DÔLEŽITÉ: Modrý koník otvára priestor pre vaše návrhy a nápady
Pozdravujeme celú rodinu Modrého koníka 🙂
Dnes sme pre vás pripravili tento výnimočný diskusný príspevok.
Nie je to klasický oznam – je to pozvanie.
Úprimné, otvorené a pre nás nesmierne dôležité.
Koník má zmysel len vďaka vám.
Vďaka tomu, že sa sem vraciate, že zdieľate svoje skúsenosti, radíte si, podporujete sa a spolu tu tak tvoríme komunitu už dve desaťročia.
Uvedomujeme si, že ak má byť Koník aj v budúcnosti miestom, kam sa chodí s dôverou, radosťou a pocitom „sem patrím“, potrebujeme robiť niečo, čo je cennejšie než akákoľvek funkcia alebo technická novinka: Počúvať vás. 🙂
Preto vám dnes otvárame jedinečný priestor, aby ste nám napísali, čo podľa vás môže fungovať lepšie.
Napíšte nám do komentárov:
– to, čo vám na Koníku chýba,
– to, čo vás rozčuľuje,
– to, čo by ste privítali,
– to, čo by vám uľahčilo deň alebo spravilo Koníka ešte príjemnejším miestom.
Úprimne, otvorene, pokojne aj bez servítky. 😉
Len prosíme: píšte konkrétne a konštruktívne, nech presne vieme, čo potrebujete.
Prípadne skúste doplniť vetu:
„Koník bude pre mňa top a jedinečný, ak…“ a dopíšte ju presne tak, ako to cítite.
Každá myšlienka, návrh či pripomienka má pre nás veľký význam.
Toto nie je formalita, je to pre nás záväzok.
Veríme, že spoločne môžeme vytvoriť Koníka, ktorý bude ešte lepším miestom pre vás, pre nás, pre každého, kto sem príde pre radu, podporu alebo len pre dobrý pocit.
Ďakujeme, že ste s nami.
Ďakujeme, že tvoríte Koníka.
A ďakujeme aj za to, že nám napíšete, čo je pre vás dôležité. 💙
Modrý koník team
Keď už musíte meniť názvy tém, nech adminky ovládajú základy gramatiky.
A tiež nech každá jedna nezačína slovami "ako zvládnuť..." aj keď téma o tom vôbec nie je
@liv1
@gabrielkaa chceli by ste časovač, ktory vas automaticky odhlási, ked dlho komentujete? to by bola prdel, pišeš maš rozpisanu odpoved a zrazu že ehm..finish
@karolinakr musel by byt aspoň nejaký countdown , aby som stihla dopísať . 🙂
Dala by som tyždeň zmeny nazvu témy na humornú ako na 1.apría..Proste srandovne nazvy, aby bola zábava trebars od 1.12 - 6.12 nejaké srandičky
Mne sa viackrat stalo ze som si od jednej mamicky objednavala viacej veci a pokial sme komunikovali len cez jednu z tych veci, ostatne sa prestali zobrazovat aj ked som ich mala v ulozenych inzeratoch pretoze ich pozastavila. A ked som kupovala viac veci naraz od viacerych mamiciek, uz som ani nevedela co od ktorej objednavam 🤷🏻♀️
Tiez by potesilo v inzeratoch sekcia 'aukcie' 🙂 a tiez moznost udania ceny - ponuknite
Interná pošta ako z roku osem, úplne nemysliteľné v tomto storočí a navyše stále mi svietia neprečítané správy. Ja nemám dôvod otvárať každú správu keďže je to v 90% spam...
@unbeholfen kto uz len na kona ide cez prehliadac
@natalka13 jasné, každý človek má zaraty mobil aplikáciou modrý koník 😅
@natalka13 mám na mysli prehliadač v mobile nie na PC ale inák tieto vymoženosti majú prehliadače aj v počítači. Na Apple nemá MK aplikáciu, iba na Android.
@natalka13 jasné, každý človek má zaraty mobil aplikáciou modrý koník 😅
@dominikamacakova pre apple ani nemaju aplikáciu…
Najviac zo všetkého by som si priala, aby sa dodržiavali pravidla (a vy na ich dodrziavani trvali), ktoré sa stanovili. Lebo potom asi nerozumiem kvôli comu vlastne sú.. Takze väčšia kontrola príspevkov a tiež zlepšenie sa v odstraňovaní nežiaducich trollov. To by celkovo prispelo k slusnejsej, priatelskejsej atmosfére a dalo priamo spätnú väzbu utociacim diskutujúcim.
Ak je autor témy i anonym, mohol by mat i tak možnosť pod/ako “anonym_autor” lajkovat odpovede.
Skvelá vec sú priame odkazy v odpovedi na predchádzajúci komentár.👍
Mne sa viackrat stalo ze som si od jednej mamicky objednavala viacej veci a pokial sme komunikovali len cez jednu z tych veci, ostatne sa prestali zobrazovat aj ked som ich mala v ulozenych inzeratoch pretoze ich pozastavila. A ked som kupovala viac veci naraz od viacerych mamiciek, uz som ani nevedela co od ktorej objednavam 🤷🏻♀️
@princezpuss presne tak, i mne sa to stalo a predávajúca nešla pochopiť, že pokial mi na dopyt neodpovedala a vec pozastavila, ja ju už nevidim 🫣
Mne chýba nejaká štatistika či prehľad koľko ľudí je v danom čase na MK - celkovo + aktívnych.
Tiež by boli super aukcie a možnosť ponúknuť cenu. A sekcia hľadám/kúpim 👌
@liv1
@gabrielkaa chceli by ste časovač, ktory vas automaticky odhlási, ked dlho komentujete? to by bola prdel, pišeš maš rozpisanu odpoved a zrazu že ehm..finish
@karolinakr no to zrovna nie, malo by to vediet, kedy ten komentar dokoncim 😂
Ja by som anonymne témy ponechala, možno sa niekto boji niečo opytat verejne, napr tyrana žena ako opustiť muza a pod… rovnako by som nechala anonymne odpovede, ale ak niekto sa bude spravat nevhodne, tak normálne mu dávať ban na 3 dni, tyzden - 2, podľa mna si dá nabuduce pozor.
Tiež by som obmedzila zmenu názvov tém (chapem, prečo to robite a že to optimalizujes pre vyhľadávače), ale človek si potom ani nevie najst vlastnú tému…
@modrykonik cez tie reklamy sa mi nedá poriadne čítať, kto tu čo píše, vkuse vyskakuje reklama, je to otravné , nejde to bez toho?
ja sa napriklad strácam v tom, že odpovedá mi niekto a je to označené v sivom ráme, vždy študujem kto komu načo odpovedá, nemohlo by to byť ako na fb, ze ked niekto niečo napíše, tak všetky odpovede ked sa napíšu by boli pod danym prispevkom, že pri upozornení ked na to kliknem mi ukáže prispevok a pod nim kto čo písali, lebo tak je to domotané na viacerých stranách, že sa z toho nedá vysomarit
ešte sa chcem opýtať, raz som v jednej diskusii zachytila ako niekto pisal, že sa tu rozširuje nejaká zoznamka, kde si píšu cez súkromné správy , ak je to naozaj pravda, by som to zadrhla a upozornila za porušenie, neviem, či to vidíte, podľa mna áno, proste tu to nepatrí ak to je naozaj pravda
ešte sa chcem opýtať, raz som v jednej diskusii zachytila ako niekto pisal, že sa tu rozširuje nejaká zoznamka, kde si píšu cez súkromné správy , ak je to naozaj pravda, by som to zadrhla a upozornila za porušenie, neviem, či to vidíte, podľa mna áno, proste tu to nepatrí ak to je naozaj pravda
@nika185 prečo ti vadí čo si kto píše cez súkromné správy? 🙈😂
@nika185 prečo ti vadí čo si kto píše cez súkromné správy? 🙈😂
@zuzanka.zuzu No, nebudú sa tu zoznamovať 😂
Tiež som to nepochopila.
Sú to rôzne detaily, ktoré mnohé baby spomínajú - menej otravných reklám, tmavý režim.. ALE za mňa nevyhnutné a dôležité je dať ABSOLÚTNY ZÁKAZ RIEŠENIA POLITIKY - žiadne politické výlevy, protesty atď. MK tak stráca svoj pôvodný a hlavný zmysel.
@natalka13 ja. Nebudem si inštalovať apku modrého koníka, keďže nevidím dôvod.
Sú to rôzne detaily, ktoré mnohé baby spomínajú - menej otravných reklám, tmavý režim.. ALE za mňa nevyhnutné a dôležité je dať ABSOLÚTNY ZÁKAZ RIEŠENIA POLITIKY - žiadne politické výlevy, protesty atď. MK tak stráca svoj pôvodný a hlavný zmysel.
@mima172 bohužiaľ aj o tom je život. Nikto ťa nenúti to komentovať. Jednoducho rolujes ďalej.
@mima172 bohužiaľ aj o tom je život. Nikto ťa nenúti to komentovať. Jednoducho rolujes ďalej.
@anonym_cdbacc Áno, politika je súčasť života, no MK sa vždy prezentoval (teda sa tak aspoň tváril) ako stránka pre mamičky, o deťoch, rodine. Politika na nás vyskakuje z každej strany, ešte aby aj na stránke o deťoch, fuuu....
@mima172 zrazia sa vlaky a ja nemozem komentovat prispevok, ze co sa cudujeme ked sa do zeleznic desatrocia neinvestuje a peniaze sa rozkradaju? zrusi sa preplacanie liekov na rakovinu a ludia si tu nemozu ponadavat na vladu? nemozem tu zalozit prispevok o tom, ako sa bojim po tme chodit po vonku, lebo mame v meste kopec individui a bedomovcov kvoli tomu, ze poddimenzovana policia s tym nic nerobi? lebo nie je na platy policajtov a vlada znizila tresty, zrusila naku atd.? nemozem zakladat prispevky o beznom zivote ktory politika do obrovskej miery ovplyvnuje? tak som zvedava, kolko ludi im tu potom zostane, lebo to sa vola cenzura...
@mima172 zrazia sa vlaky a ja nemozem komentovat prispevok, ze co sa cudujeme ked sa do zeleznic desatrocia neinvestuje a peniaze sa rozkradaju? zrusi sa preplacanie liekov na rakovinu a ludia si tu nemozu ponadavat na vladu? nemozem tu zalozit prispevok o tom, ako sa bojim po tme chodit po vonku, lebo mame v meste kopec individui a bedomovcov kvoli tomu, ze poddimenzovana policia s tym nic nerobi? lebo nie je na platy policajtov a vlada znizila tresty, zrusila naku atd.? nemozem zakladat prispevky o beznom zivote ktory politika do obrovskej miery ovplyvnuje? tak som zvedava, kolko ludi im tu potom zostane, lebo to sa vola cenzura...
@anonym_4038e9 Nič z toho, čo si popísala primárne nepatrí na fórum o deťoch. Treba si založiť nejaké politické debatné forum a je to 🙂 A prepáč, už nebudem odpovedať. Je mi nepríjemné odpovedať anonymu, keď ja anonym nie som (a nechcem byť, nehanbím sa verejne prezentovať svoje názory).
@anonym_4038e9 Nič z toho, čo si popísala primárne nepatrí na fórum o deťoch. Treba si založiť nejaké politické debatné forum a je to 🙂 A prepáč, už nebudem odpovedať. Je mi nepríjemné odpovedať anonymu, keď ja anonym nie som (a nechcem byť, nehanbím sa verejne prezentovať svoje názory).
@mima172 modrý koník už sám seba prezentuje ako otvorené fórum, nie mamickovske
@modrykonik
moznost schovat urcitu temu
napr. niekto prezil tazku situaciu a podobna tema je prave aktivna, stale ju ma na ociach, hoci nechce

Však ano len niektorí to nevdeia. Takže na to sa ani nepýtajte. Reklamy budú lebo z toho stránka žije. Takže len vy sa môžete brániť nastaveniami prehliadača. Tmavá téma tak isto. V prehriadačoch sú buď rozšírenia alebo už zabudované nastavenie na dark mode.