Fico odporúča násilie študentovi, ktorý ignoroval Pellegriniho?
https://www.startitup.sk/fico-utoci-na-studenta...
Co hovorite na to, ze premier verejne “odporuca” nasilie?
On sam sa hanlivo a neuctivo vyjadroval o prezidetke ale ak sa niekto iny podla neho neuctivo sprava k prezidentovi mal by dostat vyprask.
@liv1 chlapec tam siel, lebo nieco dokazal. Pelle tam nemal byt. A mlady muz nechcel nimandovi podat ruku. Pelle sa tvari, ze mu je to jedno, len dezolati rozduchavaju vasne.
@stanulienkat a Druckerovi nemal problém podať ruku???
@liv1 super ze tam bol! Ja by som to urobila takisto. Zabil dve muchy jednou ranou. Prebral si ocenenie, ktore si zasluzil. A verejne, slusne vyjadril svoj postoj. Sikovny a odvazny student ma doplacat na to, ze nam vladne mafia? Ticho stiahnut chvost a suchat nohami? Alebo s vdakou si podavat ruku s clovekom, ktory za peniaze a postavenie zradil tento narod a tiahne nas do zahuby? A pripravil tym aj konkretne tohto studenta o lepsi zivot na Slovensku. Velmi jednoducha a pritom ucinna forma protestu. Fico, zcycajne velmi pokojny, pravdovravny, zasadovy clovek a dobromyselny, tolerantny politik by ho isiel fackat za to 👏
@irusa zrejme mal pozvanku od neho. Drucker nie je moznobtaka zavadova osoba. Aj ked v tejto zberbe je to asi jedno.
@irusa slusnost sa vytratila hlavne u predstavitelov koalicie: Vytratila sa uz davno ak si si doteraz nestihla vsimnut. Apelovat na to aby niekto prejavil slusnost cloveku, ktory ma za sebou tolko (ne)slusnych cinov (boli na predchadzajucej strane vynemvane, nebudem ich opakovat) ti nepride divne? A sudruh zo Sumracnej svojim fackovacim statusom tiez prejavil tolko slusnosti, ze to az kosti lame. A to je len jeho posledny prejav "slusnosti". Zozman jeho "slusnych vyrokov" na adresu kadekoho si vies dohladat aj na internete ak si na nich nespominas. Naozaj by sa malo apelovat na to aby slusnost, korektnost, ucta a tolerancia zavladla hlavne u najvyssich predstavitelov. Lebo ryba smrdi od hlavy. Student prejavil nesuhlas s tou "slusnostou", ktora vladne v nasej vrcholovej politike. Prezident sice nepouziva invektivy ako ich pouziva jeho byvaly stranicky kolega a veduci, ale jeho skutky od slusnosti maju tiez daleko. Decentny usmev, oblek od Armaniho a funkcia este z neho nerobia cloveka, ktoremu povinne treba prejavovat uctu, pretoze jeho minulost si tu uctu nezasluzi.
@irusa ty bud trollujes a velmi ta to bavi alebo nezijes na SK nesledujes co sa tu deje. Alebo to myslis vazne, ze zo vsetkeho najviac ta trapi, ze podla nazorov jedneho tabora nebola dodrzana akasi umela slusnost voci cloveku, ktory si to nicim nezasluzi?
Volby vyhrane podvodom a klamstvami, nic? Setrenie na ludoch, konsolidacia, zvysenie DPH a nasledne rozkradanie verejnych financii, nic? Korupcia, nicenie demokracie pravneho statu, nic? Podpora vojny na Ukrajine, nic? Stretka s vojnovym zlocincom a stvacom, nic? To to nevadi? Ci tam bude pes zakopany? 🤔 S takymito ludmi by si si s usmevom podavala ruky? 🙂 Moralka suteren, co suteren ale pivnica, nechcem pokracovat dalej... aki volici, taka vlada.
Že je to ubožiak 🤦♀️
ja tomu chlapcovi drzim velmi v zivote palce. bodaj by vsetci vedeli podobne elegantne odmietnut toto zlo, ked im zabalene do pozlatka podava ruku. nic ine ako zlo to totiz nie je.
ako tu niekto poznamenal, pellegrini nema uctu sam k sebe, ako si ho potom maju vazit ini? je to oportunista, co by predal aj vlastnu matku, keby na to prislo. v celej svojej krase sa predviedol pred volbami, co velmi trefne komentoval prave tento student.
on je na potlacanie svojej prirodzenosti a odmietnutie zvyknuty. miesto toho, aby sa hlasil k svojej orientacii a nieco pre rovnakych ludi spravil, bude znasat ficove urazky o tom, aky je buze.ant. tichucko to pretrpi, presucha nozickami, len nech sa moze dalej chvalit funkciami a zit v luxuse. a este sa budu roky tvarit, aki su vlastne dobri kamoskovia a kolegovia, pricom by si najradsej oci vyskriabali. pokrytectvo najhrubsieho zrna.
Fico si musi udobrit Pelleho za tie nahravky z chaty a nestiti sa vyuzit na to aj online sikanu mladistveho. Uz nema kam klesnut ten potkan
@cafelatte ale vy niektore neviete pochopit, ze chlapec si prezidenta nevazi? Mal moznost mu to dat najavo nepodanim ruky, preto to urobil. Dokonca vysvetlil dovody.
To prezident sa ma hanbit za to, co chalan povedal, lebo je to pravda. Ani ja si ho nevazim a urobila by som to iste. Ucta sa neziskava automaticky funkciou, treba si ju zasluzit.
@liv1 a prečo by nemal ísť? Veď to nedostáva za vzájomné sympatie, ale za matematické úspechy. Ocenenie si zaslúžil. A svoje gesto vyjadril individuálne - voči konkrétnej osobe, proti Duckerovi nič nemá. Ale napokon je na zaplakanie, že toto trápi Fica aj prezidenta aj GP aj ďalších. Problémy všade kde pozrieš a oni riešia somariny.
@oli18 slusnost ti kaze najma zakladna etiketa (aj ked si niekoho nevazis), podat ruku na oficialnych udalostiach ak tam ides. Nic viac nic menej. Je uplne jedno ale uuuplne jedno, kto je to. Ja mam politikov ktorych by som najradsej oplula s prepacenim keby ich stretnem, no ale ak by bola nejaka oficialna udalost a vystru ku mne ruku, podam. Ziadny usmev, ziadne vrucne pozretie z oci do oci, ale podala. Nie preto ze by som nemala odvahu ju nepodat, lebo odvahu mame mnohi na vselico. Ale toto je zaklad. Aj politicki najvacsi oponenti si ruky podaju. Nakoniec, vyjadrili sa k tomu aj odbornici a vlastne s rovnakym pohladom ako mam ja. Ale to sa musis najprv odosobnit, co drviva vacsina nie je schopna
@enmery porovnávala si ty nie ja, ja nepoznám ani jedného.
Ty o mne nevieš zhola nič, ale vypisujes dristy o vodcovi to sú osobné invektivi, ale ak ti to spravilo dobre tak si poslúž.
@stanulienkat ospravedlňujem sa, ja si nepamätám všetkých členov všetkých vlád co tu boli od roku 1990. Preto som reagovala tak ako som reagovala. Z môjho pohľadu vládne premiér, to si človek zapamätá. Pelle bol premiérom až po vražde. Preto som tak napísala. Ale áno z druheho pohľadu bol vo vláde, bol tuším dáky podpredseda tak vládol.
co si myslim? ze sa presne prejavil ako populista, mal by byt ticho a zaliezt do mysacej diery.
Mne este mi tak napadlo: Preco chce cudzie dieta fackami vychovavat clovek, ktory si podava ruky s clovekom, na ktoreho je vydany medzinarodny zatykac pre vojnove zlociny? Toto je clovek, ktory ma kazat o slusnosti a ucte?
po pravde, ja sa uz bojim otvorit "internety", ze co na mna zase "vyskoci". uz mi je zo vsetkych tych veci nevolno.
chlapec nepodal ruku, vyjadril sa aj ze preco. prezident sa vyjadril, ze to respektuje. a tak to malo skoncit.
ale nie, teraz to vsetci musia nafukovat, aby odviedli pozornost od dolezitych veci...
a ze sa do toho zahryzol investigativny dano, mi vobec rozum neberie, nepocula som o nom od prezidentskych volieb, kde bol doteraz zalezeny?

@tetapetra bol v prezidentskom palaci? Bol 🤷♀️Ak nesuhlasi s prezidentom, preco chodi do prezidentskeho palaca... aj toto rozdeluje spolocnost. Pozri sa tu na ohnive komentare.
Tieto nevhodne studentske gesta, Ficove blbe nevhodne vyjadrenia, Matovicove rovnako. A mohla by som pokracovat. Cele zle