icon

Drzé jednanie

10. sep 2022

Včera sa pre mňa stala nepríjemná vec. Rozprávali sme sa so známou v obchode, nikoho sme neobmedzovali a aj tak prišla predavačka a poslala nás rozprávať sa vonku. Takéto chovanie nenávidím a naozaj mi nie je už teraz čudné, že na tie predavačky sa stále nadáva...

hedviga2
10. sep 2022

@bessie12 kavu sme uz mali vypitu a uz ma tam nik neuvidi

bessie12
10. sep 2022

@hedviga2 tiez by som viac do tej kaviarne uz nesla. Hnus

aurora33
10. sep 2022

@hedviga2 to ti verím, fuj teta nechutná, ale dobre že si sa ozvala.

valeria_h
10. sep 2022

@autorka Tak podľa toho, čo píšeš je mi jasné ako to bolo. Rozťahovali ste sa po predajni a ľudia Vás museli obchádzať... Predavačka urobila dobre a nie, ona nebola drzá, ale Ty.

viestta
10. sep 2022

A vy nie ste drzé keď klabosite uprostred obchodu a ľudia vás musia obchádzať? Ty nie si drzá keď ta príde upozorniť predavačka a ty jej "povieš svoje"? Možno ti to ešte nedošlo, ale nie si stredobodom vesmíru. Naozaj nie.

danielle799
10. sep 2022

Nie je to vôbec drzé, kopec ludi si potrebuje rýchlo nakúpiť a utekat s deťmi domov. Vôbec by sa ma to nedotklo,keby ma upozornili, este by som sa aj ospravedlnila.
Kecať môžme fakt vonku, na ihrisku, pri káve.
A ani nikto nemusi počúvať a čom kecame.

anonymous87
10. sep 2022

Vies ake chovanie nenavidim ja? Ked si niekto mysli, ze je jediny na svete a vsetci sa musia tocit okolo neho. A uplne najviac nanavidim, ked v obchode musim obchadzat ludi, ktori si priestory pomylili s debatnym kruzkom 😡
A kebyze vas musim obchadzat, predbehnem predavacku a poslem vas von …prepac, ale toto je fenomen dnesnej doby:JA JA JA. No a co, ze zavadziam. Vy MNA musite obchadzat, ked ja si obchod mylim s kaviarnou… kokos prepac, ale mne taki ako ty neskutocne zdvihaju tlak

zuzinka888
10. sep 2022

Tak mi nehovorte zienky, že ked stretnete znamu/kamosku v obchode tak sa pozdravite a poviete- Pockaj teraz nakupujem. Stretneme sa za pol hodiny pred obchodom. Tak tomu neverím. Predavačka asi mala zly den. Je to miesto kde sa stretavaju ludia tak ak tam nekecali hodinu alebo tesne pred zaverečnou tak nevidim problem . To ako keby v restike prisiel casnik a povedal- dojedli ste chodte si kecat vonku.✌

elizabet173
10. sep 2022

@zuzinka888 je iné prehodiť dve tri vety, čo asi u autorky témy nebolo, keď ich museli ľudia obchádzať a prišla ich upozorniť predavačka

anonymous87
10. sep 2022

@elizabet173 a ked sedim v restauracii za stolom ako obmedzujem ostatnych? Ich museli obchadzat. Cize stali v ceste. A nie, nevykecavam v obchode

panelacikova
10. sep 2022

@hedviga2 keby si vŕtala v nechtoch na nohách, postavila by som sa, nechala kávu kávou a odišla. fuj....

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
basullinka
10. sep 2022

Pre mňa je drzé práve správanie tých ľudí, ktorí sa pol dňa vykecavajú pri uličke, človek ich musí obchádzať, pomaly sa doprosovať, keď si chce zobrať z regalu kilo ryže na obed a keď ich niekto slušne upozorni, tak ho začnú komentovať, ohovárať a vykrikovať....

jaskolka
10. sep 2022

@zuzinka888 autorka sama napísala, že tam stáli dlhšie a ze ľudia ich obchádzali. Takže to neboli dve tri vety, ani čau, ako sa máš?Dobre, čau.
Obchod je určený primárne na nákup a nepredpokladá sa, že tam bude niekto uprostred uličky, či regálov stať a vykecavat sa.
Kaviareň a reštaurácia je zase miesto, kde sa predpokladá, že ľudia pri jedle aj debatujú, zhováraju sa, a je tak prispôsobene, teda sa nemusí okolo nich nikto predierat.

danielle799
10. sep 2022

@zuzinka888 ano presne to by som povedala,.....ahoj, ako sa máš? Príď na kávu pokecame, teraz nakupujem, idem z roboty, deti ma čakajú. Ale príď aj s deťmi,pôjdeme pokecat niekam, deti sa pohraju,oddychneme.....3 minuty a nakupujeme obe spokojne...

basullinka
10. sep 2022

@zuzinka888 ja som asi divna, ale ked nakupujem a stretnem kamarátku, presne to jej poviem a ak chceme kecať, dohodneme sa, že sa počkáme vonku...

moonlight1210
10. sep 2022

Asi sa najskor niekto na vase zavadzanie postazoval sukromne pri pokladni. Tak vas sli uz riesit.

Ak ste tam stali nad 5 minut, uz je to viac ako dost. To uz sa chodte socializovat na prechadzke v parku.

janulik2008
10. sep 2022

@zuzinka888 veď jasné, ale toľkokrát som sa stretla s tým že ľudia sa rozprávajú práve v strede uličky a musia ich ostatní obchádzať 😀

sense
10. sep 2022

Podľa mňa je drzé vykecavat sa v obchode medzi regalmi. A schvaľujem jednanie predavačky.

aurora33
10. sep 2022

@zuzinka888 predstav si keď stretnem kamarátku v obchode pozdravím sa prehodené pár slov a idem ďalej. Nemám čas sa len tak vykecavat. Ak niečo chcem stretneme sa inde alebo si zavoláme.

marryen
10. sep 2022

Dobre urobila, že Vás vyhodila. Nemáte sa tam čo vykeciavať. Stalo sa to aj mne, počas " pandémie" , keď bol určený počet zákazníkov na m2. V malom dedinskom obchode boli 3 košíky, ostatní museli čakať von. Keď dlhšie nikto nevychádzal von, otvorím dvere do predajne a tam sa vykeciavajú dve babky,stoja na mieste s košíkmi v ruke. Tak som im slušne povedala, že vonku čaká rad ľudí, čo by si radi nakúpili, tak aby boli tak láskavé a šli sa rozprávať von. A čo si o mne mysleli je mi jedno. 😝🙂

sweetlife001
10. sep 2022

Presne toto sa mi stalo včera vo Freshi.. chcela som si vybrať cestoviny, ale dve tetky tam mali debatnu chvíľku, tak som najprv len pozerala pomedzi nich a keď som našla to čo som chcela tak hovorím slušne, že : Dovolite prosím? Chcela by som si vziať cestoviny.. no kukli na mňa jak na debila, s veľkou nechuťou sa odstúpili a ešte jedna pokrutila hlavou a hovorí, že to je neskutočné.. ja v šoku 🙈 si myslím ty si neskutočná ...
Tak ako sa nadáva na predavačky, tak sa nadáva aj na pripečených zákazníkov, takých ako si aj ty.
Inak tu prebieha nejaká tajná súťaž, ohľadom vytvorenia čo najdebilnejsej diskusie alebo čo sa tu deje v poslednom čase? 😆

0silvia0
10. sep 2022

@sweetlife001 presne, debilita tem graduje kazdym dnom🙉

mandzula
10. sep 2022

Jeeezis, ako to neznasam, ked sa musim v obchode nacahovat po tovar cez kvakajucich ludi obkolesenych kosikmi. Som rada, ze to konecne niekto riesi.

jana_eyre_2
10. sep 2022

Náhodou, pani predavačka mi prišla asertivna čo sa zastala pohodlia ostatných zákazníkov.. keď ste kecali príliš dlho, tak sa vôbec nečudujem upozorneniu.. neznášam keď nakupujem, snazim sa to robiť rýchlo, a tam sa musím uhýbať kvakajucim ženám čo rozoberajú obed zo včera a čo budú variť večer.. práve pre toto neznášam nakupovanie, lebo x ľudí má dojem že na planéte sú sami..

casavina
10. sep 2022

Autorka trochu začni vnímať svet okolo lebo nie si stred vesmíru..utrpelo tvoje ego...mala si nakúpiť veci na koláč a kamošku pozvať na kávu a koláč domov 🙂

kitycat
10. sep 2022

Vcera som sla z Billy a naprostred otvaracich dveri sa rozpravali pani s nakupnym vozikom, ta odchadzala a pani s kosikom, ktora sla nakupovat. Mohli sa bavit vo vestibule, ale ony si vybrali VCHODOVE dvere a mysleli si, ze tym nikoho neobmedzuju.

hedviga2
10. sep 2022

@panelacikova na rukach

elizabet173
10. sep 2022

@anonymous87 čítala si pozorne? V reštaurácii nikto nikoho neobmedzoval, ale zamestnankyňa mala vyložené nohy a čistila si tam nechty. Som flegmatik, len tak ma nič nerozhádže, ale tu by som jej asi naložila tak, že by aj zabudla, na ktorej nohe si ich čistila. Fuj

mimi2120
10. sep 2022

Ja som veru ešte nebola v obchode bez toho aby sa tam nejaké tety nerozprávali a nezavadzali na celú uličku. Boli časy keď by som vás najradšej buchla palicou po hlave ale snažím sa byt lepší človek, tak si iba pomyslím, že ste brzdy a idem ďalej.