Druhý príchod Ježiša Krista
Možno mnohý, tu budú dávať nenávistné komentáre, načo to sem dávam. Viete ľudia, dnešná doba kedy človek myslí na seba a ak ste matka tá samozrejme deti a rodina. Ale zvyšok ľudí a najmä tých ktorí vám nejak ublížili alebo zlorecili a jednoducho nepotrebujete ich k životu. Prerastá vo svete len nenávisť a ako sa hovorí nenávisť plodí ešte väčšiu nenávisť.
Viem a čo viac som o Tom presvedčená že tu bude výsmech pod testom, ale majte sa ľudia na pozore, prišla doba, ktorá je posledná na zemi. Ako to viem? Všetko je v Biblii ako to bude vyzerať. Sme na končí časoch a to prečo to tu pisem, je preto lebo hoci len pre jedného človeka by to stálo zato a nebolo by neskoro. Prosím prijmite obeť Ježiša Krista. Úplného nášho Boha skrze ktoré všetkom povstalo, aby ste mohli ujsť pred tým všetkým čo na svet prichádza. Nesmejte sa ľudia že koniec sveta nebude, lebo sme omrvinkami dní ku skaze ktorá na svet prichádza. Ježiš Kristus prichádza, majte ľudia bázeň pred ním aby sme boli hodný sa postaviť pred neho.
Proste tu sú poväčšine neveriace, nepresvedčíš ich, lebo neveria, že Boh existuje. Nerieš. Pripravuj sa na spásu a neotravuj ostatných, lebo ty o konci sveta nerozhoduješ.
Ako beriem kazdy veri v nieco ine, zakladom je dat s tym ostatnym pokoj 🙄
@marisoul17 dôkazy je Ježiš Kristus žil, zomrel a vstal z mŕtvych..pod krížom bola zlutovnica a tá zlutovnica sa našla. Preskúmal sa krv na nej. Pozri si film kauza Kristus ateista novinár neveril a hladal dôkazy. Až ich našiel. stary zákon mal proroctva. A šperky sa vyplnili. Prečo by sa nevyplnili proroctva nového zákona aký by bol dôvod
Btw. nehľadajú do antikristovho sídla v Dubaji personál? 🤔
Ja by som chcela vediet,kde konkretne je v Biblii datum,kedy pride druhy x Jezis na zem.
A tiez ze tato doba je posledna.To sme pocuvali uz v roku 1999.
Ja ako veriaca ti za seba odporucam ist na spoved a riadit sa heslom zi a nechaj zit.
Nie si lepsi,ani horsi clovek ako ostatni,zaroven ani nemas pravo sudit a riadit druhych.
@margaretalukacova mala by si osloviť mocných ľudí ,čo majú veľkú moc a riadia tento svet. Tu na modrom konikovi sme iba obyčajní ľudia nezmeníme tento svet. 😁 a o tom Dubaji to je zaujímavé. Ale prečo práve tam a nie USA ?
Aké máš vierovyznanie ?
@danculka25 nesúdim nikoho. A odpustene mínus dávno je. Spoveď je zbytočná.
@margaretalukacova ale ako mozu vediet, ze to bola jezisova krv. Ja nerozumiem, ved to nwmaju s cim porovnat
Už si nahlásená. Nik nevie kedy príde koniec sveta. Nepresviedcaj nikoho a nevypisuj somariny na modrého koňa.
Syn Bozi zvestoval ludstvu prichod Syna Cloveka ako poslednu moznost zachrany a poukazal, ze sa s nim dostavi aj sud. Takze podla mojho nazoru Syn Bozi a Syn Cloveka nie je jeden a ten isty. Nepovedal, ze sa vrati On.
@majlo1234 veď mame chromozóm od matky a otca ...jeho krv mala chrómozomý iba ženy.
@margaretalukacova ešte raz daj viac info o Dubaji!
@renab syn človek. Je syn akože Márii ona bola človek. Ale syn boží predstavuje plnosť Boha ako ducha a človeka.
@margaretalukacova takze Jezis bol prvy klonovany clovek. Len neviem kde sa tym genovym inzinierom stala chyba, ze klon zo zeny bol muz. Alebo bol este aj transsexual?
@margaretalukacova takze jezis bol v skutocnosti zena?
A este stale veris Biblii, kde je pisane, ze jednoznacne muz? Ze ked si dovolili prekrutit toto, tak zvysok pisali pravdivo?
Nech príde, nachystám chlebíčky aby sme si ten čas konca sveta užili.
Pan Ježiš bol, je a príde.
Ak sa v niekom prebudila zvedavosť študujte písmo sväté, Zjavenie Jana. Koncu sveta neunikne nik, jediný rozdiel a tým je odpoveď na otazku: Kam pôjdem po smrti?
Nie, žiť pekne a byť dobrým príkladom je sice pekne ale to nema s nebom nic. Biblia hovorí KTO uverí že JK je Boží Syn ten bude spasený, nijak inak sa nedá dostať do Kráľovstva Nebeského.
@margaretalukacova no neviem. Ja keby som chcela zvestovat svoj opatovny prichod, nepomenujem sa inak....
@renab áno pomenoval to apokalypsa
Dievcata staci prijat do svojho ❤️ pana Jezisa ako svojho spasitela. On uz porazil hriech a diabla. Vyhnete sa tomu, co popisuje autorka. Nemusite sa schovavat…
@jabadabadu mne bude stačiť ak tam bude celá moja rodina, ostatná spoločnosť mňa nezaujíma ani v tomto ani vo večnom živote.
Ja keď umrem tak budem umretá. Ak ti pomáha veriť na rozprávky tvoja vec.

Jehovisti, presne toto mi hovoria každý týždeň v práci 🤌🏻😊 blaa blaaa, blíži sa koniec, kráľovstvo večne, ..."píšu o Tom v biblii" druhý príchod Krista... A už mám Strážnu vežu na pulte