Fond opráv
eur ///57nedavno zvysili fond oprav na 0,80/m -57eur/.mesiac.som tazky invalid,BSM UZ 14R.NEMAME ROZdELENE.CIZE s bytom nemozem sam rozhodovat,auto mam od UPSVR,ex zije 14r v zahranici.zostane mi cca 35eur/mesiac na zivobytie-som tazky diabetik,na prezitie potrebujem viackrat denne jest,inac upadnem do komy,bol som pre to viackrat HOSPITALIZOVANY.úodla zakona mam narok na nejaku sumu na v/m2prezitie-Co mam robit? schodze som sA NEMOHOL ZUCASTNIT,BOL SOM akurat v rekonvalescencii po nemocnici.Mam podat na sud,ze spoluobyvatelia a spravca nezohladnili moj stav/vsetcia o mne vedia/-mam spachat samovrazdu.alebo sa s nimi mam tahat sudnou cestou aj 20-30rokov/pocas procesu ma nemozu exekuovat/mal som 4,porazku,ôedva viem chodit PRITOM JA SO ZVYSENIM SUHLASIM ,ALE MAX 30cento/m2
@pebecz a inak tvoj hlas az tak nezavazi, ak to odhlasovala vacsina.... a nie si na spravnej stranke, toto je pre matky, buduce matky a rodicov, skus nejaku pravnu poradnu

@pebecz na jednej strane je tvoja situácia smutná a ťažká... na druhej strane tvoji susedia predsa nenesú zodpovednosť za to, že ty si si po rozvode nevysporiadal bsm, ani za nič iné z tvojej situácie... ten fond opráv sa navyšoval z nejakého dôvodu, zrejme bude v dohľadnej dobe potrebné niečo rekonštruovať, možno strechu, stúpačky, výťahy, to sa samé nezaplatí ale užívať to budeš rovnako ako všetci susedia... bývaš sám v byte veľkom cez 70m štvorcových, to je samozrejme nákladnejšie ako polovičný byt... no len tu sa opäť dostávame k nevysporiadanému bsm... Asi by bolo vhodné kontaktovať exmanželku a dohodnúť sa s ňou na nejakom vysporiadaní...