icon

Duchovia a zlá energia v dome, geopatogénne zóny

nicolas08
9. jan 2021

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či má niekto podobnú situáciu ako my.. Respektíve niečo obdobne a ako to riešil..
Pred 3 rokmi sme kúpili starší dom s veľkým pozemkom, rozhodli e sa ze si za ním ďalej postavíme dom. Nasťahovali sme minulý rok, bývame tu 6 mesiacov. Po 2 týždňoch bývania ako sme sa nasťahovali, bol to čas kedy sme zabetonovali vonkajšie terasy sa nám začali diať čudne veci. Muž sa v noci precitol na vykriky, odokrytie paplón, kroky.. Ja som cez deň počula z terasy zvonkohra ale my nič také nemáme, starší syn začal mávať bolesti žalúdka, únava, teploty asi 3 mesiace v kuse 37.4 podľa Dr všetky výsledky boli 100%ne, mladsi syn sa pravidelne o 23 zobudí a nechce zaspať. Všetci sme pociťovali únavu. Bolesti hlavy, modriny sa nám na nohach robili. Dali sme sa
2 x sme si dali vysvatit dom, soľ, vydymenie, sviečky. Nič nepomáhalo.. Prednedávnom sme sa na kontaktovali na psychotronicku spolocnost mali sme dat od slúžiť zafusnu omšu za všetky zo relé duše ktoré odišli na silnou smrťou..
Starý dom keď sme v no. Alebo ideme okolo aj po pozemku stále sa cítime unavení.. Záhadné nám začali dochnut mačky za 3 dní zdochli 4..
Poprosim ak mal niekto podobný zážitok co ste robili?

nicolas08
autor
11. jan 2021

@lenuska9999 už to riešim

maty112
12. jan 2021

@nicolas08 ako to vyzera dalej?

nicolas08
autor
12. jan 2021

@maty112 vcera sme sa spojili s 1 exorcistom.. Len po tel nakolko sa inak neda.. Modlil sa s nami.. Ja, partner, on a mali sme svätenu vodu.. Zimomriavky mi šli telom po cely čas.. Teraz mame čakat..obrovske ĎAKUJEM mu patri..na konci modlitby nevladal az vtedy nam povedal ze ma COVID.. Nevahal nam pomôcť.. napriek svojmu stavu a veku.. Na toto ani hadam netreba komentár

ajka251
13. jan 2021

@nicolas08 velmi drzi palce aby to zabralo ✊ dajte potom vediet ci zabralo

nicolas08
autor
13. jan 2021

@ajka251 ďakujem ❤️ a samozrejme dam vedieť

nikk3y
16. jan 2021

@nicolas08
modriny máte od duchov
únavu pociťujete preto lebo vám berú energiu cicaju ju z vas
Mačky tie si až tak vysvetliť neviem
Ale viem že by som sa zaujimala o ten pozemok či sa tam niečo niekedy nestalo alebo v tom zmysle niečo
A keď nepomôže ani vysvetenie by som to predala a šla do riti ... nie je to sranda ...
Ja dosť verím na tieto veci a aj som si dosť veci prežila... A keď sa cítite ako unavená a ako keby máte zlý pocit z toho domu určite tam nieste sami ...
Poznám to či som bývala v dome alebo teraz v byte ...nastahovali sme sa tu zo začiatku som všetko vnímala len ja keďže som nachylnejsia na takéto veci ako priateľ... mizol nám ovladac od telky, som počula zvuky mlaskanie padali nám veci ale ináč nič také vážne ako vám.

Preto vravím odísť jednoznacne neostavat ak majú deti problemy a modriny A možno sa pokrstit ak nieste a začať niekde inde s novým štítom.
Vyriešiť si aj v rodine napr.zle vzťahy nestačí sa modliť keď nemáte čistú auru a svedomie alebo sa u vás niečo zle deje 🙄 to píšem preto lebo tieto nadprirodzené veci sa pripinaju väčšinou na ľudí ktorý nie sú silný vyrovnaný no slabý článok jednoducho o ktorom vedia že sa ich bude báť a reagovat na nich

jenny224
16. jan 2021

@nicolas08 ako sa vám teraz vedie, zlepšilo sa to už ?

nicolas08
autor
16. jan 2021

@nikk3y po tom ako sme volali s exorcistom vecer sa mi zda trosku kľudnejšie, hlavu a zaludok a unavu este citit, starsi syn ta teplolota este je..
Nam tento problem riesil aj psychotronik, velka kapacita na Slovensku je.. On nam kazal aby sme vykonali zadusne omse za vsetly zomrele duse ktore odisli nasilnou smrtou..tvrdil ze to budeme dlhsie citit dokym sa ulavi.. Mesiace az rok.. Cize verim ze sa zu nieco take stalo, nejedna sa urcite o 1 dusu len..dalsi nam povedal ze priamo pod teraou nasou je zakopany 10 rocny chlapec ktore zabiki kosou...ja neviem nakolko to moze byt pravda a ci sa to da zistit.. 🤷‍♀️ Pokrsteni sme vsetci, motlitby su u nas na kazdodennom poriadku..
Riesime aj možnost odchodu odtialto.. Ja absolutne neviem ci nam toto uz pomohlo alebo je to tu stale.. Teraz sme prisli z vonka obedujeme a zrazu sa zapil TV sam a pekne sa prepinali programy a potom sa to prekliklo na youtube.. Len sme pozreli na seba vsetci.. Mozno to nieco bolo alebo náhoda, no netusim

nicolas08
autor
16. jan 2021

@jenny224 tak trošku asi.. I ked priznaky stale su

nikk3y
17. jan 2021

@nicolas08 tak držím palce

ajka251
17. jan 2021

@nicolas08 fuh.tak toto je silne..minule som videla dokument ze ked sa telka sama zapina a programy...niekto je s vami.nieje to len tak..boze az ma mrazi...moj priatel byva pri cintorine (teraz uz manzel) sme na prizemi.otvorim balkon a meter od neho mame hroby..aj detske.po pravde lepilo mi cez noc a hlavne ked mal nocnu.ze tu budem zazivat javy ale zatial..klop,klop nic sa take nedeje..aj ked sa mi vsetci divia ako mozem zit priam pri hroboch...inak stale na Vas myslim, ze ako pokracujete..ci sa to vlastne vyriesi..kazdy tu pise chodte prec...lenze ja vas chapem , ze to nieje take lahke...keby som vam vedela pomoct ale neviem ☹️

kristina0909
17. jan 2021

Ahoj ja vás obdivujem , že za takýchto podmienok tam ešte bývate. Naši kúpili starý dom , tiež mám skúsenosti so ,,strašením,, riešila som to , čítala som aj knižku kde písali že je fajn sa opýtať ducha čo od vás chce . Na to som ja žiaľ odvahu nemala , no vy by ste to mohli skúsiť. Možno hľadá odpustenie, potrebuje modlitbu. Vy ich máte síce viac u nás bol len jeden. My sme vysvetlili dom a trochu to pomohlo aj keď nakoniec ho naši aj tak predali teraz je tam nejaká firma aktívna len cez deň. Niektoré domy niesu vhodné na bývanie, viem ešte o jednom u nás v meste čo funguje len cez deň. Väčšinou sú to domy čo majú nejakú históriu prípadne v ňom niekto umrel a ten chlapec pod vašou terasou fuuu😥

nicolas08
autor
17. jan 2021

@kristina0909 uz len verit na zazrak..

michaelasofia
24. jan 2021

@qetka Ivan Barus nieje exorcista, pozor na omyl

qetka
24. jan 2021

@michaelasofia to som nikde nepisala 🙂

maty112
15. feb 2021

@nicolas08 ahoj ako pokracujete?

nicolas08
autor
15. feb 2021

@maty112 ahoj 🙂 ďakujem za spýtanie, žalúdok už tak nebolieva, ani taká to návalová únava, nie je to ešte 100% ale nevzdávame sa 💪 modlime a modlime a modlime, myšlienkovo debatíme.. By som povedala, je to miernejšie, ale píšem to s takou opatrnosťou, čo sa človej už aj fakt boji 🙂🤷‍♀️

ajka251
15. feb 2021

@nicolas08 verte ze neraz si na vas spomeniem 🙂 ako pokracujete..ci sa nieco neudialo..som rada ze je na ustupe...drzim palce aby ste to zlo prekonali ✊

macekovam
15. feb 2021

@nicolas08 včera som čítala o negatívnej energií v dome a tam písali ze treba urobiť toto... : 7 strúčikov cesnaku, 7 bobkových listov, 1 l minerálky, lievik a malú fľašu s korkom.Do tej fľaše lievikom nalejte minerálku.. +pridáte zvyšok a zastuplujete korkovým stuplom... A ze to treba dat v byte do takého kúta aby to ani vidieť nebolo...

nicolas08
autor
16. feb 2021

@ajka251 veľmi pekne ďakujem 🙏😉 bude dobre určite

nicolas08
autor
16. feb 2021

@macekovam my už predtým skúšali všetko 🙂 myslím si, že to pomaly začalo ustupovať po modlitbe exorcistu, aj keď tu nebol fyzicky len on line, je pravda, že aj my sme zintenzivnili modlitby, tak asi jedno s druhym..

nikk3y
16. feb 2021

Ahoj @nicolas08 Ako ste dopadli? 🙂

basska_b
16. feb 2021

@ajka251 Ja si myslím, že napriek tomu, že pod oknom máte cintorín, tak tie duše tam doslova "odpočívajú v pokoji" - riadne pochované, s Božím požehnaním... takže to nebude až taký problém. Ale toto čo píše @nicolas08 ja mam zimomriavky po celom tele, keď pomohol až exorcista, tam musí byť sám diabol. Možno aj dobre že najprv len cez telefón, lebo to je taká sila, že keby tam bol osobne, ktovie, či by zdravý odišiel. To sú brutálne sily, s ktorými si nevieme rady. Mnohí neveria, kým na vlastnej koži nezažiju. Ja mam pred tým velky rešpekt a to ani nie som veriaca. Držím vám palce. Určite sa ešte spojte s tým exorcistom

nicolas08
autor
16. feb 2021

@basska_b tak sila to bola.. A ze riadna.. Exorcista mal prist ale skolil ho Covid ma 75,ale planuje k nam prist hned ako sa snad zvolnia opatrenia, sam sa ponukol ze to chcel osobne vidiet..

nicolas08
autor
16. feb 2021

@nikk3y sme v ocakavani 🙂 ale myslim ze trochu to uz odznieva

nicolas08
autor
16. feb 2021

Este ma napadlo, mame na predaj pol roka ten stary dom co je na zaciatku pozemka. Nerealne predat 🤦‍♀️co tu bolo zaujemcov pacilo sa,pomaly.projelt na prerabky vybavovali viaceri a potom NIC, ako keby to bolo sputane 🤷‍♀️ nas udel ostat tu so vsetkym a riesit 💁‍♀️😂

basska_b
16. feb 2021

@nicolas08 Veru, chudák, nech sa len skoro uzdraví a hlavne zváži svoje sily... Po takej chorobe môže byť oslabený, fyzicky, ak mal kašeľ, tak bude mať ťažšie dýchanie, nočné potenie, svaly od dlhšieho ležania slabe... musí dobre uvážiť, či už bude pri plnej sile po COVIDe. Ale verím tomu, že to musí a chce vidieť, lebo toto sa fakt len tak nevidí. Neskutočné, aké sily tam pôsobia. Ja ti verím 100% všetkému, čo píšes. Takéto niečo si človek nevymysli!

nicolas08
autor
16. feb 2021

@basska_b bol na kysliku, ale uz by mal byt OK aspon sms sme fungovali.. A vetu mebol dovod si toto vymýšľať, radsej by som si tych 9 mesiacov v kľude s rodinou užila 😉🙂

zloita
11. máj 2021

A co skusit poziadat vasich mrtvych aby vas ochranili ak uz mate niekoho na druhom svete. Mojej tete sa tiez diali divne veci v dome. Dokonca ten duch uz ju aj chytal ze ho citila na sebe a mala migreny necitila sa dobre a poziadala svoju mamu ktora je uz v nebi aby jej pomohla a ta jej poslala raz na cestu autobusom neaku staru ciganku to si k nej prisadla a zacala sa modlit a ked dokoncila modlitbu tak sa tete ulavilo a od vtedy ju uz doma nic nestrasi a ani ho tam neciti

zloita
11. máj 2021

@nicolas08 ked je vas manzel na toto taky citlivy mozno by sa mu podarilo aj neak komunikovat z duchmi. Mozno by ste prisli na nieco ...