icon

Dobrá strašidelná - hororová kniha

marse
17. aug 2016

Ahojte maminy, nemaminy, žienky, čitateľky...mám veľku prosbu, odporučte NAOZAJ dobru knihu, pri ktorej mi budu stať chlpy dupkom a mráz pojde po tele 😀 😀 už som prečítala bars čo, ale hladám ďalšie tipy na naozaj dobrú napínavu knihu. v Panta Rei mi nevedeli nič odporučiť iba Upírske denníky 🙄 🙄
Môže to byť o upíroch, duchoch, mrtvych, a podobne javy... pojdem na dovču taknech sa na pláži nenudím.
V knihách som skôr naročný masochista ako nežná Steelova.. Ďakujem za každý tip a príspevok 🙂

Strana
z2
jana_eyre
17. aug 2016

@ciernypes mne sa najviac pacil stieg larsson a jeho trilogia millenium, potom lars kepler svedkyna ohna, alebo hakan nesser hlavolam.. trocha menej ma bavil jan nesbo a lovci hlav - ale aj to sa mi pacilo.. ale kazdy ma iny vkus 🙂 teraz zvacsa citam slovaka dominika dana, ked precitam vsetky jeho knihy, zas budem hladat dalej.. 😅

majush
18. aug 2016

@ynett ano dobre si pamatas toho pedofila 😉 Jasne, ved aj kniha ma na nete recenzie bud ze jevyborna alebo ze nic moc...

ynett
18. aug 2016

@majush ja som z toho tiež mala zmiešané pocity. viac sa mi páčila jeho druhá kniha. čo s nemrtvými.

mirkava
18. aug 2016

@marse aj ja rada citam, ale nudit sa na plazi?????????????? Pozeraj po chlapoch v plavkách a knihu nechaj na doma 🙂 🙂 🙂

elistek13
18. aug 2016

@mirkava s chlapmi na plaaaazach to ide rok co rok dolu vodou 😝

marse
autor
18. aug 2016

@elistek13 tak tak veru suhlas, navyse ide so mnou ten moj 😀 😀 a kym bude s dcerami potapat ja otvorim nejaku peknu knizku 🙂

kayla_lea
30. aug 2016

@andelok Piesočný muž je absolútne skvelá kniha, mám prečítané všetko od manželov Lars Kepler. Tento diel bol podľa mňa najlepší.

viera27
31. aug 2016

No z hororov jednoznacne kingovky. Vynikajuce ma zbierky poviedok, kvoli nemu napriklad nikdy nenechavam dvere na skrini otvorene :D.
Kepler, Nesbo, Havranie dievca, Nech vojde ten pravy ako fajn, ale to nie su strasidelne knihy. Este tak ten Karikov Strach.

andelok
31. aug 2016

@kayla_lea aj mne sa páčil asi najviac, spolu so Stalkerom. Ale ta posledná má trochu sklamala, neviem sa do toho tak vžiť, ani som nedocitala.

marika39
31. aug 2016

veľmi dobrá knižka je Volanie o pomoc, je to vlastne zbierka strašidelných príbehov - a veľmi dobrých, myslím že sú to anglickí autori

viera27
31. aug 2016

@marika39 suhlas, Volanie o pomoc bolo fakt dobre 🙂 . Ale to uz sa asi ani neda len tak kupit

marika39
31. aug 2016

@viera27 tiež som to teraz pozerala či sa nedá kúpiť, ale nič som nenašla.

Strana
z2