icon

Druhý príchod Ježiša Krista

margaretalukacova
14. mar 2023

Možno mnohý, tu budú dávať nenávistné komentáre, načo to sem dávam. Viete ľudia, dnešná doba kedy človek myslí na seba a ak ste matka tá samozrejme deti a rodina. Ale zvyšok ľudí a najmä tých ktorí vám nejak ublížili alebo zlorecili a jednoducho nepotrebujete ich k životu. Prerastá vo svete len nenávisť a ako sa hovorí nenávisť plodí ešte väčšiu nenávisť.
Viem a čo viac som o Tom presvedčená že tu bude výsmech pod testom, ale majte sa ľudia na pozore, prišla doba, ktorá je posledná na zemi. Ako to viem? Všetko je v Biblii ako to bude vyzerať. Sme na končí časoch a to prečo to tu pisem, je preto lebo hoci len pre jedného človeka by to stálo zato a nebolo by neskoro. Prosím prijmite obeť Ježiša Krista. Úplného nášho Boha skrze ktoré všetkom povstalo, aby ste mohli ujsť pred tým všetkým čo na svet prichádza. Nesmejte sa ľudia že koniec sveta nebude, lebo sme omrvinkami dní ku skaze ktorá na svet prichádza. Ježiš Kristus prichádza, majte ľudia bázeň pred ním aby sme boli hodný sa postaviť pred neho.

viestta
14. mar 2023

@cafelatte ano, ja VIEM, ze po smrti nic nie je. A je jedno ci ta smrt pride pocas toho vasho konca sveta alebo niekedy pred nim. Ja svoj zivot zijem najlepsie ako viem aj pri vedomi, ze raz skonci a po mne tu ostane len spomienka a nerobim dobre len preto, ze by ma raz malo cakat nejake vykupenie. (Vykupenie z coho?)

margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@gwenna žiaľ vidíš. Len výsmech od nich. Ale ja tomu rozumiem prečo to tak je. Nech sa zamiluje nad nimi Boh

lucilaines
14. mar 2023

Ja som sa v tom trocha stratila, pomoz mi prosim ta autorka. Ja by som to aj skusila, sak teda nech som pripravena, ale nemam v tom jasno. Co mam teda robit? Prijat Jezisa do srdca a potom co, cakat? Na ten koniec sveta ci nanho mam cakat? A potom ked ten koniec sveta pride, tak mne sa vyhne? Alebo to plati pre vsetkych? Ci sa mi to oplati vobec. Ja som prakticky clovek, mohla by si sem dat prosim ta prehlad po krokoch, co treba robit a co mozme ocakavat? Urcite by to viaceri privitali.

guliver19
14. mar 2023

@margaretalukacova tebe nevadi ze si psychiatricky pripad? Musis sa ist liecit!!

cafelatte
14. mar 2023

@viestta presto som aj napisala že robiť dobro je síce chvályhodné, ale bez viery v Boha to nie je stupenka do neba.

senta_sofia
14. mar 2023

@margaretalukacova myslim, ze vsetkym je jasne, ze sa rutime do zahuby a co ten druhy Jezis? Polozi zivot za nas a vsetko sa na dobre obrati, ci ako? Nepodarilo sa mu to 1x, nepodari sa mu to ani 2x. Ale moze skusit stastie do tretice

nufafa
14. mar 2023

@margaretalukacova môžem sa spýtať, odkiaľ čerpáte informácie? Ste jasnovidka?

margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@viestta z dedicneho hriechu. Pozri si Ian mccormak. Takisto bol ateista až raz zomrel.....a bol v tej duchovnej tme. Kam žiaľ smerujete aj vy svojim postojom.

viestta
14. mar 2023

@margaretalukacova co ak o to zmilovanie vasho Boha nestojime? Co ked nepotrebujeme vieru pre zivot? Toto nie je vysmech, to su otazky, ktore si kladieme na zaklade toho co pises a chceme aby ste nam ich vysvetlili. Ty si zautocila ohnom a mecom v mene Boha na tych co neveria. My sa len pytame odkial beries pravo na nas utocit?

margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@nufafa Biblia? Janova apokalypsa? Že do bodky sa všetko spĺňa?

margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@viestta potom budete kričať po Bohu a on vám tiež odpovie...ani ja netuzim viac ako ty si prestala mať bázeň a rešpekt pred tým ktorý ťa stvoril v lone tvojej matky.

viestta
14. mar 2023

@cafelatte ale ja vstupenku do neba nepotrebujem. Chapes? Ja sa po smrti nikde nezberam. Ja sa snazim nerobit zle kvoli svojmu svedomiu, robit dobre kvoli dobremu pocitu. Nic viac nic menej. Nejake vstupenky tam alebo onam nechcem, nepotrebujem a preto si ich "nevybavujem" svojim zivotom.

veronikaszabova
14. mar 2023

@margaretalukacova
""ktorý ťa stvoril v lone tvojej matky.""
Tak mna stvorili moj otec a moja mama. Teba snad stvoril niekto iny, ako tvoji rodicia?

gwenna
14. mar 2023

@renab mali sme zomriet my, lebo hriech plodi smrt, no nas stvoritel sa nad nami zlutoval a zobral ten nas hriech, nasu istu smrt na seba a vo svojom synovi, Jezisovi navzdy smrt porazil, aby sme my nezomreli, ale mali navzdy zivot vecny. Staci si to zobrat, uverit mu a zhodit svoj hriech nanho. Lebo je dokonane.

viestta
14. mar 2023

@margaretalukacova mna nikto nestvoril. Ja som vznikla zo zenskeho vajicka, ktore oplodnila muzska spermia. Tak ako kazdy iny clovek.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
cafelatte
14. mar 2023

@viestta áno ja to chápem co píšeš, to je každého slobodná vôľa ci verí v Boha alebo nie, rešpektujem.

sisaka
14. mar 2023

“Milujem”, keď Bohu sa prideľujú ľudské vlastnosti a ešte viac sa bavim, keď si ľudia myslia, že práve ten ich Boh je ten pravý a bude robiť nejakú selekciu na základe toho, či niekto verí v jeho biblickú predstavu a bludy, ktoré tam ľudia tisiročia popripisovali a vytvorili z jedného človeka nejakeho hybrida, ktorí je zárukou, že keď budete milovať predstavu tohto hybrida dočkáte sa nejakeho spasenia (aj keď by ste celý život ubližovali druhým), ktoremu sa človeku, ktorý o tomto hybride nič nevie, lebo nežije v kresťanskej kultúre, ktorý môže byť plný lásky nedostane lebo ups, je tu nejaká vojna bohov a ten, ktorý si vyberie toho nesprávneho má smolu 🤦‍♀️
Už ste sa zamysleli, akým nelogickym kravinám veríte, či tá pýcha, že ste “vyvoleni” vam v tom bráni?

nufafa
14. mar 2023

@margaretalukacova neviem, nečítala som, preto sa pýtam. Len si neviem vybrať, či ste mala aj nejaké precitnutie (napr.v podobe sna), alebo je to len na základe riadkov z Biblie.

@viesta sorry, autorka, ja sa normálne šúlam.. že zaútočila ohňom a mečom v mene Boha?? Akože mám super deň, ale toto fakt pobavilo. Rehocem sa na tej vete jak kôň.

cafelatte
14. mar 2023

@jabadabadu ci človek verí alebo neverí, vie len on sám vo svojom srdci. Chodenie do kostola alebo spoveď predsa s vierou nemá nič spoločné. Srdcia posudzuje Boh.

kalifka
14. mar 2023
valeria_h
14. mar 2023

@margaretalukacova Je super, že to píšeš, ale Božie slovo hovorí aj toto "Nehádžte perly sviniam".

renab
14. mar 2023

@gwenna staci si to zobrat, uverit mu a zhodit svoj hriech nanho? Odmietam taku slepu vieru, ktora robi z dokonaleho Boha s dokonalymi zakonmi Boha nedokonaleho. Keby to tak bolo, tak by tu Syn Bozi nepriniesol 10 Bozich prikazani a nemusel ludi ucit, ako maju zit.

margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@nufafa osobne sen som nemala. No môj znami mal dokonca bol živí a kreslil čo bude v dňoch antikrista. Je veľa ľudí na zemi ktoré majú sny s autobusom ako ľudia vystupujú a sú tie sny strašne identické u týchto ludi

gwenna
14. mar 2023

@renab desatoro bolo na zem dane pred obetou Jezisa Krista na krizi. Predstavuje akysi morány zaklad, ktory ma ludi ochranit od hriechu. Aj ateisti dodrziavaju niektore body desatora, ani o tom nevedia. Lebo je to zaroven zaklad moralky…napr taka monogamia v manzelstve….ale zatial co v Starozakonnej dobe zili ludia pod zakonom. V novozakonnej ziju pod milostou. A to je podstatny rozdiel medzi starou a novou zmluvou v Biblii

olusik112
14. mar 2023

Veľa zo znamení konca sa naozaj plnia. Kto nechce vidieť neuvidí.
Na margo čipovania tu pečat podľa mňa už máme je to pečat neviditelna. Má byť na pravej ruke alebo na čele. To znamená čo robíme. Naše činy. Ale aj ak nerobíme ale schvalujeme zle takisto máme pečat ale nie na ruke ale na čele. Napriklad nie iba žena ktorá zabije svoje nenarodené dieťa dostane pečat ale aj tí čo jej konanie schvaľujú. Atď....
Dalšie znamenie konca je že má sa rozširit poznanie. Kedy v minulosti boli vedomosti dostupnejšie ako práve teraz v dobe internetu. Čokolvek chceme vedieť za pár sekúnd nám to ujo Google povie.
Vyučovanie nedeľného zákona? Tak pomaly k tomu spejeme. Už nie jedna krajina zákonom zakázali otvárať v nedeľu obchody.
A o vojnách? Áno odjakživa vojny boli ale spõsob akým bojovali sa podstatne liši. Pretože teraz sú úplne iné zbrane ktoré naozaj možu zničit zem. Nehovorím o vojne na Ukrajine že to už je ono aj keď človek nikdy nevie no myslím si že to ešte len príde.
Veľa tých znamení je niektoré sú už naplnené a iné sa ešte len naplnia. Ale je naozaj taká doba že ľudia sú už rozhodnutý kam patria a už ich nik o inom nepresvedči. Dokonca ani keď budú mŕtvy vstávať z hrobu a ježiša uvidia aj tak sa nebudú kajať a nebudú chcieť byť spasený. Pretože doba milosti už pominula. Takže autorka je zbytočne sa štavit. Už nič nezmeniš. Budú sa ti vysmievať a nič nepochopia. Samotný Ješiš ich nepresvedči.

kalifka
14. mar 2023
marisoul17
14. mar 2023

@margaretalukacova normálne pozerám. Som veriaca, asi si prekvapená, dokonca som dlhé roky pôsobila v spoločenstve, a teraz pri všetkej úcte k tebe a tvojej viere, toto je čistý fanatizmus a sektarstvo. Kresťanska viera je, alebo by aspoň mala byť viera lásky, pretože zo všetkých cnosti ako sa píše v biblii a ktorou sa tak ohanas je najvyššia cnosť láska. A ďalej sa v biblii píše, že láska vyháňa strach. Tým, že tu rozsievas strach popieras základný aspekt kresťanskej viery v mene ktorej tu vystupujes.

anjelicek26
14. mar 2023

Toto, co siris je fakt absurdne. Posplietane vymysly a dogmy zo storoci, kde si ludia mysleli, ze zem je doska, slnko sa toci okolo zeme a po nociach sa pri svieckach rozpravali "pribehy" na prekonanie a lepsie znasanie otroctva, lebo vsak "po smrti nam bude lepsie, ked budeme poslusny"...

cafelatte
14. mar 2023

@marisoul17 ale to si zle pochopila, autorka strach nemá. A keď jej informácie naháňajú iným ľuďom strach, to nie je jej strach. Ak sú ľudia veriaci a toto proroctvo ktoré je zobrazené v Zjavení Jana naháňa veriacim strach, takto by to nemalo byt pokiaľ veriaci čítajú Bibliu, nemôžu byť prekvapení.

marisoul17
14. mar 2023

@cafelatte kde som napísala, že autorka má strach?