Dotkne sa nás vojna v Izraeli?
Dotkne sa / môže sa nás dotknúť vojna Izrael s Hamasom?
@gabrielkaa Dala si tvrdenie, ze “Oni im musia za nevinných ľudí vydať zločincov a hrdlorezov” a nevies si ho dokazmi obhajit.
@gabrielkaa ani jeden link nemam skopirovany dvakrat. Moje diskutovanie je o podporeni mojho tvrdenia odkazmi, dokazmi atd.
Tvoje o “blahblah” 🤷🏼♀️
V Palestine som viackrat bola, aj v Izraeli. Rozpravala som sa s ludmi z Gazy. Rozpravala som sa s Palestincanmi aj Izraelcami. Pozeram pro-palestinske aj pro-izraelske media..
@freepalestine viem to obhajit.
@freepalestine tvoje su blabla ctrl C + ctrl V
Aj ten tvoj link čo si dala, o tých nevinných palestínskych väzňoch, ten je tiež písaný nejakým moslimom podľa mena. O zaujatosti tu vôbec nemôže byť ani reč haha
@freepalestine Kopíruješ účelovo články ktoré sa hodia len tvojej teórií.
@gabrielkaa Aka dobra je tvoja nemcina ked mi davas tamto zakruzkovane ako dokaz toho, ze su to “hrdlorezi”?
Alebo to nie je problem nemciny ale logickeho myslenia?
@freepalestine Moja nemčina natoľko dobrá že si môžem preložiť že boli za závažné násilne činy trestaní . A tvoja nemčine ako dobrá ?
Alebo žeby logika?
@gabrielkaa vynechala si dolezite slovicko “teils”
a teraz mi povedz, co z toho ich robi “hrdlorezmi”?
Pre mňa sú to násilníci, lebo vrahovia. Násilný trestný čin Charakteristika niečo podobného.
@freepalestine Nevynechala som zámerne. Tvrdím , Že nevinní rukojemníci budú vymenení za násilných zločincov
@freepalestine Či logika ti nefunguje? Alebo tá nemčina?
@gabrielkaa nemozes o niekom tvrdit, ze je to hrdlorez len tak! Toto sa ti snazim ukazat nech si to uvedomis…
Ake konretne nasilne ciny ta CAST deti a zien spachala?
Hadzali kamene na izraelsky tank? Kopli vojaka? Dali facku izraelskemu osadnikovi? Bodli nozom niekoho?
Ty tvrdis, ze su to hrdlorezci, Gabriela! A to je nepodlozene tvrdenie.
@freepalestine Dotyční Palestínčania alebo ich teda časť ako sa stále na to jedno slovíčko opieraš, boli trestaní za závažné a na silné trestné činy. To čo tu teraz prezentuješ je vždy tvoja a len tvoja subjektívna pravda. Ešte raz boli trestaný za závažné a nasilné trestné činy.
@gabrielkaa vieš ako som povedala pre nich ľudský život ani život ich vlastných ľudí nemá hodnotu, preto si stavajú svoje bunkre v školách medzi deťmi, v nemocniciach medzi chorými. Keď ich vlastné životy nemajú hodnotu tak izraelské životy sú pre nich absolútna nula a za svojim tvrdením si stojím .
*trestaní…. Diktujem a autocorrect mi robí chyby
@gabrielkaa si zaslepena a tvrdohlava. Logika na teba nefunguje, dokazy tiez nie. Nemas jediny dokaz na svoje zavazne obvinenia, ani na to, ze pre Palestincanov nema ludsky zivot hodnotu.
Skor je to takto:
Pre teba nema hodnotu Palestinsky zivot.
@freepalestine Čo je podľa teba človek ktorý je odsúdený za závažné násilne trestné činy? Ja už nechápem a neviem ako s tebou komunikovať
A este tvoja veta: Ake konretne nasilne ciny ta CAST deti a zien spachala. Maloleti nemusia byt deti. Maloletych (neplnoletych) tu mnohokrat sudili za vrazdu….s zeny? Ze niektoré moslimky môžu byt takisto vrahyne a nasilnicky je asi všetkým jasne
@gabrielkaa takto nasilne tresne ciny definuje policia CR: “ Násilné trestné činy
Co jsou násilné trestné činy?
Násilné jsou takové trestné činy vyjmenované v trestním zákoníku (TZ), které zahrnují násilí proti druhé osobě nebo pohrůžku násilím. Jde například o tyto trestné činy:
trestné činy proti životu a zdraví – např. pokus vraždy (§ 140 TZ), ublížení a těžké ublížení na zdraví (§ 145 a § 146 TZ), mučení a jiné nelidské zacházení (§ 149),
trestné činy proti svobodě – např. obchodování s lidmi (§ 168 TZ), zbavení osobní svobody (§ 170 TZ), loupež (§ 173 TZ), vydírání (§ 175 TZ)
některé trestné činy proti rodině a dětem – např. týrání svěřené osoby (§ 198 TZ) a týrání osoby žijící ve společném obydlí (§ 199),
trestné činy narušující soužití lidí – např. nebezpečné vyhrožování (§ 353) a nebezpečné pronásledování (§ 354 TZ).
Za násilí se považuje použití fyzické sílyk překonání nebo zamezení kladeného či očekávaného odporu. Za násilí se považuje i uvedení jiného lstí do stavu bezbrannosti (např. do stavu opilosti), v důsledku které oběť není schopna se účinně bránit).
Pohrůžka násilí znamená psychické působení na vůli jiného. Nemusí jít jen o pohrůžku bezprostředního násilí, ale i takového, které má být užito v budoucnu. Násilí, kterým je vyhrožováno, může směřovat proti napadenému i třetí osobě. Pohrůžka může být vyjádřena přímo či nepřímo (v dvojsmyslném významu), verbálně či gestem.”
Podla akej definicie to napisal autor clanku, co si citovala, a o ake fakty sa opieral, neviem.
Kazdopadne nasilny tresny cin je spektrum roznych veci a nie synonymum slova hrdlorez.
@freepalestine násilný trestný čin môže byt aj pokus o vraždu, ublíženie na zdravi, plánovanie teroristických akcii atd …a takých tam pobehuje viac než dosť …. Radikalizuju veľmi rýchlo a v mene boha vraždia
Tu v Európe sa už predviedli
@gabrielkaa Nemas dokaz na svoje tvrdenie, ze tie zeny a deti su “hrdlorezi”. Priznaj to a nehadz sem domnieky, a obvinenia na zaklade kolektivnej viny.
Ak Kukuckova alebo Cubirkova su vrahyne, znamena to, ze Propalestinska alebo Jazzova su vrahyne tiez, bo vsetky styri su slovenky?
Toto je logika, co tu predvadzas.
Kludne moze byt z tych 150 len 5 (cast) obvinena z tych zavaznych tresnych cinov. A tie mozu byt hadzanie kamenov na izraelske tanky.. nemozes dokazat nijak, ze ktokolvek z nich podrezal hrdlo niekomu.. 🤷🏼♀️
@freepalestine ty nemáš dôkaz. Mne sa stačí rozprávať s ľuďmi ….nie s pisalkami
A plánovanie teroristických útokov je závažný trestný čin. Tuto už ich nemalo sedí takých ….moslimskych bratov
@gabrielkaa zial, obvinujes bez dokazov. Logika na teba neplati. Rozumny clovek s tebou nemoze takto diskutovat. ✌️
@freepalestine ja ich neobvinujem. Boli obvinení na základe niečoho … Takze asi toľko. A to že ty sa zastávaš trestancov a zločincov z nich nevinných nerobí . Skratka boli odsúdení za násilne trestne činy.
@gabrielkaa obvinila si ich z hrdlorezectva
@gabrielkaa a ten clanok, co som citovala pise, ze az 40% palestincanov drzanych v izraelskych vezniciach NEBOLO Z NICOHO OBVINENYCH

@freepalestine Okrem linkov čo tu stále kopíruješ dookola máš aj iné zdroje? rozprávala si sa niekedy priamo v Gaze, alebo v Jeruzaleme alebo v akomkoľvek inom izraelskom meste s niekým o ich dennodennom živote?