Dobrá strašidelná - hororová kniha
Ahojte maminy, nemaminy, žienky, čitateľky...mám veľku prosbu, odporučte NAOZAJ dobru knihu, pri ktorej mi budu stať chlpy dupkom a mráz pojde po tele 😀 😀 už som prečítala bars čo, ale hladám ďalšie tipy na naozaj dobrú napínavu knihu. v Panta Rei mi nevedeli nič odporučiť iba Upírske denníky 🙄 🙄
Môže to byť o upíroch, duchoch, mrtvych, a podobne javy... pojdem na dovču taknech sa na pláži nenudím.
V knihách som skôr naročný masochista ako nežná Steelova.. Ďakujem za každý tip a príspevok 🙂
No z hororov jednoznacne kingovky. Vynikajuce ma zbierky poviedok, kvoli nemu napriklad nikdy nenechavam dvere na skrini otvorene :D.
Kepler, Nesbo, Havranie dievca, Nech vojde ten pravy ako fajn, ale to nie su strasidelne knihy. Este tak ten Karikov Strach.

@ciernypes mne sa najviac pacil stieg larsson a jeho trilogia millenium, potom lars kepler svedkyna ohna, alebo hakan nesser hlavolam.. trocha menej ma bavil jan nesbo a lovci hlav - ale aj to sa mi pacilo.. ale kazdy ma iny vkus 🙂 teraz zvacsa citam slovaka dominika dana, ked precitam vsetky jeho knihy, zas budem hladat dalej.. 😅