Dlhodobá ignorácia žiadosti o možnosť blokovať užívateľa
naozaj vam, timu asmira, absolutne nezalezi na vasich prispievatelkach?
je vam prednejsia popularita, hadky a sikana nez klud a pokoj ako sa stale snazite klamlivo prezentovat?
narazam na kauzu anjelicek26. poznam ju osobne. je to clovek, ktory pomaha a snazi sa a kvoli vasej neochote a pomylenym prioritam ma odist?
kolko skvelych osob este vyzeniete?
preco je pre vas taky problem pridat tlacitko: blokovat?
kolko hlasov a peticii treba, aby ste to konecne urobili?
mariova odpoved na nase otazky bola arogantnym vysmechom:
ďakujem za článok a každej používateľke za reakciu. Reagovať budem postupne, teraz však k blokácii konkrétnych používateľov. Takáto funkcia nie je riešením, nakoľko tým sa problém len skrýva a ostáva naďalej "živým". V tejto veci sa treba pozrieť celkom na príčinu vzniku problému, ktorou v tomto prípade, ako sama píšeš, je do veľkej miery aj tvoja popularita. Este viac ako popularita, je pravdou to, že Modrý koník je kópiou reálneho života, v ktorom existujú radosti aj ťažkosti. My sa snažíme o to, aby koník vytváral čo najviac príležistostí na radosť a nie je našim cieľom spraviť stránku hygienicky čistou pred nezhodami. Práve tie sú znakom pokroku a preto som rád, že si o svojom probléme informovala verejne. Článok prosím nechaj aktívny, budem ho ešte potrebovať a ďalej reagovať.
reagovat budes postupne? takto? ze to zmeties zo stola?
funkcia blokovat nie je riesenim? a co je? ked pojdem s bolestou k lekarovi a budem si pytat liek, tam ma ma odbit s tym, ze on nevie preco ma to boli tak ma necha trpiet, kym na to nepride? to je spravny postoj podla vas, asmira timu?
ked je niekto popularny, tak ma byt povolene donho hocikomu hocikolko beztrestne kopat? bez nasledkov a sankcii? to je ten obraz, akym sa chcete prezentovat?
nezhody su znamkou pokroku? tak podme rozputat tretiu svetovu vojnu, nech vsetci vidia aki sme pokrokovi.
same skvostne slova, ale odkaz je jasny:
kasleme na vas, mile prispievatelky, ste pre nas len zdrojom penazi a nezalezi nam na vas vobec.
@jabadaba jasne, nepovie sa nic, ale mozno to aj odboci od temy a mozno to nebude ani korektne 😝 😅
Je mi to tu smiesne...
Pomaly polovica toho co tu je popisane JE MIMO TEMY a admin vymaze tri prispevky
S odovodnenim, ze sa odbocilo od temy, hoci podla ich pravidiel, je odbocenie od temy povolene
KOCURKOVO 😀
A teraz otazka:admin to tu maze, len ked niekto nahlasi prispevok? Tu vsak vyvstava otazka, co take hrozne niekomu vadilo na tych troch prispevkoch 😀 😀
Alebo admin maze, len tam kde mu zrak padne? 😀
Pekne rano vsetkym
@natas4 Bohuzial, s tym Kocurkovom si trafila 😝
@zuzkaanicka
@natas4
@jabadaba
@babaker
@macamac
chcete sa pobaviť?? ale rýchlo čítajte, bo toto isto zmažú 😀 😀 😀
TOTO SOM NAPíSALA NA MARIOSMYKAL a ADMIN a aha to..........................
dobrý večer.
mám len jednu otázku.....
príklad: kdesi vo fóre sa o niečom diskutuje..... ktosi použije skratku.... ja tú skratku nepoznám, nerozumiem jej........ dám jednoduchú otázku: čo je.... (daná skratka)
maminky mi to vysvetlia........ a ja potom zistím, že moja otázka bola zmazaná (porušujem pravidlá, odbočujem od témy)
to fakt?? 😉
odpoved č1
Ahoj. Ak sme takéto niečo spravili, tak sa ospravedňujem. Odbočovanie od témy totiž už zhruba polroka nepoužívame a nechávame tomu čo najvoľnejší priebeh.
Pekný deň prajem emoticon
Mário Šmýkal
Asmira Team
a odpoved č2
Ahoj,
neviem v akom to bolo kontexte, tak neviem zaujat postoje moticon
Pekny den,
Asmira Team
NO ALE.................................................co je potom toto?
Strana 16 ( podla mojho pocitaca)
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal pravidlá fóra. Porušoval pravidlo "Neodbočuj od pôvodnej témy".
13. jan o 19:15 • digysa
pošleme adminom pozvánku, nech sem nakuknú? že aké chobotiny robia? 😀 😀
@katasa no, tak som to stihla precitat pred vymazanim 😅 ... takze odbocovanie od temy nefrci a len v tejto jednej diskusii uz minimalne tri prispevky kvoli tomu vymazali ... joooj, lava ruka nevie, co robi prava ... sodoma gomora 😅 ... som zvedava, kedy Ti vymazu ten Tvoj prispevok, ze odbocil od temy ... hlavne niektore jeho casti-pisane priamo nimi 😅
@zuzkaanicka
@natas4
@katasa
@digysa
@jabadaba
Babenk, tu sa pravidla upravuju a pouzivaju podla aktualnej potreby, momentalneho naladenia admina, poctu likov prislusneho uzivatela, s ohladom na stav snehu v Gnorsku v r. 1901. Nepozeme popriet zasadny vplyv priemernej velkosti kokosovych orechov na Papui-Novej Giunei, aktualne korelacie Marsu a Venuse a pomer priemernej znasky v velkochovoch hydiny v Zdobe a Medzeve na rozhodnutia adminov celeho tohto portalu, nielen diskusneho fora.
@digysa a kde sa hadas? ...nech sa mozeme pozriet 😉
@zuzkaanicka Nic-moc....len taka prkotinka... Ani sa to poriadne nerozbehlo a myslim, ze ani nerozbehne 😅
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/zmeny-v-sexualnom-zivote/
@digysa to som uz citala, ale nejako mi to nestalo za zmienku 😅 ... nahodou by ma potom zase vymazali 😅
baby, to len zaucaju novych pracovnikov a...n centra, takze maznu sem-tam nejaky "nenapadny" prispevok 😉
musia prijat posily, kedze je dovolene pisat mimo temy...a my to pravidlo statocne pouzivame 😀 😀 😀
😀 dnes by sa mi zišlo 😀
@jabadaba sranda, tento clanok som dnes okolo obeda citala 😉
@zuzkaanicka jeeeejej, tak si ho citkala aj Ty? No vidis, to zas ta intuicia a nase prepojenie uraduje. Tentoraz nejak s posunom ale predsa. 😅
@jabadaba vsak je to jasne 😅 ... takmer tyzden som tu nebola a po navrate som ocami gulala, ze sme uz zase jedna s dvomi nickmi, tak ked si clanok citala Ty, musela som aj ja 😅
Blbe je, ze tie, ktore si odhaluju cele sukromie na nete, tak si ten clanok aj tak neprecitaju, alebo nepochopia 😖
@zuzkaanicka vsak to to...k tej tvojej poslednej vete. A uz si chybala. Cela som bola nekompletna. 😀
@jabadaba ved aj ja som bola nekompletna a vcera som tu chvilu aj uvazovala, ze kto vlastne som 😅 ... ci som ja a ci Ty 😅
@zuzkaanicka Ty popleta 😀
@jabadaba a Ty v tom mas jasno, ktora to vlastne si, ha? 😅 ... len ja som popleta? ... to potom nesedi, ked sme jedna 😅
@jabadaba
@zuzkaanicka
ešte že ste sa priznali,že ste jedna osoba 😎
priznanie je poľahčujúca okolnosť 😀 😀

@zuzkaanicka skor to budu monology alebo debaty na sposob nasej politickej sceny...skratka sa nepovie nic. 😀