Dlhodobá ignorácia žiadosti o možnosť blokovať užívateľa
naozaj vam, timu asmira, absolutne nezalezi na vasich prispievatelkach?
je vam prednejsia popularita, hadky a sikana nez klud a pokoj ako sa stale snazite klamlivo prezentovat?
narazam na kauzu anjelicek26. poznam ju osobne. je to clovek, ktory pomaha a snazi sa a kvoli vasej neochote a pomylenym prioritam ma odist?
kolko skvelych osob este vyzeniete?
preco je pre vas taky problem pridat tlacitko: blokovat?
kolko hlasov a peticii treba, aby ste to konecne urobili?
mariova odpoved na nase otazky bola arogantnym vysmechom:
ďakujem za článok a každej používateľke za reakciu. Reagovať budem postupne, teraz však k blokácii konkrétnych používateľov. Takáto funkcia nie je riešením, nakoľko tým sa problém len skrýva a ostáva naďalej "živým". V tejto veci sa treba pozrieť celkom na príčinu vzniku problému, ktorou v tomto prípade, ako sama píšeš, je do veľkej miery aj tvoja popularita. Este viac ako popularita, je pravdou to, že Modrý koník je kópiou reálneho života, v ktorom existujú radosti aj ťažkosti. My sa snažíme o to, aby koník vytváral čo najviac príležistostí na radosť a nie je našim cieľom spraviť stránku hygienicky čistou pred nezhodami. Práve tie sú znakom pokroku a preto som rád, že si o svojom probléme informovala verejne. Článok prosím nechaj aktívny, budem ho ešte potrebovať a ďalej reagovať.
reagovat budes postupne? takto? ze to zmeties zo stola?
funkcia blokovat nie je riesenim? a co je? ked pojdem s bolestou k lekarovi a budem si pytat liek, tam ma ma odbit s tym, ze on nevie preco ma to boli tak ma necha trpiet, kym na to nepride? to je spravny postoj podla vas, asmira timu?
ked je niekto popularny, tak ma byt povolene donho hocikomu hocikolko beztrestne kopat? bez nasledkov a sankcii? to je ten obraz, akym sa chcete prezentovat?
nezhody su znamkou pokroku? tak podme rozputat tretiu svetovu vojnu, nech vsetci vidia aki sme pokrokovi.
same skvostne slova, ale odkaz je jasny:
kasleme na vas, mile prispievatelky, ste pre nas len zdrojom penazi a nezalezi nam na vas vobec.
@zuzkaanicka takže tiež fyzik samouk????
nefunguje to tu dnes nejako zvlastne? ... odoslem prispevok, nevidim ho ... potom odoslem dalsi a uz vidim oba 😕 ... zeby bordel? 😕
@vejula nie 😉
@vejula len mne to tu dnes nefunguje? ... uz som odoslala 2 prispevky, ked si dam zoznam, kde sa diskutuje, tam ich vidim, priamo v teme nevidim ... idem na vzduch 😅
@zuzkaanicka presne mne sa toto deje, že odošlem a nieje tam, na prednej strane je, ale potom ked som v teme nič nevidim a tak isto aj tvoj prispevok vidim na prednej strane aj ho mam v notifikaciach a potom v teme ho nevidim
@vejula uz som sa zlakla, ze len ja som na tom takto, si ma ukludnila 😅 ... takze problem nebude medzi mojim notasom a stolickou 😉
@zuzkaanicka to nemyslis vazne??? Teraz davam zamerne tri otazniky lebo cumim ako puk! A toto je tiez jedna z negativnych crt tohto fora a jeho redakcie - pindat ludom do debaty a chytat ich za slovicka plus im nariadovat ako za byvaleho rezimu co este mozu preberat a co uz je mimo povoleny ramec diskusie! Haloooo, mila redakcia, nemate ani trochu dojem, ze tato cenzura slova sa podoba na diktaturu? A co ked vramci diskusie ludia, diskusiou uneseni mierne odbocia? A co? Ide o trestny cin? By som velmi rada videla a pocula vsetkych vas z redakcie ako diskutujete v realnom zivote, ci nikdy neodbocite a strojene sa drzite temy ako roboti! A chcela by som vam popriat, aby vam niekto sprosto skocil do debaty akonahle spomeniete slovo, ktore uz niekomu bude pripadat mimo diskutovanu temu! Takze ako to je? Je toto vasa vlastna iniciativa alebo bol zas niekto nevyberane primitivny a stukal vykricnikom? Hm? Teraz ma mozte zmazat za odbocenie od temy ako za totality, kde frcalo spinave udavanie aj za nevhodny nadych. Toto tu podporujete a je to vasa vizitka a vasa hanba! Nech sa paci, mazte. 🙄
@jabadaba vies, nahodou som si dobre pamatala tu otazku, lebo som si este chcela urobit srandu, ze AV je akademia vied 😅 ... a ked si vsimnes nasledujuci prispevok, tak tam je vysvetlenie skratky ... nic ine v tej otazke nebolo ... no, ale tak asi sa to niekomu nehodilo do kramu 😝 ... mam dost z takychto postupov ... aj ked toto je naozaj len slabulinky odvar toho, co sa predviedlo na @irriss a madam 2000-palcovej ... velmi mi tu chyba grcajuci smajlik ... a je mi aj fuk, ci ma niekto vymaze, este predtym si so znamymi vymenim asi aj mailove adresy, lebo v totalite som nejaku dobu zila a bohate stacilo 😝
@zuzkaanicka asi tak. Jo a uz sa tu volakto vedla aj poburuje touto temou. Netusim ci prvotnou otazkou jej zakladatelky alebo naslednym nasmerovanim temy na odsudenie toho co sa tu zomlelo. Boze...mam dost. Ale ta totalita tu funguje vdaka prispievatelkam, ktore ju tu vyzaduju a hojne podporuju. To budu zrejme nejake Vierky pionierky a cnie sa im za pionierskou satkou a paskou cez hubu. 😝
@jabadaba mna napadlo, ci to nebudu huzevnate hrusticky 😅 ... mas IP 😉
@zuzkaanicka 😀 ach jaj, som sa zasmiala, to Ti musim napisat k tej hrusticke.. 😀 😀 Ale budu to isto z takehoto cesta.
@jabadaba
@zuzkaanicka hlavne, ze sami admini pred nedavnom schvalili, ze odbocenie od temy je ok....niekto si tu serka do papulky 😝
@natas4 ono je to mozno len prkotina, mnohi nad tym mavnu rukou, ale ked mne to tak nieco pripomina 😝
@zuzkaanicka nie je to prkotina...to je len nazorny priklad ako to tu s tymi pravidlami funguje 😠
@natas4 prave, mne to velmi vadi 😝 ... chvilu som cumela, lebo fakt ta otazka nebola az tak mimo, obzvlast, ak by niekto cital aj to, co bolo predtym ... no, ale zrejme su ludia, ktori nad tym mavnu rukou a este si myslia, ze niekto prehana ... no, som tak nejako z toho nasrrrdena 😠
K slobode slova a podobne... Damy bude este horsie ako kedykolvek bolo...
http://www.blogovisko.sk/sloboda-slova-konci-na...
@zuzkaanicka no vidis, vcera si sa pozastavovala nad mojou debatou, ze nesuvisi s tym, na co bola tema zalozena a dnes sa sama rozculujes... 😉
v podstate, v duchu nastavajuceho trendu aj redakcia fora bude musiet doplnit zoznam svojich pravidiel o vypocet nevhodnych prejavov, spadajucich do oznacenia persona non grata na fore! 😝
@sirinka no, pozri, toto by som nemiesala ... myslim, ze tych pohadanych ockujucich a neockujucich je uz vsade dost ... a neverim, ze ta Tvoja vcerajsia "hadka" nejako pomoze tej zakladatelke temy ... tolko moj nazor a snad si ho este napisat mozem, ci? 😉
@jabadaba tuto debatku myslela:
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-ockovat/caka-nas-prve-ockovanie/
@zuzkaanicka aha...no ja sa radsej nezapajam do temy ockovania pretoze sama som zmatena. Aj ked voci ockovaniu uz zacinam by v pozore, kazdopadne som laik, totalny laik manipulovany tak lekarskou obcou ako aj anti protagonistami. Neviem kde mi usi odstavaju... 😝
@zuzkaanicka ja som to ako hadku nevnimala, ale pokial mam iny nazor ako dalsi diskutujuci, mam snad pravo ho vyjadrit 😉 vies kolko krat som natrafila na diskusie, ktora podla mna nemali vobec ziadny zmysel ci prinos a teda som z temy vysla a neriesila 😉
@sirinka no, a mne tie nekonecne hadky ockujucich a neockujucich pripadaju ako bezhlave dokazovanie niecoho, co sa ani dokazat neda 😝 ... myslim, ze ani Ty, ani druha diskutujuca nie ste take odbornicky, aby ste sa mohli fundovane vyjadrit, ale hadat sa nebudem ... keby som sa mala ja rozhodnut, tak mi urcite ta vcerajsia debata nepomoze, samozrejme, su aj slabsie povahy, ktorym staci malo a daju sa strhnut-mozno o to ide, neviem 😉
@zuzkaanicka pisala som tam ja snad nieco ine? Tieto debaty by mali byt iba doplnkom, kazdy by sa mal snazit ziskavat co najviac informacii z roznych zdrojov, ktore sam povazuje za doveryhodne 😉
@sirinka jasne, ale to sa da snad vybavit jednym prispevkom (tak som to urobila ja este na 2. strane) a nie niekolkymi stranami ... takze si nemyslim, ze si hovorila to, co ja 😉
@zuzkaanicka Ty moj svaty vole! Tak tu vidis, ako je to s tym ockovanim a preco som bola "skoro" vyhodena..... Silna sledovanost, fanatizmus,.......vsimla som si, ze katas bola jedina, co ju vymazali a pritom sme odbocili od temy vsetky......akurat sme nic nehovorilo o tajne klasifikovanej teme ocko vs. neocko. Aj ked mna by mali tiez vlastne zrusit (v jednom prispevku by mi polovicu mali zmazat....)
@zuzkaanicka keby sme sa vsetci riadili tymto pravidlom, stacia nam tu otazky, netreba ziadne temy... Takze, pisala som v debate, na ktoru si ty reagovala.. Aby sme sa rozumeli... To iste co ty vo vyssie uvedenom prispevku... Reagovala som na reakciu, ktora sa mi zdala neprimerana, nepresna a navyse mimo moznosti dotycnej vynasat taketo zavery.... Ale mozno ten jej prispevok mal byt prave taky agresivny, aby strhol tie slabsie povahy zo sebou... Ktovie....

@vejula nie som fyzik 😉