Detská izba pre školáka a mimi. Rady a skúsenosti

lenka618
2. dec 2010

Chcela by som sa s vami poradiť.
Na jar ideme konečne zariaďovať detskú izbu a rozmýšľame nad viacerými verziami. Syn ide v septembri do školy a teraz čakáme bábo, čiže by to mala byť izba pre školáka a mimino - resp. bude medzi nimi 7 ročný rozdiel, čiže nemôžme urobiť čisto študentskú izbu, ani čisto hračkársky kút, ako to máme teraz 🙂 . Bývame v paneláku, izba je malá má 3,4 x 3,4 m.
Rozmýšľame nad poschdovou posteľou - s úsporných priestorových dôvodov pochopiteľne, ale napr. ja som doma posch. posteľ nemala, tak nemám skúsenosti. Aké máte skúsenosti s poschodovou posteľou? Našli sme jednu verziu, že: dole je PC stolík, skriňa, na boku schody - každý schod šufeľ, a nad tým všetkým je posteľ. Celkom sa mi to páčilo, len sme to videli len na obrázku, tak sme to netrúfli kúpiť. Takú vec si človek musí "omacať" 🙂 Prosím, poraďte mi aj nejaké stránky, kde by som sa inšpirovala, mne sa darí nájsť tak akurát len reklamné obrázky a predajne, s nehorázne drahým nábytkom vo veľkých izbách a iba pre jedno dieťa. Pomohli by mi aj nejaké fotky vašich izbičiek, na inšpiráciu. Investovať do toho môžme tak max. 650 € aj s kobercom, čiže nič moc. V izbe máme jednu skriňu a komodu, ktorú tam chceme nechať, čiže potrebujeme len postele a písací stolík. A ide o to, správne to skombinovať, aby to bolo praktické, aj miesto na hranie ostalo, teda nepôsobilo preplneným dojmom.
Fakt mi pomôže akákoľvek skúsenosť, či rada, lebo na zariaďovanie izieb moc nie som, nemám fantáziu. Ďakujem

lenka618
autor
2. dec 2010

@ikke
ďakujem, si zlatá 🙂

michal2222
3. nov 2015

Hladam kvalitne detske izby, co poviete ? http://www.detskapostel.com/detska-izba/

patkaza
3. nov 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

skúste niečo kreatívne nabytok , steny a podlha v detskej izbe sa zariadujú lahko horšie je to už s doplnkami http://akoapreco.com/ako-zariadit-detsku-izbu/

anulienkalenka
20. nov 2017
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

Ahojte baby, podelte sa ako ste zariadili detsku izbicku? Ja nad tym uvazujem teraz uz dlhsie, moc sa mi nepacia take precackane velmi kriklave farby a pod.

gab_riella
24. nov 2017
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

@anulienkalenka Mne sa páči, keď su farebné steny, ladiaci koberec alebo závesy. Ale nábytok mám rada v neutrálnych farbách, rpetože je nadčasový 🙂 My sme naším drobcom kupili aj postele v Sconte.

anulienkalenka
25. nov 2017
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

@gab_riella Diky, pojdem sa do sconta pozret teda zajtra co tam maju 🙂

zabka788
5. feb 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

My sme mali najvacsí problém, keď sme mali zariadiť izbu pre školáka a batoľa. Tak sme to vyriešili tak, že drobca som mala do troch rokov v obývačke, spával s nami v spálni a až v troch rokoch začali "bývať" spolu. Len keď sa starší učí, tak drobcovi púšťam v obývačke rozprávky

slnieckostanka
12. feb 2018

My sme predelili izbu písacími stolíkmi a policovým systémom aby bolo všade dobré svetlo. Pri okne je "školská časť", ďalej od okna je hracia časť. Zatiaľ nám to tak funguje

julinka29
21. feb 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

Tiež sme zariadili detskú izbu v sconte. MAjú tam veľmi pekný nábytok za dobré ceny. Chceli sme drevené postele zo záhlavím, písacie stolíky, vysokú skriňu s nádstavcami a knižnicu po strop. Tak sa im tam vojde všetko čo potrebujú

ferinka_rodinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danielka_m22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrejka_l
Odpoveď bola odstránená
Zobraz