icon

Duchovia a zlá energia v dome, geopatogénne zóny

nicolas08
9. jan 2021

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či má niekto podobnú situáciu ako my.. Respektíve niečo obdobne a ako to riešil..
Pred 3 rokmi sme kúpili starší dom s veľkým pozemkom, rozhodli e sa ze si za ním ďalej postavíme dom. Nasťahovali sme minulý rok, bývame tu 6 mesiacov. Po 2 týždňoch bývania ako sme sa nasťahovali, bol to čas kedy sme zabetonovali vonkajšie terasy sa nám začali diať čudne veci. Muž sa v noci precitol na vykriky, odokrytie paplón, kroky.. Ja som cez deň počula z terasy zvonkohra ale my nič také nemáme, starší syn začal mávať bolesti žalúdka, únava, teploty asi 3 mesiace v kuse 37.4 podľa Dr všetky výsledky boli 100%ne, mladsi syn sa pravidelne o 23 zobudí a nechce zaspať. Všetci sme pociťovali únavu. Bolesti hlavy, modriny sa nám na nohach robili. Dali sme sa
2 x sme si dali vysvatit dom, soľ, vydymenie, sviečky. Nič nepomáhalo.. Prednedávnom sme sa na kontaktovali na psychotronicku spolocnost mali sme dat od slúžiť zafusnu omšu za všetky zo relé duše ktoré odišli na silnou smrťou..
Starý dom keď sme v no. Alebo ideme okolo aj po pozemku stále sa cítime unavení.. Záhadné nám začali dochnut mačky za 3 dní zdochli 4..
Poprosim ak mal niekto podobný zážitok co ste robili?

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
lapersefona
10. jan 2021

Prec prec rychlo prec. Lebo ochoriete aj psychicky. Chodte byvat ku rodicom zatial. Deti nemozu zit v takom prostredi.
Oni vas tam nechcu. A znicia vas postupne.

evka258
10. jan 2021

A skúšali ste exorcistu? To je typ kňaza, ktorý vyháňa zlých duchov, je na to presne vyškolený. Možno ten by pomohol. Podľa mňa ten je posledná nádej.

nicolas08
autor
10. jan 2021

@evka258 v tejto situácii sem nik nepríde to riešiť

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
lapersefona
10. jan 2021

@nicolas08 a tej starej pani nevadilo bycat v takom dome? Ci uz bola odolna?

nicolas08
autor
10. jan 2021

@lapersefona to nik nevie co bolo na tom starom dome.. 7 rokov bol neobyvaný.. My sme ho kúpili a vzadu za ním si postavili dom a jak sme sa nasťahovali 2 týždne na to začali nepokoje.. Bývame od mája.. Ráno vstaneme ako keby nás vrecom dobili.. Môj mi právr teraz vravel včera počul hlasy chlapske rozhovor ako keby on je na toto veľmi vnímam vidí aj tiene siluety..

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
ajka251
10. jan 2021

@nicolas08 az ma mrazi z vaseho problemu kotry mate 😳 dufam ze to coskoro odide...ale aby ste ozaj dovtedy neochoreli..

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
sono2
10. jan 2021

Ženy, ak vás číta normálny človek, tak si teda pomyslí. Jedna je veriaca, pletie piate cez deviate, kamene, rituály toto tamto. To neni viera. Prečítaj si bibliu. Verí sa len v Boha nič iné.
A ta veštica veď nevie písať po slovensky niečo strašne.
Samozrejme hádajú tie ženy využívajú dar reči, chytajú sa situácii nič z toho nevedia. A že 50 euro kto by jej ich dal. Ľutujem každú osobu čo jej dá. Ak vôbec.
A v novostavbe ste mali 11 mačiek? Pre pána jána.
Chovate mačky?
Podľa mma je toto celé vymyslené, veď tomu sa ani nedá veriť.

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
stanzi
10. jan 2021

@sono2 KONECNE normalny prispevok, aleluja 🙏 Uz som si myslela ze to asi len ja som z Marsu padnuta alebo co...

sono2
10. jan 2021

@noelosopius prosím ťa nepíš hovadiny. Boh nič nevracia, že sa vôbec opovažuješ!
Ani neberie žiadne zdravie nikomu.
To ty sa hráš na Boha. Robíš si zárobkovú činnosť že rozprávaš ľuďom hlúposti, že sa nehanbíš.

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
nicolas08
autor
10. jan 2021

@sono2 nemám inej roboty ako vymýšľať si danú situáciu 🤦‍♀️ PROSÍM vás pekne 🙏 verte mi nechceli by ste si tým prechádzať.. A 11 maciek? Keď sme sem prišli bývať prišli k nam 3.. A tie časom mali malé.. Co je na to nepochopiteľné? Ak vás to irituje.. Necitajte to.. Hľadala som pomoc kto si tým prešiel.. Nie aby ma tu niekto obviňoval že si vymyslam

sono2
10. jan 2021

@stanzi ja si občas pozriem diskusie veď prečo nie, nereagujem, zo zaujímavosti pozriem aj do diskusií kde majú deti problémy atd, netýka sa ma nič také. Ale toto nemá hlavu pätu.
Nič z toho kto píše. A ta pani tu, samozrejme je mi jasné, že existujú takéto typy, čo okrádajú ľudí lebo veď ľudská hlúposť je nekonečná.

@noelosopius preklep sa dá opraviť. Si nejaká veštica, mala by si písať na úrovni. Myslela som si že si nejaká maďarská rómka. Bola tu jedna taká. Dala sa čítať, samozrejme, človek si domyslí, ale tiež tak piate cez deviate písala.

sono2
10. jan 2021

@zazvorka87 nemyslím konkrétne nikoho. Niekto tu písal správne ale väčšina mota Boha s kameňmi, rituálmi niektoré veci ani nepoznám.

sono2
10. jan 2021

@nicolas08 kto si môže takýmto niečím prejsť?? Ako som už písala, som nazrela len tak.
Ak veríš v Boha mala by si vedieť, že duša nezostáva nikde, a ak sa vám niečo také deje, len preto, že ste sa možno sami takým veciam otvorili. Veríte na Boha ale po pri tom akceptuješ veci ktoré Boh zakazuje. A veríš im.

nicolas08
autor
10. jan 2021

@sono2 nezažili ste.. nepochopite

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
sono2
10. jan 2021

@noelosopius to máš z gule? Či z guli tvojho muža? Myslím že urobíš najlepšie, keď tu všetkým dáš pokoj! Preč s tebou v mene Ježiša Krista čarodejnica!

sono2
10. jan 2021

@nicolas08 sa teda odstahuj predaj dom veď to je jednoduché. Nemusíš nikomu rozprávať váš príbeh predsa

nicolas08
autor
10. jan 2021

@sono2 a to je len tak vezmi deti za ruky a chod prec? Viete čo teraz všetko nám ide hlavou? Co mam ísť na ulicu a deťom povedať dýchajte vzduch čerstvý tu bude lepsie? Toto sa tak jednoducho napíše.. Vyskúšali sme všetko snáď.. Kňazi keď tu boli vysva obat veria v tie duše stretávajú sa s tým.. Kazali vydržať name.. Ale vy napíšete NEZMYSEL.. Presne pre takýchto najmúdrejších ľudí s ako ste vy sa stránim takýchto diskusii.. Prvá a posledná moja 🤷‍♀️✌️