Dnešné emaily o bombách odoslané islamistami?
Teraz som čítala diskusiu o tom ze aký máte z toho pocit a tak. Ale každá tam píšete ze deti z toho mali radosť ze šli domov zo školy a niektorí mali strach a tak. Uvedomujete si vôbec že tie maily boli rozoslané od islamistov? Ktorí sú už úplne všade.. My sme úplne mala zaprdena obec na východe Slovenska ale žijú dokonca aj u nás. Nie som a ani nechcem byť rasista ale verím ze tento náhly prísun utečencov ( mimochodom sami chlapi) neveští vôbec nič dobré. A naši susedia si ich ešte ubytovali u seba... Akože vôbec sa mi to nepáči.
A ti Islamisti to písali po slovensky či v arabcine? 😁
Túto fantáziu máš aj niečím potvrdenú alebo sa len nudíš ako tí, ktorí to rozoslali?
Akože, cez Google prekladač viete už dokonale preložiť každý jazyk.. Podľa mňa na toto by nejaké decka nemali
🔮🔮🔮
Naco to riesi nejaka spomalena NAKA, mamickam na modrom konikovi je to uz davno jasne, pripad vyrieseny.
Áno, jasne, islamisti. Tak ako keď ti napíše niekto na inzerát, že pošle kuriéra aj si to zabalí a podpise sa, pani učiteľka zo 7.c triedy. Tiež tomu uveriš?
@klip0 na nete je to už vsade
Vôbec to nemuseli byť deti, mohlo tu ísť o to, aby "zabavili" všetky zložky a oni si mohli urobiť kšeft...tak ako to mohlo byť aj hocičo iné, čo verím, že sa podarí vyriešiť.
Nie nie, vôbec nie si rasista, vôbec nemáš problém s nenávisťou voči inej rase a iným náboženstvám. Väčšinu mojich klientov tvoria "islamisti" (ľudia vyznávajúci islam) a spolupracuje sa mi s nimi super. Zato s takými ako ty mám problém. Teda všeobecne s obmedzenosťou mám problém.
zabudla si na to, ze to boli ruski islamisti! 😀
Hovorim koľko-toľko arabsky a ver mi ze arabcinu ti Google translator neprelozi
Ja pevne verím ze každá z vás tu bude mať pravdu a nepotvrdi sa to
Ty si niekde čítala, že to boli islamisti, ja zas, že to bolo z ruskej domény... zatiaľ všetko špekulácie. Radšej si počkám na oficiálne informácie z vyšetrovania, nie jpp
Takýto mail prišiel školám
MUDŽAHEDÍNI VO VAŠICH MESTÁCH VÁS ZABIJÚ, NECH STE KDEKOĽVEK
V AREÁLI ŠKOLY JE BOMBA
BOLESTIVÝ KONIEC VÁS POSTIHNE
BOJOVNÍCI PRIŠLI S DOBRÝM CIEĽOM
PRINIESŤ ISLAM K VÁM
KONIEC KONCOV, SPÁSA JE V ISLAME A NIE VO VAŠICH FALOŠNÝCH NÁBOŽENSTVÁCH
KEĎ NAŠI BRATIA UTEKALI Z REŽIMU, UZAVRELI STE HRANICE
MYSLELI STE SI, ŽE VÁS TO ZACHRÁNI PRED STRETNUTÍM S TÝM, KTO VÁS STVORIL?
TERAZ SME PO CELEJ VAŠEJ KRAJINE
MÁTE LEN JEDEN SPÔSOB
PRIDAŤ SA K NÁM, VZDAŤ SA ALEBO ZOMRIEŤ.
A BEDA TOMU, KTO PROTI NÁM PÁCHA AGRESIU
Pre tie ktoré nevedia o aký mail ide
Kde sú admini? Toto by malo byť nahlásené na políciu, že tu niekomu takto neskutočne kúruje.
No akože v plnej úcte, translator sa zlepšuje 🤔 mne ani z maďarčiny neprelozi tak čisto, ako z ich jazyku 🙄
@melanta ten nadpis zmenili admini 🙂
Ja nepíšem o nadpise. Píšem o tebe a o tom akože maily, ktorý si tu dala. Dobre ti práši nejaký matroš na hlavičku však?
@melanta ved to uverejnila stránka polície ten mail. Takže mi neprasi
Prasi jedine tomu,kto ho poslal.
A ked sa pod takyto mail podpise Putin, tiez uveris, ze to on poslal?🙄
No je to určite strašné, myslím, ale že to boli zatiaľ len nejaké téorie, že to boli ,islamisti,, bola to len teória nejakej učiteľky na základe toho, že tie vety maju dívnu skladbu. Myslím, že s migrantami sem prichádzajú iné hrozby, nemyslím, že by práve oni sa zmohli na nejaký mail a rozposielať to všade 😀 no zatiaľ nikde nič nenašli, tak možno len nejaký psychopat alebo pubertiaci, ktorí sa nudili a neuvedomili si vopred závažnosť svojho konania
@tilly presne, ja sa fakt už bojím aj do škôlky dávať deti pri tom co sa každý deň deje.
inak tlieskam profesionalite nasej policie.. vypustaju na verejnost naozaj podstatne a dolezite informacie 👍 (ak to teda naozaj bola oficialna info, ja to nesledujem)