Dlhodobá ignorácia žiadosti o možnosť blokovať užívateľa
naozaj vam, timu asmira, absolutne nezalezi na vasich prispievatelkach?
je vam prednejsia popularita, hadky a sikana nez klud a pokoj ako sa stale snazite klamlivo prezentovat?
narazam na kauzu anjelicek26. poznam ju osobne. je to clovek, ktory pomaha a snazi sa a kvoli vasej neochote a pomylenym prioritam ma odist?
kolko skvelych osob este vyzeniete?
preco je pre vas taky problem pridat tlacitko: blokovat?
kolko hlasov a peticii treba, aby ste to konecne urobili?
mariova odpoved na nase otazky bola arogantnym vysmechom:
ďakujem za článok a každej používateľke za reakciu. Reagovať budem postupne, teraz však k blokácii konkrétnych používateľov. Takáto funkcia nie je riešením, nakoľko tým sa problém len skrýva a ostáva naďalej "živým". V tejto veci sa treba pozrieť celkom na príčinu vzniku problému, ktorou v tomto prípade, ako sama píšeš, je do veľkej miery aj tvoja popularita. Este viac ako popularita, je pravdou to, že Modrý koník je kópiou reálneho života, v ktorom existujú radosti aj ťažkosti. My sa snažíme o to, aby koník vytváral čo najviac príležistostí na radosť a nie je našim cieľom spraviť stránku hygienicky čistou pred nezhodami. Práve tie sú znakom pokroku a preto som rád, že si o svojom probléme informovala verejne. Článok prosím nechaj aktívny, budem ho ešte potrebovať a ďalej reagovať.
reagovat budes postupne? takto? ze to zmeties zo stola?
funkcia blokovat nie je riesenim? a co je? ked pojdem s bolestou k lekarovi a budem si pytat liek, tam ma ma odbit s tym, ze on nevie preco ma to boli tak ma necha trpiet, kym na to nepride? to je spravny postoj podla vas, asmira timu?
ked je niekto popularny, tak ma byt povolene donho hocikomu hocikolko beztrestne kopat? bez nasledkov a sankcii? to je ten obraz, akym sa chcete prezentovat?
nezhody su znamkou pokroku? tak podme rozputat tretiu svetovu vojnu, nech vsetci vidia aki sme pokrokovi.
same skvostne slova, ale odkaz je jasny:
kasleme na vas, mile prispievatelky, ste pre nas len zdrojom penazi a nezalezi nam na vas vobec.
@miskakyska 😀 😀 😀
som radaaaaa 😀 😀 😀 😉 😵 🙂
@macamac tak teraz som uplne sum a bez obrazu, irris akoze pravidelne stopovala anjelicek, hej? Neni to trosku nadsadene? Ci predsa len ta kauza nenabrala zbytocne obratky a z par prispevkov kritickych sa spravil zaver a la cisty snoopy dog... aby sme tu nemali hotovy Watergate a zbytocne.
Sak ebenci je take mile....
@jabadaba 😀 😀 😀 😀
jaaaaaj
ty ebenci 😀 😀
mňa osobne to tiež prekvapilo, lebo naozaj neviem 😒
ja fakt nechodím nejak do fotoblogov, keď tak, reagujem na písané aktuálne otázky mamičiek, nepozerám fotky, albumy, takže toto som nepostrehla
tiež som v riadnom šoku 😲
ale to bude tým, že fakt tu človek nevisí celé dni a nestačí to tu nejak sledovať, riešiť a ani ma to nebaví
ja radšej čítam témy, diskutujem
nemám potrebu riešiť niekoho fotoblog
pravdupovediac, ja vôbec ani nerozbaľujem to "najnovšie od priateľov" či ako sa to volá 😀
už rok mi tam svieti 20+ 😀 😀 😀 😉
tiež sa pridávam
Zienky, @admin sa uz k problematike vyjadril. Vyzaduje si to vsak viacej prace, kupu novych zariadeni, instalacie, je to proces. Tato funkcia bude urcite vitanou novinkou. 😉
Ale problem zverejnovania sukromnych informacii na internete to nevyriesi. Za to si je zodpovedna kazda jedna z vas. Je pekne podelit sa o fotky s priatelkami. Ale su to naozaj "priatelky"?Ako si mozete byt iste, ze nejde len o cloveka s bocnymi umyslami dostat sa medzi vasich priatelov, prezerat si vase fotky a zneuzivat ich na vlastne zaujmy?
Apelujem na vas, mile mamicky, davajte si pozor v tomto virtualnom svete plnom nastrah, nezverejnujte lahkovazne svoje sukromie. Premyslite si viackrat, kde ulozite svoje fotky, kto si ich moze prezerat.
Pripajam sa branim Anjelika lebo ona je je mamka mam a vsetkym nam velmi pomaha a radi.chceme ju spat 🙂
@majgaretka87 asi som si pomylila temu....toto je peticia na obranu uzivatela?pokial viem, dotycna je dospela osoba, teraz je neskoro plakat nad rozliatym mliekom.
To, ze sa ti jej nazory pacia, je fajn. Ale radit sa predsa da aj bez uplneho virtualneho obnazovania seba a vlastnej rodiny.
Ja len netusim,preco sa tu riesi sukromie autorky,je predsa jej Problem,co vsetko ukaze zo svojho privatneho Zivota a nas do toho nic,ma sa riesit,preco ju neustale niekto napada... Moj nazor: Mam skusenosti s jednou z tychto "dam". Neustale napadanie prispevkov,same paragrafy,urazky,vyhrazanie sudmi ci udaniami na policii atd.zo zaciatku ma vytacala a potom som si uvedomila,ze je to vyhorena existencia a chce len na seba upozornit a svoj komplex si vybija tu na MK a riesenie? Ignoracia a musim povedat,ze zabralo a mam pokoj a to je aj riesenim tejto kauzy 😉
a to ste ešte zabudli na ostatné mamičky ako strapcoORL atd.ktoré odišli
@saska.t pozri to som si od nej zazila aj ja a riesila som to rovnako... Tu ale uzivatelke vadilo, ze sa negativne vyjadruju prave o jej osobnom a sukromnom zivote, ktory ale prave ona dobrovolne zverejnuje. Bohuzial vzdy sa najdu osoby, ktore vyuziju, zneuziju a strpcuju inym zivot, prave preto si treba dobre premysliet, co zverejnime, aby nas to neskor nemrzelo.
@gubcikova rovnako annag 😉 ta to vyriesila vlastnym webom....
takze takto 🤐 vcera po dlhsej dobe som sem nakukla (mozno vnuknutie 😒 ) a ono to tu riadne vrelo. ani som to nemusela cele citat a hned som vedela a co ide. no hold toto sa dalo cakat. aby sme si ujasnili veci: ide tu teraz o kauzu anjelicek 26 a iris, ktora stiahla jej video, atd. (nie o to, ze anjelicek odisla z fora a teraz sem idu vypisovat "priatelky", ze ju brania a podporuju a blabla, vy "priatelky" radsej spite dalej a zapojte sa ked sa prebudite z toho vasho strasneho sna). no ale k veci: HALOOOOOOO PREBUDTE SA PROSIIIIIIIIIIIM, to ste fakt vsetky, vy kvazi "priatelky" take priblble? ved sme na nete, citame noviny, pozerame spravy, bijeme sa do hrude, ze nase deti su nam vsetkym na svete....a nech sa paci na internete zavesene videa, fotky....no konkretne k Marte (dovolim si ju tak oslovovat, lebo po tom co som si vcera hodila do googla anjelicek26 - niektora to tam pisala, ze zadaj si to a co ti vyhodi, priznam sa to by mi nenapadlo, a to si pripadam zbehla vo svete netu - a bola som zdesena, takze Marta, manzel Jorg, Nemecko, 3 deti, atd, atd ) no mam pocit, ze ju poznam lepsie nez vlastnych susedov ☹ no ja neviem, podla mna by mala Marta kazde rano dakovat bohu, ze je ona a jej deti v poriadku a hlavne podakovat iris, ze ju tu takto prepleskla a to doslovne....preboha, tolke videa deti a vo svete tolko uchylov....nechcem hadzat cifry ani zvelicovat, mne by stacilo pomyslenie, ze je aspon jeden, ktory si pusta video mojich deti a robi pritom....takze Martu nebrante, je svojpravna a hlavne tu iris tu neukamenujte, jej dakujte a to doslovne, jedina normalna, ktora trochu svojskym sposobom otvorila Marte oci, dufam....moja rada, nie od priatelky, to nie sme, ale od zeny a mamy, videa a milion fotiek na net nepatria !!!!!....dajte si jednu fotku (samozrejme tu najkrajsiu) do profilvky, sem tam nejaku pridajte, ale nie zaplavy fotiek 😒 nafote si auta, domy, veci, jedla...OK, komentujte, hadajte sa, to je uplne v poriadku, aj taka hadka to tu osviezi, ale pre boha, snad sa tu nenajde ani jedna, ktora by tvrdila, ze videa deti na nete verejne pristupnom, kde mam prepojene vsetko so vsetkym a chyba mi tam uz len presna adresa a cislo topanok, ze je to ok? to neexistuje, ze by toto jedna zena, ktora ma deti schvalovala, to neuverim...ked uz sa chcela Marta prezentovat, co je tiez v poriadku netvrdim, ze nemoze, tak si sakra vymyslim nick, VYMYSLIM SI meno (urcite ked som Marta, tak by som sa volala Zuzanka Hraskovie, z Hornej Dolnej), VYMYSLIM SI bydlisko...takze to tu neberte, ze treba branit anjelicka26, ju uz mozno zachranila iris, aspon trochu dufam, ze ked sa nato Marta pozrie inymi ocami a predycha to "ublizenie" tak sa iris podakuje.
@babaker ano, admin sa uz vyjadril, dala som si namahu a zamerne zasla do inkriminovaneho fotoblogu a pokial sme tu vsetky gramotne a minimalne mentalne fit, tak sme porozumeli adminovmu zdeleniu, ze obe strany - anjelicek aj irris si navzajom nevymienali nic negativne, zakerne ci urazlive! Takze poprosim stopnut ten zbytocny lync irris. Inac zacnem mat dojem, ze sa tu nachadzam medzi sfanatizovanym stadom blekotajucich oviec. Bez urazky. To vam vazne do pekiel staci par vytrcenych skrin na to, aby ste niekoho adorovali? Hotova Mana nebeska, skutocne! 😝
@majgaretka87 no prosim. Nic v zlom, Anjelicek je fajn, sikula, ale vyhlasovat ju za MAMU MAM....boze dobrotivy, mas dojem, ze si teraz bola objektivna? Nezda sa Ti to ani trochu pritiahnute za vlasy? Vsetkym nam tu radi? To naozaj? Trochu uber z toho nekritickeho patetizmu lebo, pri vsetkej ucte, neda sa to citat a tym akurat tak robis medvediu sluzbu Anjelickovi! Potom, ze su tu slaboduche jedince, ktore zacnu o sebe pochybovat a zakladaju tu temy ake su nemozne lebo ta stiha to a tamta hento a ony tak nerobia a nikdy sa dotycnym nevyrovnaju. To je co do kelu? Ved Anjelicek a jej podobne su mizive percento vsetkych matiek, zien ci ludi celkovo, zrnko v prachu, ktore sa tu akurat tak verejne obnazuje na kost v kazdom jednom ohlade a z tohto tu teraz ideme vyhlasovat medziplanetarne zavery? Vies kolko takych mam vsetkych mam je? Vies to? Vies kolko ludi, mam, zien, pomaha inym? Kolko ich radi? Kolko robi daleko viac? Vies to? Ak nie, tak tu nevyhlasuj kraviny. S prepacenim. Ale to co tu podaktore tebe podobne stvarate je nonsens a sproste voci ostatnym. Sproste a urazlive.
Toto je ten povrchny svet virtuality. Mylne dojmy, mylne zavery, pomylena davova psychoza....chore cosi.
@macamac na si predstav, Ty stary spekulant! 😀 A akuze temu, preco o nej neviem? 😀 To bude asi tym, ze napriek tolkym rokom co tu obskulujem este furt nie som profi jazdec na koni. 😀 Vidis, tu je poplach hodny zaangazovania CO a ja sa o tom dozvedam az mi niekto otvori okale sibrinkovanim rovno pred ocami. 😀
Napr. doteraz nerozumiem ako vlastne funguju tie debatne kruzky v ramci niecieho profilu. Ako sa vlastne majitel profilu docka odpovedi na svoje tam kladene otazky? Vsak ja napr. fotoblogy neotvaram cielene. A to co som videla ma presli jezkove zraky - tam debaty v plnom prude, kvazi priatelov jak naklonovanych a forum ako take sa moze strcit. To je akoze osve mikrosvet nezavisle od fora ci ako tomu rozumiet? A naco debatuju tam? No som z toho jelenica. 😝
@jabadaba 😀
tiež fotoblog moc nevyužívam 😀
no ja neviem, ja keď som minule zadala otázku, tak upozornenie mi prišlo len vtedy, ak ma označili pod tou mojou otázkou
inak tam vlastne môžu debatovať aj bez teba 😀 😀
ak tam cielene nebudeš chodiť kukať 😀 😀
dúfam, že sa nemýlim 😀 😀
ja ti nevím Karle
ale toto všetko tu, tieto pseudoproblémy, virtuálne urážačky...to je tak smiešne
ako si niekto môže zakladať na niečom takomto
tí ľudia musia byť veľmi osamelí, keď nemajú s kým zdieľať svoj život a každú minútu....a všetko vešajú sem
a nakoniec to takto dopadne
babaker a macamac...dakujem, hlavne zato, ze ste to pochopili....nie neprispievam, prispela som len asi 2x....ja mam totiz trochu komplikovany sposob vyjadrovania 😉 😉 😉 ale myslim, ze tu uz misia skoncila, snad uspesne 🙂 tak uz len vsetkym zazelat uspesny rok 2014...ten realny aj virtualny 🙂

@miskakyska teraz som nechapava - bublina je co? Bezpecnost na neťovi alebo kauza anjelicekirrisgate?