Diskusia pre vydaté a nevydaté maminky pokračuje
Takže maminky, tu môžeme pokračovať v našej pôvodnej téme...
babulka, sue,pekne nove fotky mate v pasoch 🙂
mrenka, dik za mail, ani u mna neni matematika silnou strankou 😀
My sme dnes boli u Bosky, chalani sa hrali, ale aj si brali hracky, no co, to je take obdobie, ono ich to prejde 😎
Deti vam uz spia? Nas je jak z divych vajec pritom realne je pol 9tej 😲
cat,a islo ti to?
lili uz drichme,ale tiez to trvalo..mozme sa sustredit na superstar🙂
inak nechapem,naco sa ten cas stale meni,otras...
no,tak takto:
ked spocitavas 2ciferne cislo od 10 az po 20 - napr.10=1+0,cize 10-1=9
11=1+1=2 - 11-2=9.vsetky cisla az Po 20maju rovnaky vysledok 9,od 20vyssie maju vysledok 18 - napr.22 - 2+2=4,22-4=18,cisla po 30tke maju vysledok 27 a tychto cisiel po 99 je tym padom 10 a vsetky maju rovnaky znak napr.hviezdu,potom,ked si to das,ze este raz,tak sa vsetkym cislam ten znak zmeni trebars na Gulu,no chapes?boze vysvetlujem to jak dement 😀 😀
babuli,mas to na maili,ale najskor si to sprav,az potom citaj,ako to funguje 😀
cat,no aj ja som to mrkla,je to tak veru,svinuchy,ako dobre to vymysleli a ja ze aka je ta gula inteligentna 😀 😀
tak my sme dnes mali haloween party, chlapi robili dyne, baby pili, deti sa hrali 😀
hlavne, že sme to chceli robiť všetci spolu... no, ale párty bola príjemná a chlapom to fakt vyšlo, sú šikulky tí naši chlapi 😀
babuli,dosla ti ta gula?
no co hovorite na superstar?cat,habera nalozil tej natalii,ze?ale podla mna vypadne krak..
Mrenka ja dufam ze vypadne Krak 😝
Dnes som bola v Ruzinove u Dr., necakane mi brali aj krv, zas tam objavia stopy vcerajsieho sampusu,hehe 😀 Bola tam cela stara garda od Kocha, a na buduci rok sa vratia vsetci zas do Kocha ked uz bude stat v Petrzalke a nie na Partizanskej. Pekne v novom a hadam aj s novorodeneckym odd. na urovni aby som mala kam ist 😅
ahojte my sme sa vratili od doktorky, tak Oli ma v puse herpes, az niekde pri krku. Tak preto chudatko tak place a nic nechce papat ☹ 😔 UM vraj vobec teraz nemam riesit, iba by som ho drazdila. No riadne pochudneme za tieto dni, lebo fatk maloco papa. Chudatko tak stale krici ci v noci ci cez den 😔 😢
babulky som tu len na skok potrebujem poradit , neviete ci existuju nejake lieky co posunu mestruaciu o tyzden dopredu ? pripadne o tyzden neskor ? vraj zabera antikoncepcia ale je to overene a zabera to ?
silvinka, ano ale su na predpis, Norethisteron.
megg, chudatko Oli, drzime palce nech to co najskor prejde..
cat kurna a bez predpisu nie je nic ? a mas to odskusane pomohlo to ? lebo gyndos vravel ze tri dni pred ocakavanou menstruaciou sa ma zacat brat ale co ja viem ked ma niekto rozhadzany menzes ci to zabere ?
silvi, neviem..bez predpisu ☹
Ja som toto brala uz pred rokmi kvoli dovce a uplne v pohode, to oddialis o kolko chces. Alebo ak beries antikoncepciu, neurob tu 7 dnovu pauzu a ber 2 balenia vkuse (ale s tymto osobnu skus. nemam, to som len citala ze baby bezne robia).
Silvinka, funguje aj antikoncepcia, ak chces oddialit, tak po dobrati jedneho balenia pokracujes v dalsom (teda bez 7 dnovej prestavky), takto mozes byt bez menzesu aj niekolko mesiacov bez problemov (len sa obcas odporuca aj "odmenstruovat"), a zas ked chces urychlit, tak normalne prestanes brat tabletky kedykolvek a do troch dni by sa mala dostavit menstruacia. Tak si to vypocitaj, kedy by si ich mala prestat brat.
Funguje 🙂
Mrenka, dostala som tu gulu, som sa cudovala a skusala, a az potom som si precitala tvoje vysvetlenie. Super. 🙂
babulik no tak radsej nedostat vobec 🙂 ale mozem sa spolahnut kurna ja som to este v zivote neskusala posuvat :(
hmm no ale ine mi nezostava len odskusat, a priznaky mozu ostat ako bolave prsia, vytok a menstruacia sa nedostavi ?
a myslite ze by som mohla kombinovat antikoncepciu a ten Norethisteron.??
idem na chatu kde budu bojove podmienky dostat tam kramy zosalem
megg,chudatko olicek,tak asi nic zajtra,ze? 😒
inak,taka som nasrata,by som niektorym soferom zobrala vodicak,dnes mi taka krava vletela do cesty,nedala smerovku,oproti oslo auto,tak som ledva zabrzdila,aj tom som uz myslela,ze budem mat auto na franforce a ta krava j....ta mi este ukazovala,ze ci mi nesibe,no cuuza jedna,keby zastavila,tak by som na nu tak naziapala,boze to je vrchol 😠 😠 😠 😠 😠
cat,no myslim,ze krak vypadne,aj ked ta pesnicka,co spieval sa mi paci,ale on to teda zaspieval nist moc a to som si na zaciatku,ked bol este na konkurze myslela,ze waaw,aky super spevak..
megg, tak to je velmi neprijemne, drzte sa.
Mne osobne posuvali mrchu par krat s antikoncepciou a dopadlo to priserne zle. Moje telo sa s tym nevedelo vyrovnat. Raz sa da, ale potom by som uz bola opatrnejsia 🤐 nie kazdemu to moze prejst bez problemov 😔
dakujeme babulky za podporu. Snad mu to rychlo prejde a nerozsiri sa to 😔 Netusim kde to nachytal, je to nejaka viroza 😖 Ach jo...
Mrenka, ta streda u nas nic, mame byt domka v klude. A tu sa neda vydrzat, praveze ked sme von tak je kludny a doma iba place a visi na mne. Ale dojde mi pomoct mamina, tak sa aspon trosicku snad vyspime 😔
babule ale aj sue je neuveritelny nezmar a som rada ze som mala tu cest sa s nou soznat osobne.je to suprovy clovek s najvacsim srdieckom 😵 😵 😵 😵
lovacka, my vieme 😎
inak uz sa tesim ked sa tu zacnu "sypat" babatka po novom roku, jedno za druhym, ena, katka, sue, verulka..🙂
A Ena, teba tipujem na prve novorocne 😀 😵

mamus,jak,ze ti nefungovala?poslem este raz?
babuli,daj mail...ale uz mi bolo vysvetlene ako to funguje,toz matematika neni zrovna moja silna stranka 😔 😀