Dnes otvorené obchody
Ahojte. Prosím vás neviete či je dnes otvorený action a podobne obchody?
@sara07 mne je jedno co je dovod. Je to fakt, uz dlhe roky, uz by si ludia mohli zvyknut. Ale samozrejme, zakazdym ked sa kona takato celonarodna katastrofa nedoziernych rozmerov ktorej dosledky su nevycislitelne, teda zavru obchody, sa najde niekto kto polozi tuto (hlupu?) otazku a hned je dovod na rozduchavanie vasni. Ale aspon je sranda.
@zuzinka888 Ale je tam tá možnosť. Ľudia majú mať na výber.
Ináč zaujímavé je, že 24.12. je štátny sviatok, ale obchody doobedu otvorené. Prečo? Väčší biznis vtedy? Či aký je v tom rozdiel...
@tom_i co len by robili niektori ludia s tolkym casom, asi by sa bezprizorne tulali po uliciach, lebo obchody boli zavrete... Inac bola som nie tak davno na vikend v jednom okresnom meste, kde fakt vsetky obchody na hlavnom namesti boli v sobotu poobede zavrete a tam skapal pes. Mozno boli vsetci v tom jedinom OC co tam bolo alebo vedia travit cas aj inac ako nakupmi.
@viestta nakupujem v nedeľu, lebo môžem. Ale plne s Twbou súhlasím- ak bude zatvorené, normálne prežijeme ako Poliaci, Rakúšania, tuším aj Maďari… aj tam sa pracuje v mnohých profesiách 24/7 a napriek tomu v nedeľu majú aspoň ti, ktorí mozu- predavačky voľno. Takže či veriaci, či neveriaci, plne s tým súhlasím… a autorka a niektoré, ktoré si myslia, že dnes je zatvorené len kvôli kresťanom- aj 1. a 8. máj sú obchody zatvorené a nie je prikázaný sviatok. Myslím, že ani okolité štáty dnes a zajtra nie sú otvorené… tak zas snáď prežijeme! Nemusíme byt každý deň v Afrion, pepcu, tescu…. Ak nemáte či jesť, pozývam k nam
@lucia13022023 muž pracuje sám na seba, má voľno kedy chce on a nie keď mu to niekto príkáže 😉
Jasné, ja som sa teraz vrátila s plnými taškami z Action...určite stojí za to sa tam ísť pozrieť. 😉👍
Autorka, keby si dosla na Slovensko na navstevu z Tramtarie, tak by som chapala tvoju otazku. Ale ked zijes na Slovensku a tento zakon tu plati z roky (minimalne 8 rokov), tak naozaj sa treba zamyslat, ci ten co taku otazku kladie nespadol z jahody
Otvorené sú nákupné centrá v ktorých sú prevádzky ako reštaurácie, kaviarne, kino ci zábavné centra.
U nas je otvorene normalne 🤷♀️
@viestta vždy sme boli cez tieto vtipné sviatky preč, teraz sme tu len na prestup
Tak ak muž podniká, predpokladám, že ma štipku mozgu v hlave a vie, že sú veľkonočné sviatky 🤣 to ti nepovedal? Ci on tiež nevie používať Google?
@lucia13022023 čítaj že sme boli na dovole je a ideme na ďalšiu
A? 🤣 Google na dovolenke nemáte? Ci si myslíš ze je flex ze idete na dovolenku cez veľkonočné sviatky kedy je xy ľudí vrátane nás na dovolenke?
Niektoré malé prevádzky potravín dnes boli u nás otvorené. Benzínky istia pre prípad, že vy niekto umieral hladom, pohotovosti fungujú, hasiči a polícia tiež, tak myslím, že do utorka to drvivá väčšina ľudí zvládne.
Sa iba chcela pochváliť, že bola na dovolenke a ide na ďalšiu 🤣🤣🤣
Boze autorka aj ja a dalsich milion ludi sme boli mimo Slovenska teraz ale kazdy dospeli clovek snad vie ( hej okrem vynimiek ako si ty ), ze obchody tu mame zatvorene.
@lucia13022023 mne je úplne jedno kde je kto, nech si sú všetci kde chcú. Pre nás je ti brzdy deň ako každý iný
@tetapetra každý rok sme cez veľkú noc preč 😉ty lož
@ivik4 oki ☺️
Cim viac pises, tym si trapnejsia. No nc, aj takym slnko svieti
Každý rok sa to opakuje. Rok čo rok. Počas všetkých štátnych sviatkov. Čiže vyhovárať sa na to,že si preč počas veľkej noci je trápne aj keď, idem preč práve na tú veľkú noc. A ty si už tu🤔, tak ja ti neviem. Niečo tu nesedí, nemyslíš?

@gribka1 u nas v dedine to tak mame. Mame tu otvorene 24/7- a ziadne zazraky sa tam nekonaju- hlavne cigarety/ energetaky......vsetko co chodili na pumpu ci k susedom idu teraz tam.