Fico odporúča násilie študentovi, ktorý ignoroval Pellegriniho?
https://www.startitup.sk/fico-utoci-na-studenta...
Co hovorite na to, ze premier verejne “odporuca” nasilie?
On sam sa hanlivo a neuctivo vyjadroval o prezidetke ale ak sa niekto iny podla neho neuctivo sprava k prezidentovi mal by dostat vyprask.
@mateson2004 a ty si si prečítal jeho vyjadrenie a dôvody?
@mateson2004 počula si čo povedal?
@mateson2004 Nikdy na SK nebude dobre. Keď tu žijú ľudia ako ty. Ich vulgarizmy, klamstvá, kradnutie Ti nevadia. Vadí Ti inteligetný študent. Ten toho dosiahne v živote toľko, oňho sa nebojím. Pre Teba je tiež isto exprezidenta americká ku, však?To bolo vtedy funny, prvý sa tam rehotal hranol, ktorý by tu rozdával facky. Konfrotovala ich realita a sú z toho na prášky. Ja sa nečudujem, že slušný človek pobúri časť Slovákov. Veď oni sú zvyknutí na iné vulgarizmy od koalície a ešte si myslia, že je to ok. Stret s inteligenciou a slušným vyjadrením /hoci aj gestom/ nesúhlasu je pre ich tri mozgové bunky doslova smrteľný šok🙃
Študent prejavil väčšiu úctu prezidentovi, ako prejavuje premiér úctu svojej zákonitej manželke.
@irusa Vsetci vieme na zaklade tvojich komentarov, odkial vietor fuka. Toto vobec nie je o studentovi a podani/nepodani ruky, cela tato situacia ma uplne iny kontext a rozsah. A nie je to o etikete, ucte, ci veku.
@maranco co tam manzelka, to mi je jedno aku maju dohodu. Ale ako prejavuje premier uctu k obcanom? O tom, ako sa vyjadril v Cifaroch o svojich volicoch je aj skoda pisat, ale podla nich je to uplne v poriadku ako sa o nich vyjadruje. Oni ho este budu odorovat aj ked ich povazuje za material, ktory riesia cisticky odpadovych vod.
Prezident je preňho ukážkový pár buzerantov
https://tv.idnes.cz/zahranicni/fico-nahravka-ch...
Nemame este blahorecit prezidenta 🤣🤣🤣 ani ja voci nemu nemam uctu , je v politike 20 rokov , za to ako vyzera Slovensko moze aj on (Sampion digitalizacie , Sparatka , prachy v krabici od Sampanskeho , domceky , bytiky , kde sa tlaci so psikom, Spinava kampan , ale hlavne s “pokorou” , najnovsie kvetova vyzdoba za 30 litrov ) , ale ano , asi sa nabuduce poklonim a pobozkam mu ruku 😝
@irusa Aj si citala uvodny prispevok, alebo len rovno pises tak, ako zo Sumracnej kazu?
A videla si video, kde Blaha burcuje dav, aby kricali, ze prezidentka je americka k*rva? A vsimla si si, ze sa na tom pan podpriemer smejka ako pubertak, ktory prvy-krat videl kondom? A ako sa pekne ksichti hlucha Monika?
A video, kde tento podpriemer nazval Pellegriniho buzerantom, to si tiez videla?
A teraz este podpriemer navadza na fackovanie? Paci sa Ti to?
@irusa "Zvlášť, ak je to staršia osoba"? To akoze ucta a respekt sa ziskava tym ze sa niekto dozije viac rokov ako ty? To sa ideme klanat ludom sice hajzli zlodeji klamari a ani na starobu sa nezmenili ale uz su stari takze si zasluzia uctu a respekt?
"no nech nezabúda, že kto mu umožnil štúdium" - a toto je uz vrchol. Este ideme dakovat zlodejom ze nam kompletne neznicili skoly a neznemoznili studium? On nevystudoval vdaka nim ale napriek nim.
Za nepodanie ruky tri facky a voličom Fica sa to zdá v pohode 🙄 chcela by som vidieť ako vychovávajú svoje deti, tiež ich mlátia keď sa susede nepozdravia?
Asi začnem veriť konšpiračným teóriam, že svet je ako relácia a len sa odohráva lebo toto už nie je možné.
@stanulienkat a ja som bola doteraz v tom, že pelle začal vládnuť až po vražde kuciaka. Co to sa nedozviem, vraj vládol skôr.
@enmery vidíš a jedného bez slušného správania a bez EQ obdivujes a druhého hanis. Teda.
Všetci sa majú hanbiť... A na koňovi dupľom, toľko nenávisti a útokov. Hlavne, že na druhých nám vadí smietka v oku a v tom našom brvno nevidíme.
Pekný deň prajem všetkým a verím, že to tu nesklzne do osobných atakov a útokov.
Pre smerakov je asi normalne takto sa spravat. Na chate sa Ficov strannicky kolega, mlady Gaspar niekomu vyhrazal, ze mu zapichne vidlicku medzi oci. A teraz s tym istyn clovekom riadi stat. No mafianske praktiky. Tu medzi matkami na MK su stovky prispevkov typu 'aj mna bili a nezanechalo to na mne nasledky ' , 'aj ja som dostala, ked som si zasluzila.' Nasledky vidime dnes v tom co velka cast spolocnosti toleruje a povazuje za normalne a akceptovatelne, aj premierovu vyzvu na nasilie voci studentovi.
@januska12323 ja tiez nemozem uverit co tu citam
@zalka kto bol pri moci???
Nič iné som od neho nečakala. Ako píšeš. On sa správal ako chrapúň k našej pani prezidentke. Ja len dúfam, ze to nebude mať pre toho chlapca nejaké následky. Lebo my už žijeme v takej krajine, žiaľ
......moc nesledujem politiku........ale aj prezident potrebuje spätnú väzbu....ak je zrelý.....pochopi a akceptuje..........
.
@pieksamaki tak ja som si pozerala Peleho vyjadrenie. Akceptoval,pochopil....začalo to celkom dobre, aj som som si povedala, wauuuuuu. A potom do prišlo 🤦🏻♀️ bla,bla, bla, ja nič a ti zlí a mier
@tetapetra hej
@sevrin a takto na tom onanuju slnieckari 😁. Mozu si podat ruky. Jedni ako druhi. Malokto sa na to dokaze pozriet bez politickeho presvedcenia s nadhladom. A ked das vsetky city bokom, potom je to odvazne, ale nevychovane. Nemal tam chlapec potom chodit, Studenkova to urobila dobre. Vyjadrila svoj nesuhlas so sucasnou politickou situaciou a zaroven sa neponizila.

Minister školstva je nominant Hlasu, prezentuje tie isté názory ako Pellegrini. Ak podal ruku Druckerovi je nepodanie ruky prezidentovi iba trápne snaženie o zviditeľnenie. Nemal tam vôbec ísť, prevziat cenu od ľudí ktorý prezentujú , to čo prezentujú. Ak to chcel dať na Studenkovú tak to mal dať "se vším.všudy". Toto bolo iba trápne