detoxikačné prípravky. Tieto náplaste ale majú tú výhodu, že nemajú nežiaduce účinky. Mojím problémom je akné, ktoré by som chcela skúsiť týmito náplasťami aspoň zmierniť.

Ďakujem za každú reakciu na túto tému 😉 Lucy

mimikyky
18. júl 2012

mám náplaste od "kompava" a 9dní stále tmavé ako uhoľ... zo začiatku som mala pocit,že som lepšie spala,ale inak...

olinn
22. aug 2012

@missoni111 Prosim ta a mohla by si mi dat vediet ake naplate si pouzivala? na nete sa ich da najst vela a radsej by som vyskusala nejake s odporucanim 🙂 dikes

tatricka
29. aug 2012

moon1979. ahoj. mozes mi napisat do sukromnej posty nazov tvojich vyskusanych detox. naplasti... dakujem

milacik16
1. okt 2012

@missoni111 Ahoj mozem sa ta spytat aku znacku si pouzivala?

456456
2. okt 2012

Ja som používala KINOKI a to je riadna hlúposť, ale je to len môj názor 🙂

hydra99
12. okt 2012

tiez sa chcem opytat @missoni111...ake si pouzivala ?

tun1ska
20. okt 2012

Ja som si objednala detox náplaste priamo z číny- 100 ks za 25 eur..a som spokojná...všetky sa vlastne vyrábajú v Číne, u nás sú predražené..niekedy som kupovala 10ks za 20 eur- bláznivé 😅 Momentálne sa snažím schudnúť a za mesiac som s nimi- a samozrejme pohyb, úprava stravy- zhodila 4 kg... 🙂

ikulik
Odpoveď bola odstránená
dadka245
4. nov 2012

@moon1979 Ahoj.čítala som o detoxikačnych náplasti a tiež by som rada vedela ake použivaš,ked si ich chvališ.Lepšie je kupit si čo ozaj je dobre a vyskušane.Moc krat dakujem

moon1979
4. nov 2012

@mimikyky detox kura by mala trvať minimálne 100 dní, za 9 dní nečakaj zázraky 🙂

befr
24. jan 2013

Tych firiem je naozaj vela. Manzelka si teraz nejake kupila velmi vyhodne. Na ich stranke ich do neba vyzdvihuju. Ja som nasiel detoxikacne naplasti priamo z Ciny za cenu, za ktoru je hriech to neskusit.
http://dx.com/p/healthy-detox-foot-pads-patches...
1ks je za 0,235eura (cena pri 50ks a viac), postovne je zdarma
Takze skusajte, nieco na tom moze byt. Ja asi skusim tiez 🙂

babikabika
7. feb 2013

@moon1979 možeť poprosiť aj ja o názov tých naplaetí ? Ďakujem pekne moj mail. gabriela.susterova@gmail.com

magda340
7. feb 2013

@moon1979 Chcem poprosiť o recept proti vypadávaniu vlasov, mám nevestu, ktorá má s tým problém.
Vopred dakujem. 🙂

denae
7. feb 2013

@lucyy01 ja som ich používala, ale keďže ja sa stále cítim dobre, nezdalo sa mi, že by som sa po ich použití cítila lepšie. Podľa mňa je to všetko aj tak len a len o psychike a výsledok závisí od toho, ako si ju dokážeš nastaviť. Čiže uvidíš to, čo chceš vidieť a budeš cítiť to, čo chceš cítiť. Asi tak 🙂

zuzana914
12. feb 2013

@moon1979
Mohla by som aj ja poprosit ten vyrobok proti padaniu vlasov? dakujem

moon1979
12. feb 2013

@zuzana914 bioscalin

krasavec555
16. feb 2013

Takže ženy a muži moji viete ako fungujú detoxikačné náplaste????
Telo človeka sa potí takže keď si nalepíte ten zázračný výrobok cez noc bude mať dostatok času aby sa nožička pekne potila.... potením sa čierne farbivo, a rôzne bylinky ktoré s vodou (potom z vášho tela) zázračne zčernajú ( ak chcete aby sčernala okamžite ponorte ju do vody :o))
Ale prečo po 5- 10 dní som taký zdravý a náplasť je opäť skoro biela? vtedy by som mal ...liečbu ukončiť... ááááno..... pretože sú tam látky ktoré zužujú póry čo noc a noc..... takže noha sa prestane ako keby na chvíľu potiť tým ostane zázračný výrobok suchý a vy si myslíte že ste vyliečení amoréééé mióóóóó 🙂))))))) prečo ma maninka učila že s poctivosťou ďalej zájdem? 🙂

lilam
18. feb 2013

@tun1ska Ahoj Tuniska a kde ste ich kupili?ako sa daju zohnat,chcela by som vyskusat,Dakujem.

tun1ska
18. feb 2013

@lilam cez e bay

lilam
18. feb 2013

a mozem sa spytat ako sa volaju?

alazan
23. feb 2013

@befr ...a fungovali tie naplaste z Ciny? podla mojich info mam zatial overenu funkcnost iba pri detoxipan

befr
23. feb 2013

Bude to tak ako popisal krasavec555...
Takze mozete kupit hocake naplasti, vsetky funguju viac-menej rovnako. Ale pouzivajte ich len ak im verite! To je 99.9% uspechu ! Proste placebo efekt.
Ak sa niekomu podarilo dosiahnut po case neztmavnutie naplasti ale pritom aby zgelovateli, tak napiste. Podla mna to nie je mozne. Ja som mal raz na jednej nohe tmavu a na druhej uplne bielu !!! Zazrak ? Nie 🙂 Len som omylom jednu nalepil opacne 🙂

natally9
Odpoveď bola odstránená
lilli00
Odpoveď bola odstránená
lenus1885
24. mar 2013

Detoxikačné náplaste som kupovala na http://www.detoxikacne-naplaste-kinoki.sk/#a_ai...

jans257
28. mar 2013

@lenus1885 nápodobne, tiež vám ostávali take špinavé tie náplaste po použiti?

lenus1885
29. mar 2013

@jans257 ano prvý krát som bola dosť zhrozená z toho :D ale vraj to tak má nejak učinkovať že to vytiahne taku špinu :D aspoň nie sme teda prvý

mpower
2. apr 2013

ked je to len trik ako z ľudí dostať peniaze tak prečo mne pomohli citil som sa lepšie spal som lepšie som fajčiar cca 10 denne vyfajčím niekedy menej niekedy viac podla stresu...ale uz pri večšej namahe napr rychly beh , ísť po schodoch na 12-te poschodie atd byvam zadýchný vladzem sa hybať este energia je ale dychat nestiham akonáhle som uzival naplasti detoxipan suprime gold tak sa všetky tieto neprijemne vzdory mojho tela začali vytrácať a citil som sa plný energie od prebudenia až do večera a viem že možem vdačiť naplatiam pretoze som nic nemenil kavu nepijem ani nic pod. a robil som vsetko tak ako pred tym ako som zacal pouzivat naplate 🙂

lenus1885
2. apr 2013

@mpower je to super 🙂 ale zase asi je možné, že nie na každého to zaberá rovnako... každému pomôže niečo ine, a určite to nepomôže na všetko....🙂

mpower
3. apr 2013

@lenus1885 tak to je samozrejmé a ani tie náplaste nebudu moc účinne ked telo budeme zaťažovať napr. vypražaným jedlom, mc donalds, etc. a tiež alkohol alebo napr. aj redbull a pod. ma dosť negatívne nasledky treba upraviť jedalny lístok a jesť častejšie a menšie porcie + dobrý pitný režim a dalej komu nepomahajú náplaste tak nech skúsi napr. zelený jačmeň odporúčak formu v tobolkách pretože prášok ktorý sa zarába s vodou alebo džúsom je dosť ťažké sústo 😀 a aj ked to zvládnete časom sa to človeku totalne zhnusý 🤐 😉