icon

Dieťa v znamení škorpión

24. nov 2021

Ahojte, chcem sa opýtať. Celkom verím na znamenia, no ohľadom škorpióna som sa dočítala hrôzostrašné veci, neviem to porovnať z vlastnej skúsenosti nakoľko v mojom okolí moc škorpiónov nemám a tých ktorých áno, tak celkom tá charakteristika na nich sedí. Túžim po bábätku, ale som po dvoch stratách a môžme sa snažiť až v polovici januára a aj keby to odložíme o ďalší mesiac tak to vychádza tesne na škorpióna aj tak. Takže neviem, viem ze je to povrchné ale bojím sa že by sme mali doma nezvladatenlne dieťa.

Strana
z2
ailiba
24. nov 2021

@lenvam tak asi je to nejaká spoločná črtá, lebo ja som bola tiež v pohode dieťa (podľa rodičov)... Keď som nebola hladna. Hlad bol bez kompromisov.

kamatopo
24. nov 2021

Ja mám dcéru škorpióna a úplne kľudne dieťa. Žiadne pichlave ,skôr by som aj brala aby bola troška viac priebojna. No nevytoci ju absolútne nič a deti ju zbožňujú. Tak nie je čo riešiť

nevenka
24. nov 2021

To je taka hlupost toto. Ja som si nikdy nerozumela so strelcami, moj ocino je strelec, to bol a je niekedy des. Kamaratov mam strasne vela v znameni Panny, aj manzel je tak a strasne si rozumieme. Prve dieta mam strelca a donedavna som ani nevedela, ake znamenie je, neriesila som to, bude mat uz 8 rokov 🤣. Jedno uzasne, bezproblemove dieta, co sa vychovava skoro same. A druhe mame dievca a je v znameni Panna a ta mi teda dala a dava zabrat a myslim si, ze este len puberta bude zaujimava 🤣. Tretie mam zase chlapceka strelca. Zlaticko uzasne, vecne usmiate, bezproblemove babatko.
Takze takto, no...je to uplne jedno, povahu zdedi po rodicoch a zvysok je pristup a vychova 😊

lenvam
24. nov 2021

@ailiba 😂

marianna_peskova
25. nov 2021

Ja na znamenia veľmi neverím, ale na moju mamu povahové črty škorpióna sedia ako uliate. Na druhej strane, muži škorpióni sú v mojom okolí vyslovene zlatí. Ja mám doma syna škorpióna a povahovo je na tom tak, ako som bola ja, keď som bola v jeho veku. A to som býk. 😆

rainee
25. nov 2021

Moja mama, muž, dieťa aj par kamošiek su všetko škorpióni, lepších ludi nepoznám. Seriózni, spoľahlivi, sikovni, múdri a skvelí ludia. 👍 Ale veľmi nároční a určite ich nesklamat, to neodpustaju. 😉 Za mňa sú najťažšie povahy zas levy, fakt nepoznám ziadneho normálneho leva😂 Všetko tvrdohlavi panovacni arogantní ludia. 🤔 Len ono si moc nevyberies, môže sa stať ze sa vám babo zadari neskôr alebo narodí skôr a zrovna do toho znamenia co nechceš 😂

petraj122456
25. nov 2021

Vieš o tom že znamenia sú vymyslene áno 🤣

ailiba
25. nov 2021

@petraj122456 no výmysel to nie je. Čím viac sa tým zaoberať a berieš to podrobnejšie (myslím teraz osobný horoskop), tak to viac sedí. Samozrejme brat len slnečné znamenie je dosť malo....a vyberať si podľa toho otehotnenie nemusi byť to najšťastnejšie riešenie. Veľa toho neovplyvní e.

lienka_89
25. nov 2021

@lenka2710 nápodobne 😀
V niečom sme určite svojski....no ako píšete. 🤗😊

michaela16
25. nov 2021

@jane89 akože ty si dobre primitívna ženská!!!

ailiba
26. nov 2021

@jane89 predpokladám, že to bol vtip😉

jane89
Odpoveď bola odstránená
ailiba
26. nov 2021

@jane89 co je to za hlúposť... Podľa mňa chcela byť vtipná. Mali by ste vidieť môjho syna, keď ma záchvaty zúrivosti... A nie je škorpión. Toto vôbec netreba riešiť. Aj tak to nakoniec vôbec nemusí dopadnúť, ako si predstavujeme.... A slnečné znamenie je fakt malo. Napokon každý si rozumie s niekym iným.

jaja20
26. nov 2021

@jane89 Ty si jedno trápne indivíduum 👎. Napíš,v akom znamení si sa narodila,aby sme boli v obraze,v ktorom sa rodia takí dementi.

michaela16
26. nov 2021

@jaja20 dúfam len, že to Individuum nemá vlastné dieťa.... Ach jaj, čo to za zberbu chodí po tomto svete....

jaja20
26. nov 2021

@michaela16 Obávam sa,že ich má až príliš veľa a preto je taká frustrovaná a znechutená. Patrí totiž do skupiny Mnohodetné rodiny 😖

jane89
Odpoveď bola odstránená
jaja20
26. nov 2021

@jane89 Tak si jej mala rovno napísať,že tehotenstvo vôbec nemusí vyjsť hneď na prvý pokus v mesiaci,keď sa začnú snažiť. A zvlášť po 2 potratoch... Ja na jej mieste by som bola po tých udalostiach vďačná za akékoľvek zdravé donosené dieťatko,znamenie by som absolútne neriešila.

kassandra25
26. nov 2021

No v prvom rade su toto tvoje uvahy celkom nanic, lebo priroda si to zariadi tak, ako chce len ona sama. Ja osobne skorpionku mam, dceru a je to topka v triede, najlepsia ziacka, absolutne cielavedoma, musim povedat, od jej narodenia uplne samostatna osoba , je aj zakerna, to ano, ale aj spravodliva, ide za svojim vyslovene cez mrtvoly, ale vsetko mi spravi, co potrebujem a je to s nou, od narodenia, ako keby som mala dospeleho cloveka a nie dieta. Skorpioni su zvacsa vsade veduce osobnosti, v pracach veduci, u nas toto naozaj plati. Ona doslova az prekukne kazdeho, a ma zvlastnu vlastnost - vie, co si kto mysli. Nelutujem, ze ju mam, malo to tak byt.

jana_eyre_2
26. nov 2021

Mám dcéru škorpiónku, je narodená 29.10. bola úžasné bábätko, je to super slečna.. je milá, šikovná a nikdy s ňou neboli problémy.. negatíva samozrejme má, ako KAZDY človek na planéte.. ona je urazlivejsia a naladovejsia, ale fakt ktoré dieťa nemá zlé vlastnosti? Moje najnáročnejšie tretie dieťa je panna, a napriek tomu má aj zle aj dobré vlastnosti.. a môj najstarší je ryba.. ten vie byť úžasný a vie aj riadne provokovať.. povedzte mi v akom znamení by bolo mať ideálne dieťa?

ailiba
26. nov 2021

@jane89 ono to netreba brať tak smrteľne vážne... Predpokladám, že autorku skôr zaujímali skúsenosti s detičkami, čo sú škorpióni.
Žiadne znamenie nie je zle, alebo dobre. Každé ma svoje špecifiká. Každý pozná aspoň jedného zákerného človeka... A rozhodne to nie sú vždy škorpióni, ani iné konkrétne znamenie.

ailiba
26. nov 2021

@jana_eyre_2 úplná pravda. Sama neviem, aj keby som si mohla vybrať, aké znamenie by to bolo.

oblecenie99
26. nov 2021

Ja som asi výkvet všetkých matiek, ale až teraz som sa pozrela, v akom znamení je môj syn, a to bude mať koncom decembra 2 roky - ale tak čo iné sa dá čakať od škorpiónky 😂 My sme syna plánovali v čase, keď sme konečne išli vypnúť na super dovolenku a už som sa nevedela dočkať, ako sa pustíme do dolce vita a užijeme si jeden druhého bez pracovných stresov a pod., no a niekto plánuje podľa lunárneho kalendára.. 😀

ailiba
26. nov 2021

@oblecenie99 podľa slnečného znamenia😉... Lunárny kalendár je niečo iné. Postavenie luny sa mení každé 2-3 dní, to sa porod fakt naplánovať neda😁. Iba ak sekcia.

oblecenie99
26. nov 2021

@ailiba no, hovorím, nie som v tom zorientovaná 🙈

Strana
z2