E-mail od policajného riaditeľa: Je to podvod?
Aha kto mi píše, sám policajný prezident. Mám kliknúť na link 🙃🙃🙃🙃 ? Takže máme tu ďalší podvodný mail v obehu ... ?

@aliziana tak ono vytvorit aj vladny fiktivny email s prisavkou .gov nie je problem. Len toto posielala nejaka lama
V tomto pripade pomoze len Antivirusovy program , ktory kontroluje emaily.
@jomarch nie je nič nezvyčajné poslať mail? Tak telefonicky človeka nezastihne (v mojom prípade práve telefonicky by ma zastihol okamžite), úradná zasielka sa mu vrátila, lebo uviedol nesprávnu/neexistujúcu adresu, keďže urobil chybu, ale mail, ktorý ani netušil, že používam, či je vlastne aj môj, tak tam si veselo posiela skeny dokumentov do vlastných rúk? Nie, toto mi nepríde v poriadku.
@petruldo no toto nemá chybu 🙂 už len tá funkcia, gmail miesto minv a on osobne, žiadne vybavuje xy 😎
@jomarch ak sa na mailovej komunikácii s policajtom dohodnem, nie je problém, ale posielať predvolanie cez mail, keď si nie je istý, či ten mail mne patrí… A posielať ho z domeny zoznam.sk, tak by som ani netvrdila, že žijú v súčasnosti. Ide o to, že ten mail nemal odo mňa a teda nemohol si byť istý, či naozaj predvolanie posiela mne.
Aj mne to dnes prišlo, hneď som to vymazala.
Úradné predvolanie by malo mať číslo spisu, dátum vyhotovenia a meno, kto to zapísala a kto to vybavuje. Pečiatku a podpis

@lubossi poznáš ho osobne?