icon

Fico odporúča násilie študentovi, ktorý ignoroval Pellegriniho?

15. jan 2025

https://www.startitup.sk/fico-utoci-na-studenta...

Co hovorite na to, ze premier verejne “odporuca” nasilie?

On sam sa hanlivo a neuctivo vyjadroval o prezidetke ale ak sa niekto iny podla neho neuctivo sprava k prezidentovi mal by dostat vyprask.

mateson2004
15. jan 2025

Minister školstva je nominant Hlasu, prezentuje tie isté názory ako Pellegrini. Ak podal ruku Druckerovi je nepodanie ruky prezidentovi iba trápne snaženie o zviditeľnenie. Nemal tam vôbec ísť, prevziat cenu od ľudí ktorý prezentujú , to čo prezentujú. Ak to chcel dať na Studenkovú tak to mal dať "se vším.všudy". Toto bolo iba trápne

shee11
15. jan 2025

@mateson2004 a ty si si prečítal jeho vyjadrenie a dôvody?

tetapetra
15. jan 2025

@mateson2004 počula si čo povedal?

enmery
15. jan 2025

@mateson2004 Nikdy na SK nebude dobre. Keď tu žijú ľudia ako ty. Ich vulgarizmy, klamstvá, kradnutie Ti nevadia. Vadí Ti inteligetný študent. Ten toho dosiahne v živote toľko, oňho sa nebojím. Pre Teba je tiež isto exprezidenta americká ku, však?To bolo vtedy funny, prvý sa tam rehotal hranol, ktorý by tu rozdával facky. Konfrotovala ich realita a sú z toho na prášky. Ja sa nečudujem, že slušný človek pobúri časť Slovákov. Veď oni sú zvyknutí na iné vulgarizmy od koalície a ešte si myslia, že je to ok. Stret s inteligenciou a slušným vyjadrením /hoci aj gestom/ nesúhlasu je pre ich tri mozgové bunky doslova smrteľný šok🙃

enmery
15. jan 2025

@shee11 Jasné že nečítala. Načo?

maranco
15. jan 2025

Študent prejavil väčšiu úctu prezidentovi, ako prejavuje premiér úctu svojej zákonitej manželke.

veronicka1901
15. jan 2025

@irusa Vsetci vieme na zaklade tvojich komentarov, odkial vietor fuka. Toto vobec nie je o studentovi a podani/nepodani ruky, cela tato situacia ma uplne iny kontext a rozsah. A nie je to o etikete, ucte, ci veku.

viestta
15. jan 2025

@maranco co tam manzelka, to mi je jedno aku maju dohodu. Ale ako prejavuje premier uctu k obcanom? O tom, ako sa vyjadril v Cifaroch o svojich volicoch je aj skoda pisat, ale podla nich je to uplne v poriadku ako sa o nich vyjadruje. Oni ho este budu odorovat aj ked ich povazuje za material, ktory riesia cisticky odpadovych vod.

enmery
15. jan 2025

@viestta Podľa mňa jeho voliči vôbec netušia, čo riešil na tej chate a ako sa vyjadril o nich. Ani že prezidenta pomenoval buzerantom.

maranco
15. jan 2025

Prezident je preňho ukážkový pár buzerantov
https://tv.idnes.cz/zahranicni/fico-nahravka-ch...

jednoduchomaria89
15. jan 2025

Nemame este blahorecit prezidenta 🤣🤣🤣 ani ja voci nemu nemam uctu , je v politike 20 rokov , za to ako vyzera Slovensko moze aj on (Sampion digitalizacie , Sparatka , prachy v krabici od Sampanskeho , domceky , bytiky , kde sa tlaci so psikom, Spinava kampan , ale hlavne s “pokorou” , najnovsie kvetova vyzdoba za 30 litrov ) , ale ano , asi sa nabuduce poklonim a pobozkam mu ruku 😝

dskjhfdlkdjhl
15. jan 2025

@irusa Aj si citala uvodny prispevok, alebo len rovno pises tak, ako zo Sumracnej kazu?
A videla si video, kde Blaha burcuje dav, aby kricali, ze prezidentka je americka k*rva? A vsimla si si, ze sa na tom pan podpriemer smejka ako pubertak, ktory prvy-krat videl kondom? A ako sa pekne ksichti hlucha Monika?

A video, kde tento podpriemer nazval Pellegriniho buzerantom, to si tiez videla?

A teraz este podpriemer navadza na fackovanie? Paci sa Ti to?

hiro
15. jan 2025

@irusa "Zvlášť, ak je to staršia osoba"? To akoze ucta a respekt sa ziskava tym ze sa niekto dozije viac rokov ako ty? To sa ideme klanat ludom sice hajzli zlodeji klamari a ani na starobu sa nezmenili ale uz su stari takze si zasluzia uctu a respekt?
"no nech nezabúda, že kto mu umožnil štúdium" - a toto je uz vrchol. Este ideme dakovat zlodejom ze nam kompletne neznicili skoly a neznemoznili studium? On nevystudoval vdaka nim ale napriek nim.

januska12323
15. jan 2025

Za nepodanie ruky tri facky a voličom Fica sa to zdá v pohode 🙄 chcela by som vidieť ako vychovávajú svoje deti, tiež ich mlátia keď sa susede nepozdravia?
Asi začnem veriť konšpiračným teóriam, že svet je ako relácia a len sa odohráva lebo toto už nie je možné.

lukbe
15. jan 2025

@irusa svojou prácou v súťaži dokázal.mozno viac ako poniektorí politici, ktorí nevedia napísať ani diplomovku.

zalka
15. jan 2025

@stanulienkat a ja som bola doteraz v tom, že pelle začal vládnuť až po vražde kuciaka. Co to sa nedozviem, vraj vládol skôr.
@enmery vidíš a jedného bez slušného správania a bez EQ obdivujes a druhého hanis. Teda.

Všetci sa majú hanbiť... A na koňovi dupľom, toľko nenávisti a útokov. Hlavne, že na druhých nám vadí smietka v oku a v tom našom brvno nevidíme.
Pekný deň prajem všetkým a verím, že to tu nesklzne do osobných atakov a útokov.

carolynka
15. jan 2025

Pre smerakov je asi normalne takto sa spravat. Na chate sa Ficov strannicky kolega, mlady Gaspar niekomu vyhrazal, ze mu zapichne vidlicku medzi oci. A teraz s tym istyn clovekom riadi stat. No mafianske praktiky. Tu medzi matkami na MK su stovky prispevkov typu 'aj mna bili a nezanechalo to na mne nasledky ' , 'aj ja som dostala, ked som si zasluzila.' Nasledky vidime dnes v tom co velka cast spolocnosti toleruje a povazuje za normalne a akceptovatelne, aj premierovu vyzvu na nasilie voci studentovi.

carolynka
15. jan 2025

@januska12323 ja tiez nemozem uverit co tu citam

stanulienkat
15. jan 2025

@zalka kto bol pri moci???

martinka13
15. jan 2025

Nič iné som od neho nečakala. Ako píšeš. On sa správal ako chrapúň k našej pani prezidentke. Ja len dúfam, ze to nebude mať pre toho chlapca nejaké následky. Lebo my už žijeme v takej krajine, žiaľ

shee11
15. jan 2025

@zalka nerozumiem. vacsina príspevkov tu porovnáva minulé výroky a činy štátnych predstaviteľov s činom tohto študenta. kde sú nenávistné príspevky a útoky? konkrétne.

tetapetra
15. jan 2025

@zalka tak a ešte raz si prečítaj čo napísala 🤦🏻‍♀️.

stanulienkat
15. jan 2025
pieksamaki
15. jan 2025

......moc nesledujem politiku........ale aj prezident potrebuje spätnú väzbu....ak je zrelý.....pochopi a akceptuje..........

karolinakr
15. jan 2025

.

tetapetra
15. jan 2025

@pieksamaki tak ja som si pozerala Peleho vyjadrenie. Akceptoval,pochopil....začalo to celkom dobre, aj som som si povedala, wauuuuuu. A potom do prišlo 🤦🏻‍♀️ bla,bla, bla, ja nič a ti zlí a mier

tetapetra
15. jan 2025
karolinakr
15. jan 2025
liv1
15. jan 2025

@sevrin a takto na tom onanuju slnieckari 😁. Mozu si podat ruky. Jedni ako druhi. Malokto sa na to dokaze pozriet bez politickeho presvedcenia s nadhladom. A ked das vsetky city bokom, potom je to odvazne, ale nevychovane. Nemal tam chlapec potom chodit, Studenkova to urobila dobre. Vyjadrila svoj nesuhlas so sucasnou politickou situaciou a zaroven sa neponizila.

tetapetra
15. jan 2025

@liv1 takže zase... oficiálne tam Pele nemal byť, vyznamenanie bolo od ministra školstva.