icon

Fico odporúča násilie študentovi, ktorý ignoroval Pellegriniho?

15. jan 2025

https://www.startitup.sk/fico-utoci-na-studenta...

Co hovorite na to, ze premier verejne “odporuca” nasilie?

On sam sa hanlivo a neuctivo vyjadroval o prezidetke ale ak sa niekto iny podla neho neuctivo sprava k prezidentovi mal by dostat vyprask.

galioska
15. jan 2025

@irusa v zivote nic nedokazal? to si robis prcu alebo si fakt mimo?😄🤣 v jeho veku si suchala nohami co on dokazal...

stanulienkat
15. jan 2025

@galioska ona mozno sucha doteraz😁

galioska
15. jan 2025

@stanulienkat a mozno este taha kacicku🤣

irusa
15. jan 2025

@galioska och áno pôjdeme teraz všetci do kolien, lebo skončil tretí v súťaži .... prežívate to akoby získal Nobelovu cenu za mier ☺️...ty vieš, čo som ja robila v 19...ale minimálne som ovládala ako sa mám správať,ak ma niekam pozvú...nie ako posledný buran s Ukrajinskou vlajočkou v prezidentskom paláci na Slovensku

lenka.25
15. jan 2025

A čo iné od Fica čakať ? Je to teľa neokrôchané . Nevie nič iné len sa vyhrážať a urážať luďí . Ako keby nemalo Slovensko iné problémy , tak treba otočiť svoju zlobu na študenta .

enmery
15. jan 2025

@irusa Fakt nie si troll?Takže on sa správa ako buran?A čo teda Fico a jeho nadávky a agresivita? To buranstvo nie je?Ja viem, k tomu sa nevyjadríš ako ficovolič a to je definícia buranstva. Tu niektoré mamičky nevedia vypočítať príklady pre druhákov, áno 3. miesto na medzinárodnej olympiáde je sakra vydreté a obrovský úspech,keby si niekedy nejakú absolvovala a drela v škole,vedela by si to a neponižovala iného. Presne ako milionár,ktorý si zarobil fakt tvrdou drinu a prácou nebude ponižovať ani upratovačku. Zažila som oba tábory. Vždy najväčšie nuly znevažujú úspechy iných, úspešní sa tešia aj z pre Teba trápnej olympiády. Fakt dúfam, že si troll, lebo predstava,že takto mysliaci ľudia volia na SK, mi berie nádej.

moonlight1210
15. jan 2025

@irusa no este chvilu a budes ako rybar, co chyti svoju prvu 200g rybku a nez dojde domov, je z toho 100 kg sumec.

Neprehanaj to. Uz sa tvaris, akoby sa mu s pohrdanim zhnusene odvratil chrbtom, pripadne sa mu uskrnul do tvare.
Len mu jemne naznacil, ze jeho podavanu ruku neprijme.

galioska
15. jan 2025

@irusa od teba ani nic ine cakat netreba, podla seba sudis jeho, bravo😁

irusa
15. jan 2025

@enmery presne 34 študentov, ktorí získali od zlatej po bronzovú medailu sa vedeli správať, len jeden potreboval vyčnievať z radu a dostať sa do povedomia nevhodným správaním v prezidentskom paláci.

irusa
15. jan 2025

No a týmto milé dámy končím s Vami debatu.... pekný zvyšok večera

zuzulka558
15. jan 2025

Dnes to preberali v robote, ja som typ človeka ze keď z niekym alebo niečím nesúhlasí ani tam nejde ani nič nechce aj keby to bolo zo zlata , ako brigádnička som treskla do xichtu obálku z výplatou, bolo tam menej ako malo byť a samé výhovorky,, nechala som mu ju na mokrej zemi a už neprišla aj keď otravoval

moonlight1210
15. jan 2025

@irusa "A timhle jsem s vami, panove, skoncil." - S tebou mne bavi svet. 🙂

dskjhfdlkdjhl
15. jan 2025

@irusa Ty vies figu borovu o tom, ake to je vobec zucastnit sa matematickej olympiady a uz vobec nemas potuchy o tom, ake to je dostat sa na medzinarodnu MO, ale budes tu tliachat hluposti.

galioska
15. jan 2025

@irusa takze vlastne odsudujes aj Blahove bliakanie na namesti ked vykrikoval na Caputovu, ze je kur.a. Blaha je clovek dospely a ma nieco za sebou. Lebo inak si dobre kadis do huby.

dskjhfdlkdjhl
15. jan 2025

@galioska To im nevadi, resp. zacnu vypisovat, ze to len nejaki ozrati ludia tam vykrikovali-uz tu o tom dnes niektora z nich nieco splietala.

gabrielkaa
15. jan 2025

Čítala som iba pár príspevkov, ale ….

Ak chcete odmietnuť podanie ruky, mali by ste mať v našej kultúre veľmi závažný dôvod (napríklad nákazlivú chorobu). V opačnom prípade je to v rozpore so všetkými bežnými pravidlami správania a stále sa to považuje za vážnu urážku.​​​​​​​​​​​​​​​​

viestta
15. jan 2025

@irusa kazdy komu v diskusii dojdu argumenty zazela pekny zvysok vecera. K tejto teme si uz tretia, ktora to spravila.

irusa
15. jan 2025

@viestta hlavne, že ty sa vieš v každej diskusií zapojiť a ovládaš všetko. Akurát minule tu niekto spomínal, že určite si zamestnanec MK, nakoľko nikto tu toľko nesedí ako ty. Ale ja viem, že ty si expertka na predaj teplých rožkov. Snáď chápeš ,že vetou pekný zvyšok večera, znamená, že už nemienim s Vami strácať čas - rozumnému to dôjde a nie, že mi došli argumenty. Proste múdrejší ustúpi. Vieš,ak sa hádaš s hlupákom, tak potom sám si hlupák . Takže ešte raz pekný zvyšok večera... šťastie,že si ma tu ešte zastihla....

viestta
15. jan 2025

@irusa ani nevies ako si ma potesila, ze este stale niekomu stojim o to aby ma rozoberal poza moj chrbat. Znamena to, ze nieco robim dobre ak im o to stojim

sevrin
15. jan 2025

@irusa keď blaha vykrikoval na ulici že prezidentka je americká *****, tak to bolo aký druh správania? Vieš sa k tomu vyjadriť alebo budeš zase len alibisticky kotkodákať o ničom?

dskjhfdlkdjhl
15. jan 2025

@viestta A ze tak dotycna (schvalne ju neoznacujem, kedze sa rozlucila) vie, co vsetko pises. Ona to asi poctivo cita. Nudi sa?

galioska
15. jan 2025

@dskjhfdlkdjhl bola bita, take Fico potrebuje😉

enya00
15. jan 2025

@galioska alebo este je od muza, co tam po facke, hlavne, ze ma kde byvat a aj detom treba dat vychovnu, aby posluchali a len pritakavali, treba z nich vychovat neschopnych babrakov bez nazoru

galioska
15. jan 2025

@enya00 aaach, kazdy si voli svoj vzor, to co vidi v zrkadle.

arasidka123
15. jan 2025

Vyhral predsa voľby, tak môže všetko.

galioska
15. jan 2025

@irusa uz ked to tu citas, pozri ako ta dobre vystihol🤣🤣

enmery
15. jan 2025

@galioska Fero vystihol mentalitu. Aj tu sa presne také obhájkyne našli. V duchu motta "Do očí sa Ti smeje a do ruky Ti se*e."

kiwi3
15. jan 2025

@irusa "Vieš,ak sa hádaš s hlupákom, tak potom sám si hlupák". Wow, stačilo mi prečítať sú 1 tvoj príspevok :D. Co tým chcel básnik povedať?

naja94
15. jan 2025

Takto...

Ak by ten mladík vystrčil na prezidenta prostredník a vystrúhal k tomu provokačný úškrn alebo nejaké iné teatrálne gesto, bola by som prvá, ktorej by sa to zdalo prízemné a primitívne...

Ale ten chalan to urobil doslova nonšalantne - bolo to tiché, krátke, stručné, jasné a k pellegrinimu ešte veľmi šetrné...

Bolo to krásne, veľavravné gesto.

A tento ogrgeň z fotky nech už radšej nikoho nevychováva...

iwesska
15. jan 2025

Pan F. poviem to Vasim slusnym a uctivym slovnikom "A co Vam uz nacisto d**e v tejto krajine? "🤔