Fico odporúča násilie študentovi, ktorý ignoroval Pellegriniho?
https://www.startitup.sk/fico-utoci-na-studenta...
Co hovorite na to, ze premier verejne “odporuca” nasilie?
On sam sa hanlivo a neuctivo vyjadroval o prezidetke ale ak sa niekto iny podla neho neuctivo sprava k prezidentovi mal by dostat vyprask.
@galioska ona mozno sucha doteraz😁
@stanulienkat a mozno este taha kacicku🤣
@galioska och áno pôjdeme teraz všetci do kolien, lebo skončil tretí v súťaži .... prežívate to akoby získal Nobelovu cenu za mier ☺️...ty vieš, čo som ja robila v 19...ale minimálne som ovládala ako sa mám správať,ak ma niekam pozvú...nie ako posledný buran s Ukrajinskou vlajočkou v prezidentskom paláci na Slovensku
A čo iné od Fica čakať ? Je to teľa neokrôchané . Nevie nič iné len sa vyhrážať a urážať luďí . Ako keby nemalo Slovensko iné problémy , tak treba otočiť svoju zlobu na študenta .
@irusa Fakt nie si troll?Takže on sa správa ako buran?A čo teda Fico a jeho nadávky a agresivita? To buranstvo nie je?Ja viem, k tomu sa nevyjadríš ako ficovolič a to je definícia buranstva. Tu niektoré mamičky nevedia vypočítať príklady pre druhákov, áno 3. miesto na medzinárodnej olympiáde je sakra vydreté a obrovský úspech,keby si niekedy nejakú absolvovala a drela v škole,vedela by si to a neponižovala iného. Presne ako milionár,ktorý si zarobil fakt tvrdou drinu a prácou nebude ponižovať ani upratovačku. Zažila som oba tábory. Vždy najväčšie nuly znevažujú úspechy iných, úspešní sa tešia aj z pre Teba trápnej olympiády. Fakt dúfam, že si troll, lebo predstava,že takto mysliaci ľudia volia na SK, mi berie nádej.
@irusa no este chvilu a budes ako rybar, co chyti svoju prvu 200g rybku a nez dojde domov, je z toho 100 kg sumec.
Neprehanaj to. Uz sa tvaris, akoby sa mu s pohrdanim zhnusene odvratil chrbtom, pripadne sa mu uskrnul do tvare.
Len mu jemne naznacil, ze jeho podavanu ruku neprijme.
No a týmto milé dámy končím s Vami debatu.... pekný zvyšok večera
Dnes to preberali v robote, ja som typ človeka ze keď z niekym alebo niečím nesúhlasí ani tam nejde ani nič nechce aj keby to bolo zo zlata , ako brigádnička som treskla do xichtu obálku z výplatou, bolo tam menej ako malo byť a samé výhovorky,, nechala som mu ju na mokrej zemi a už neprišla aj keď otravoval
@irusa "A timhle jsem s vami, panove, skoncil." - S tebou mne bavi svet. 🙂
@irusa Ty vies figu borovu o tom, ake to je vobec zucastnit sa matematickej olympiady a uz vobec nemas potuchy o tom, ake to je dostat sa na medzinarodnu MO, ale budes tu tliachat hluposti.
@galioska To im nevadi, resp. zacnu vypisovat, ze to len nejaki ozrati ludia tam vykrikovali-uz tu o tom dnes niektora z nich nieco splietala.
Čítala som iba pár príspevkov, ale ….
Ak chcete odmietnuť podanie ruky, mali by ste mať v našej kultúre veľmi závažný dôvod (napríklad nákazlivú chorobu). V opačnom prípade je to v rozpore so všetkými bežnými pravidlami správania a stále sa to považuje za vážnu urážku.
@viestta hlavne, že ty sa vieš v každej diskusií zapojiť a ovládaš všetko. Akurát minule tu niekto spomínal, že určite si zamestnanec MK, nakoľko nikto tu toľko nesedí ako ty. Ale ja viem, že ty si expertka na predaj teplých rožkov. Snáď chápeš ,že vetou pekný zvyšok večera, znamená, že už nemienim s Vami strácať čas - rozumnému to dôjde a nie, že mi došli argumenty. Proste múdrejší ustúpi. Vieš,ak sa hádaš s hlupákom, tak potom sám si hlupák . Takže ešte raz pekný zvyšok večera... šťastie,že si ma tu ešte zastihla....
@viestta A ze tak dotycna (schvalne ju neoznacujem, kedze sa rozlucila) vie, co vsetko pises. Ona to asi poctivo cita. Nudi sa?
@dskjhfdlkdjhl bola bita, take Fico potrebuje😉
Vyhral predsa voľby, tak môže všetko.
@irusa uz ked to tu citas, pozri ako ta dobre vystihol🤣🤣
Takto...
Ak by ten mladík vystrčil na prezidenta prostredník a vystrúhal k tomu provokačný úškrn alebo nejaké iné teatrálne gesto, bola by som prvá, ktorej by sa to zdalo prízemné a primitívne...
Ale ten chalan to urobil doslova nonšalantne - bolo to tiché, krátke, stručné, jasné a k pellegrinimu ešte veľmi šetrné...
Bolo to krásne, veľavravné gesto.
A tento ogrgeň z fotky nech už radšej nikoho nevychováva...
Pan F. poviem to Vasim slusnym a uctivym slovnikom "A co Vam uz nacisto d**e v tejto krajine? "🤔

@irusa v zivote nic nedokazal? to si robis prcu alebo si fakt mimo?😄🤣 v jeho veku si suchala nohami co on dokazal...