icon

Fond opráv

pebecz
2. feb 2017

eur ///57nedavno zvysili fond oprav na 0,80/m -57eur/.mesiac.som tazky invalid,BSM UZ 14R.NEMAME ROZdELENE.CIZE s bytom nemozem sam rozhodovat,auto mam od UPSVR,ex zije 14r v zahranici.zostane mi cca 35eur/mesiac na zivobytie-som tazky diabetik,na prezitie potrebujem viackrat denne jest,inac upadnem do komy,bol som pre to viackrat HOSPITALIZOVANY.úodla zakona mam narok na nejaku sumu na v/m2prezitie-Co mam robit? schodze som sA NEMOHOL ZUCASTNIT,BOL SOM akurat v rekonvalescencii po nemocnici.Mam podat na sud,ze spoluobyvatelia a spravca nezohladnili moj stav/vsetcia o mne vedia/-mam spachat samovrazdu.alebo sa s nimi mam tahat sudnou cestou aj 20-30rokov/pocas procesu ma nemozu exekuovat/mal som 4,porazku,ôedva viem chodit PRITOM JA SO ZVYSENIM SUHLASIM ,ALE MAX 30cento/m2

sissy27
2. feb 2017

@pebecz na jednej strane je tvoja situácia smutná a ťažká... na druhej strane tvoji susedia predsa nenesú zodpovednosť za to, že ty si si po rozvode nevysporiadal bsm, ani za nič iné z tvojej situácie... ten fond opráv sa navyšoval z nejakého dôvodu, zrejme bude v dohľadnej dobe potrebné niečo rekonštruovať, možno strechu, stúpačky, výťahy, to sa samé nezaplatí ale užívať to budeš rovnako ako všetci susedia... bývaš sám v byte veľkom cez 70m štvorcových, to je samozrejme nákladnejšie ako polovičný byt... no len tu sa opäť dostávame k nevysporiadanému bsm... Asi by bolo vhodné kontaktovať exmanželku a dohodnúť sa s ňou na nejakom vysporiadaní...

sasa1310
2. feb 2017

@pebecz niečo tu nesedí. Ak máš auto od UPSVaR tak musíš pracovať. Inak by ti auto neschválili. Ak ak by si nepracoval, tak by ti ho odobrali.
Takže pracuješ nie?

maciatkolulu
2. feb 2017

@pebecz a inak tvoj hlas az tak nezavazi, ak to odhlasovala vacsina.... a nie si na spravnej stranke, toto je pre matky, buduce matky a rodicov, skus nejaku pravnu poradnu