icon

Dnes otvorené obchody

20. apr 2025

Ahojte. Prosím vás neviete či je dnes otvorený action a podobne obchody?

zuzinka888
20. apr 2025

@gribka1 u nas v dedine to tak mame. Mame tu otvorene 24/7- a ziadne zazraky sa tam nekonaju- hlavne cigarety/ energetaky......vsetko co chodili na pumpu ci k susedom idu teraz tam.

tom_i
20. apr 2025

@viestta nuž v dobách dávnych, keď sa obchody zatvorili v sobotu 12:30 sme žili v jaskyniach. Vtedy sa vlastne všetko zastavilo. Až do pondelka 4:00 kedy išli do práce prví vodiči, aby homo jaskynus odviezli do práce 👌

viestta
20. apr 2025

@sara07 mne je jedno co je dovod. Je to fakt, uz dlhe roky, uz by si ludia mohli zvyknut. Ale samozrejme, zakazdym ked sa kona takato celonarodna katastrofa nedoziernych rozmerov ktorej dosledky su nevycislitelne, teda zavru obchody, sa najde niekto kto polozi tuto (hlupu?) otazku a hned je dovod na rozduchavanie vasni. Ale aspon je sranda.

zic
20. apr 2025

@1sally12 zajrra bude aspon Metro otvorene, tak maju sancu... 🙂

gribka1
20. apr 2025

@zuzinka888 Ale je tam tá možnosť. Ľudia majú mať na výber.

gribka1
20. apr 2025

Ináč zaujímavé je, že 24.12. je štátny sviatok, ale obchody doobedu otvorené. Prečo? Väčší biznis vtedy? Či aký je v tom rozdiel...

viestta
20. apr 2025

@tom_i co len by robili niektori ludia s tolkym casom, asi by sa bezprizorne tulali po uliciach, lebo obchody boli zavrete... Inac bola som nie tak davno na vikend v jednom okresnom meste, kde fakt vsetky obchody na hlavnom namesti boli v sobotu poobede zavrete a tam skapal pes. Mozno boli vsetci v tom jedinom OC co tam bolo alebo vedia travit cas aj inac ako nakupmi.

palicka
20. apr 2025

@viestta nakupujem v nedeľu, lebo môžem. Ale plne s Twbou súhlasím- ak bude zatvorené, normálne prežijeme ako Poliaci, Rakúšania, tuším aj Maďari… aj tam sa pracuje v mnohých profesiách 24/7 a napriek tomu v nedeľu majú aspoň ti, ktorí mozu- predavačky voľno. Takže či veriaci, či neveriaci, plne s tým súhlasím… a autorka a niektoré, ktoré si myslia, že dnes je zatvorené len kvôli kresťanom- aj 1. a 8. máj sú obchody zatvorené a nie je prikázaný sviatok. Myslím, že ani okolité štáty dnes a zajtra nie sú otvorené… tak zas snáď prežijeme! Nemusíme byt každý deň v Afrion, pepcu, tescu…. Ak nemáte či jesť, pozývam k nam

autor
20. apr 2025

@lucia13022023 muž pracuje sám na seba, má voľno kedy chce on a nie keď mu to niekto príkáže 😉

autor
Odpoveď bola odstránená
evaachesa
20. apr 2025

Jasné, ja som sa teraz vrátila s plnými taškami z Action...určite stojí za to sa tam ísť pozrieť. 😉👍

viestta
20. apr 2025

Autorka, keby si dosla na Slovensko na navstevu z Tramtarie, tak by som chapala tvoju otazku. Ale ked zijes na Slovensku a tento zakon tu plati z roky (minimalne 8 rokov), tak naozaj sa treba zamyslat, ci ten co taku otazku kladie nespadol z jahody

svetlonos
20. apr 2025

@gribka1
ejha akoze to len zvladnu Nemci a Rakušania? iez robia kolkokrat 6 dni v týždni a v nedeľu byva zatvorené. Doteraz z toho nik nezomrel 🙂

obcanka123
20. apr 2025

Otvorené sú nákupné centrá v ktorých sú prevádzky ako reštaurácie, kaviarne, kino ci zábavné centra.

diewcatqoo
20. apr 2025

U nas je otvorene normalne 🤷‍♀️

autor
20. apr 2025

@viestta vždy sme boli cez tieto vtipné sviatky preč, teraz sme tu len na prestup

gribka1
20. apr 2025

@svetlonos A prečo by sme sa mali práve po nich opičiť? Veď kto chce nech nakupuje a ten čo nechce, nech hľadá medvede alebo sa modlí v kostole. Každý čo chce. Ľudia sa tu primitívne delia a si myslia, že sú lepší. Ach jaj

lucia13022023
20. apr 2025

Tak ak muž podniká, predpokladám, že ma štipku mozgu v hlave a vie, že sú veľkonočné sviatky 🤣 to ti nepovedal? Ci on tiež nevie používať Google?

autor
20. apr 2025

@lucia13022023 čítaj že sme boli na dovole je a ideme na ďalšiu

lucia13022023
20. apr 2025

A? 🤣 Google na dovolenke nemáte? Ci si myslíš ze je flex ze idete na dovolenku cez veľkonočné sviatky kedy je xy ľudí vrátane nás na dovolenke?

abbey1
20. apr 2025

Niektoré malé prevádzky potravín dnes boli u nás otvorené. Benzínky istia pre prípad, že vy niekto umieral hladom, pohotovosti fungujú, hasiči a polícia tiež, tak myslím, že do utorka to drvivá väčšina ľudí zvládne.

tetapetra
20. apr 2025

@autorka už sa radšej nevyjadruj lebo sa len zaplietaš do lží. Obchody sú zatvorené roky. Každý rok o tom informujú v rádiu, tv, dokonca aj na nete.

janai1
20. apr 2025

Sa iba chcela pochváliť, že bola na dovolenke a ide na ďalšiu 🤣🤣🤣

ivik4
20. apr 2025

Boze autorka aj ja a dalsich milion ludi sme boli mimo Slovenska teraz ale kazdy dospeli clovek snad vie ( hej okrem vynimiek ako si ty ), ze obchody tu mame zatvorene.

autor
20. apr 2025

@lucia13022023 mne je úplne jedno kde je kto, nech si sú všetci kde chcú. Pre nás je ti brzdy deň ako každý iný

autor
20. apr 2025

@tetapetra každý rok sme cez veľkú noc preč 😉ty lož

autor
Odpoveď bola odstránená
autor
20. apr 2025

@ivik4 oki ☺️

viestta
20. apr 2025

Cim viac pises, tym si trapnejsia. No nc, aj takym slnko svieti

tetapetra
20. apr 2025

Každý rok sa to opakuje. Rok čo rok. Počas všetkých štátnych sviatkov. Čiže vyhovárať sa na to,že si preč počas veľkej noci je trápne aj keď, idem preč práve na tú veľkú noc. A ty si už tu🤔, tak ja ti neviem. Niečo tu nesedí, nemyslíš?