Drzosť v bazáriku
ahojte boli ste aj vy zarazene drzostou kupujucich v bazariku.sup sem s ich hlaskami.
Dobrý den milé maminky,potrebujem poradit,,,ozvala sa mi jedna maminka,vraj u mna kupovala kratasky este v polovici apríla a že teraz zistila že jej nedošli,a žiada ma o vrátenie platby,dnes je polovica júna,ona tvrdí že žije v zahraničí a že si balíky neustriehla.,teraz sa mi vzhráža adminkou ,poprabde podaci listok mam odlozeny tak cca mesiac,ked sa mi neozvú maminky do mesiaca,neriesim a vyhadzujem,ale toto?po p2 mesiacoch napisat že nema balik,,,príde mi to trochu divné,poradte ako dalej 😉 dakuejm
Pravdu povediac, ja sa s drzými mamičkami stretávam na MK veľmi často. Tiež sa ani nepozdravia, nepoďakujú....nemajú slušnosť ani napísať nie, ďakujem, neberiem po tom, čo im pracne premeriavam veci....Taktiež nemám rada, keď ako prvú vetu napíšu, že chcú to za cenu aj s poštovným. Pýtajú zľavu z trička, ktoré stojí 1,50 Eur a podobne. Dakedy mám chuť odpísať, či by to nechceli zadarmo. Spätné info o dodaní balíčka mi dá možno každá druhá maminka.
No čo už. Musíme si na to zvyknúť, že nie každý má slušné vychovanie.
Dnesna konverzacia:
* DOBRI DEN MAM ZAUJEM OTEN KOCIK BOLA BI SOM RADA KEBI ZE MI POSLETE A DAKUJEM VAM
Ja: Dobry den, c.u. najdete v podmienkach, cena s postou 50€.
* AJ SPOSTOVNIM 50EVR CI AKO
Ja: Konecna suma s postovnym 50€.
* TAK SI TO ZOBEREM TEN KOCIK A POSLITE MI VASE CISLO A LEPSI SA DOHODNEME
Ja: PLATBA na účet SK......... Poprosim vasu adresu.
* OPANI POSLITE MI VAAASE TELEFONE CISLO A KCEM SA SVAMI LEPSE DOHODNUT
Ja: Neviem, co sa chcete dohadovat. Udaje k platbe mate, ked poslete peniaze, odoslem na vasu adresu kocik. Ak mate nejake otazky, prosim, napiste sem.
... cakam, co pride 🙂, ale podla jej hodnotenia to nic dobre nebude...
@lamianka Ja som predávala obyčajný baldachýn nad posteľ. Jasne z fotiek bolo vidieť, že visí nad mojou posteľou a pani sa ma spýta, či bol používaný.... 😀 A tiež chcela veľmi moje telefónne číslo, aby sa so mnou dohodla.
Maminky ja asi umrem,,,,dnes som dostala hodnotenie za to,ako som si dovolila predat saty,ked zakaznicka bola podla nej prva,,,ale ja inzerujem aj inde a niekedy zabudnem vymazat predany tovar,no hold stane sa ,niekedy to neustriehnem,ale aby mi niekto napisal do hodnotenia že som nespolahlivá,len kvôli tomu že som predala šaty a ani sme nemali spolu obchod iba sa informovala či su aktualne a moja odpoved bola,nie su zial predane,,,,,je to podla Vás normálne*?.... 😠
Ach baby....predavam nenoseny set bizuterie za 5,5e. Pani napisala: Beriem za 3,9 aj s postou, napiste. Ja uz neviem. V poslednom case sa mi dost casto stava, ze ziadny pozdrav, nic. ☹
@emminka ... spominam, ked mi bolo podobne vytknute, ze bola maminka prva. Nejak nevedela pochopit, ze ina maminka kupovala viacero veci a napisala nie pod kazdy inzerat, ale do jednej spravy, co vsetko chce. Po inej pod. skusenosti mam odvtedy v podmienkach jasne napisane, ze spravy ohladom mier a pod. neberiem ako rezervaciu. Podla mna, ak si chceme rezervovat, jasne to defińujeme... teda ja urcite 🙂 Mnohe maminky napisu ..." je to este aktualne?" a viac sa neozvu ... preco by som mala cakat na odpoved hoci len den, ked nevidim slova " mam zaujem, prosim si, rada by som kupila a pod. Dnes som mala dalsiu "milu spravu"...
Najnovsia sprava: "Dobry vecer a viete mi to aj poslať?dakujem" 😀
...no, nerobim nic ine, len posielam...zatial to viem 😅
No ako mna dnes dojala jedna maminka,,,kúpila si u mna 3 saty,,,balik som poslala,a dnes sprava?"! Tieto jedny saty mi sedia ,a tieto dalsie mi nesedia poslem Vám ich spet"!,ani ziadna otazka dalo by sa? Ani nic podobne ,jednoducho ,že poslem Vám ich ,,,to ako ja som obchod?To ako ma prekvapila,toto je bazar a to mne ked nesadne,jednoducho posuniem dalej?a neziadam o vratenie? ....Trosku divne nie? 😠
Moja dnesna skusenost, ked som prosila jednu "milu" mamcu, aby mi premerala pas na teplakoch,jej odpoved, ze "nepremeriavam", uvedene to samozrejme nikde v podmienkach nemala, tak som len napisala, ze "skoda" a ona na to, ze "vasa"... a dalej pokracovala s rada typu, nech si navleciem do nohavic gumku alebo mam ist nakupovat do obchodu a s centimetrom... jaaaaj, cely den pisala a za ten cas uz mohla zmerat vsetky veci v jej bazare😂😂😂
@lamianka ja nahodou tiez nosim taky skladaci papierovy, no ten centimeter na obrazovku si idem zavesit, nech takychto super obchodnikov nabuduce nemusim otravovat "trapnymi" poziadavkami....toto mi napisala doslova:"Pochopím zmerať vnútornú dĺžku topánky, ale dať si premerat oblečenie, sa zamyslite? " hahaha.....
chcela by som pridat volaco.. akurat vcera a dnes sa mi stalo ako kupujucej, kupila som si od predavajucej zivan čižmy a pisala ze bez poskodeni, prisli mi take ze sa na päte odliepali od podrazky, napisala som jej (aj to ze si to skusim zalepit ze sa nic takeho zvlastneho nestalo , stava sa ze si clovek nevsimne vsetko pri posielani) aj som jej to odfotila aby mi verila a ona ze klamem, ze som si to ja roztrhla a isla ma hned urazat ... tak som jej šupla zle hodnotenie a aj potom ma este urazala jak psa ... myslite si ze kupujuca by si len tak roztrhla tovar ked sa na to velmi tesi ? :D JE SMIESNA !!! 🙂 a ze toto je bez poskodeni..vsak posudte sami🙂
@ivett1 mne prislo toto, ked som sa registrovala:
Adri266,
Vitaj u nás - na stránke pre mamičky a budúce mamičky. Je Ti otvorená. Pokojne využívaj všetko čo Ti ponúka.
Viac o tom, ako to u nás chodí, čo ponúkame a naše rady nájdeš v článku TU začni! O tom ako to u nás chodí.
Tip ako začať: predstav sa nám a vytvor svoju prvú tému. Ako na to? Choď do časti Predstav sa nám. V nej sa nám predstav a skús napísať čo Ťa privádza na Modrého koníka, odkiaľ si a o čo sa zaujímaš. Naši členovia Ťa určite radi privítajú a poradia.
janocka, za celý Asmira team
P.S. Toto je automatická uvítacia správa, ktorú zasiela počítač (tak rýchlo by sme Ti, bohužiaľ, osobne napísať nestihli emoticon).
P.S.2 Mimochodom, všetci si tu tykáme.
/registracia v 2011/. Mozno vy starsie si vykate, my mladsie tykame 😎
Ale ja osobne tykam vsetkym, jedine ked sa niekto ozve na inzerat a vyka ako prva, tak jej tiez vykam.
@adri266 v uvítacej správe k mojej registrácii (z roku 2008) nemám P.S.2:-) správu posielal bob v mene tímu emjee a bob🙂 ...
a tuším som to už niekde písala - tiež vo fóre tykám len na bazáre vykám - pre istotu, ale netrvám na tom, závisí to od okolností ...niekedy prejdem plynule k tykaniu aj ja🙂😉🙂...
No ja zas mám v poslednej dobe šťastie na pripečené predávajúce.
jedna sa neozýva, neviem, nechce predať? potom si nevie skontrolovať platbu a stále tvrdí, že som nezaplatila, hoci jej pošlem výpis. Potom tvrdí, že sa jej balíček vrátil - prosím pekne v priebehu 3 dní od odoslania. Potom si nevie nájsť moje číslo účtu, hoci je o riadok vyššie vo výpise. úplne hore bez...
Ďalšia si kľudne pošle obyčajne, pričom som si zaplatila doporučene. samozrejme balíček nedorazil a tie výhovorky typu omylom dcéra poslala obyčajne, lebo som chorá - haha.
Akože ja normálne nemám chuť už tu kupovať, také trúby a pritom každá 100 pozitívnych hodnotení, ja nechápem za čo.

Ja ked som predavala postel svagrinej, tak mi tiez chodili spravy, bez kusku slusnosti...
- da sa aj dobierkou. Odpisala som : OPRAVA, Dobry den, da sa, prosim vas, poslat postielka aj dobierkou? Ona : dobry den, da aj dobierkou.
- iba dobierka, odkial?
- zdravim, chcem decky poctel 😀