icon

Fotokniha od Fotomagica - vaše skúsenosti

katey
18. jan 2015

Ahojte, rada by som vedela vasu skusenost s touto firmou. Ja som od nich davala robit fotoknihu este v aprili, nebol s tym ziadny problem. Tak som si objednala fotoknihu aj teraz pred Vianocami. Objednavka odoslana 7.12, dnes je 18.1 a fotokniha stale nikde. Volala som tam asi 20x zdvihli mi raz a vraj im to nepreslo, potom sa tam viac nedalo dovolat, na mail neodpisuju. Isla som tam osobne, tak vraj uz je vsetko v poriadku, ze ide kniha do vyroby, do tyzdna mi bude dorucena. Ale kniha je stale v systeme oznacena ako nevybavena. A objednavaka, ktoru som odoslala znovu a pani na mieste mi tvrdila, ze ju vymazala tam stale svieti.. takze ma zjavne oklamala. Takze som uz dost vytocena, kedze som pripravou tej fotoknihy stravila niekolko hodin a zjavne sa jej ani nedozijem. Musim si precitat aj ich obchodne podmienky, na co mam narok, popripade to asi zacnem riesit s portalom zlavadna, odkial som kupila kupon.. ale chcem sa vas baby spytat, ci ste niektora nekupovali tiez tento kupon pred vianocami a ako ste dopadli. Dakujem za info 🙂

anicka.be
13. feb 2015

@jasminkaj no sila! ☹

zuzlik_666
18. feb 2015

@anicka.be @jasminkaj zeny dockala som sa!!! Prisli mi 9be knihy naraz a iba pistovne som platila, napriek tomu, ze v maily mi chceli uctovat druhu knihu... inak vobec nechapem, akym systemom robia, kebo kamoska posielala 2 tyzdne predo mnou do vyroby, ja 31.1. a uz ich mam... o kvalite vy sme sa mohli pobavit... ☹ jedna je strasne tmava, druha je telativne ok...

zuzlik_666
18. feb 2015

@anicka.be @jasminkaj pisem ako tatar, prepacte, snad ste to rozlustili...

dominikanina
18. feb 2015

baby ja mam tiež s tou firmou svoju osobnú negatívnu skúsenosť....vyše dvoch mesiacoch som čakala na fotokalendár, dovolať sa tam je nemožné a odpisovať na emaily tiež nevedia. Až keď som to začala riešiť cez zľavu dňa tak zrazu som si na druhý deň mohla prísť pre fotokalendár.....nedosť že ked som si pre objednávku došla tak asi 15 minút mi ju hladali, ďalších 30 minút som sa s nimi hádala lebo mi vytlačili fotobraz znovu ďalši ktorý mi už visí na stene a ako to sú tam taký de...i že až, proste slovo zákazník je pre nich nič, stále si melú dookola svoje, a keď som im povedala že či ako je normálne keď na niečo čakám dva mesiace tak mi povedia s kľudom angličana že takýchto pripádov majú stovky a že veď ten kalendár bol dávno vyrobený a ja že a to ja som mala odkial vedieť že je vyrobený ja nemám čarovnú gulu a keby ste odpovedali na email tak by som to možno aj vedela a iba na mňa pozrel ten pán a nič nepovedal a že veď aj tak som to kupovala so 60% zľavou tak čo chcem a ja pozerám nanho že a čo to má s tým spoločné hovorím vy ste si to zadali na zľavu dna tuto ponuku tak si to tam nedavajte ked sa vam to neoplati...no proste jedna čista hruza a tiež som sa postarala ze nikto s mojho okolia tam v zivote nic nenakupi!!!!

darja20
18. feb 2015

ja som davala robit fotokalendar u nich v decembri tiez cez zlavudna.sk, od odoslania objednavky mali na to dva tyzdne - na dorucenie, 13.-ty den som tam volala a ze akurat sa to tlaci, mi povedala teta. a na druhy den som to mala doma. takze ja mam dobru skusenost.

jasminkaj
18. feb 2015

@zuzlik_666 Teda, to je sila ked si to davala 31.1. a ja este nic (a to cakam od 30.11 !!!). Akoze No comment 😠 Ani mne sa ta kniha co mi prisla prva od nich nepaci, strasne tmave fotky.. a nic take ma to v tom ich debilnom programe neupozornilo.. Baby fakt ked budete chciet este niekedy v zivote nejaku fotoknihu, odporucam Cewe, z tej sa fakt tesime aj ked bola drahsia, ale kvalitou (a nervami) neporovnatelne lepsia 😉

@dominikanina Banda jedna.. ja by som tam take rosambo spravila keby som to mala blizsie!!! Co maju co podnikat taketo nemehla.. sami si zabezpecuju coskory koniec 😠

anicka.be
18. feb 2015

@dominikanina ja mam pocit, ze najprv vybavuju plne hradiace objednavky, a az potom tie zo zlavy ☹

anicka.be
18. feb 2015

@darja20 stastna to zena 😉

petko_ke
19. feb 2015

@anicka.be - Anicka, ty chces 200 % servis s 60 % zlavou zo zlavoveho portalu ? :D Ja som si od Fotomagica objednal fotoknihu za normalnu cenu, som velmi spokojny, ale cez zlavovy portal by som si to nikdy neobjednal .

anicka.be
19. feb 2015

@petko_ke ale ved fotomagica si zadava ponuky na taketo portaly. Je to ich vizitka ako sa spravaju k zakaznikom. Ked nechcu, nestihaju vybavit taketo objednavky, preco idu do toho?

anicka.be
19. feb 2015

@petko_ke nie si nahodou "part of fotomagica"? 😀

anicka.be
23. feb 2015

12.2. som dostala mail, ze posledny navrh neeviduju :-[ obratom som im poslala potvrdzujuci mail, ze prenos prebehol uspesne. Odpisali mi, ze to dohladali, dali do vyroby a, ze v priebehu buduceho tyzdna to bude hotove. Tyzden presiel, a nic. Tak som im pisala, ze kedy mi pride kniha. Dosla mi odpoved, kniha je hotova, ale ze nemozu najst moj zlavovy kupon, aby som im poslala original mail zo zlavadna. Pekne som im to poslala, hned mi prisla odpoved, ze je to ok a knihu odoslali. Aleluja 😠

anicka.be
24. feb 2015

Dnes dosla kniha 😉

teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
dr_janka
30. máj 2015

Baby ja som objednala 200 fotiek a prisli poorezavane hlavy, fotky rozmazane a to boli fotky robene u profesionalneho fotografa 😢Ideme to reklamovat...

teegreen
Odpoveď bola odstránená
lenka1522
21. aug 2015

ja som si objednala z Fotomagica prvýkrát a zadala som tam,že osobný odber,pretože som si myslela,že mi to príde k nám na poštu,že si pre to prídem,tak som nechcela platiť kuriéra,lenže mi napísali,že už to mám u nich a môžem si to vyzdvihnúť osobne,ale ja som sa pomýlila a chcela by som,aby mi to prišlo kuriérom,dalo by sa to ešte?skúšala som im tam volať,len to zvoní a nič,asi tak 7krát..aj mail som im písala,no neodpísali...neviete,či sa to dá poslať kuriérom,keď som zadala osobný odber?..nevedela som,že to bude u nich a že sú až z Nitry..ďakujem

teegreen
Odpoveď bola odstránená
dr_janka
21. aug 2015

Len ci to nebolo cez zlavovy kupon, dopredu zaplatene...inak otras komunikacia a aj fotky...

teegreen
Odpoveď bola odstránená
lenka1522
23. aug 2015

nebolo to práveže cez zľavový kupón,takže to ešte zaplatené nemám..no hej,napísať im to môžem,ale keď neodpisujú,tak čo z toho..neviem..skúsim počkať do stredy,či sa im dovolám,ak nie,neviem,či tam pôjdem pre to,mám to ďaleko..

luluuuuu9
31. mar 2016

Ahojte dievčatá, neviem či sa mi ešte niektorá z Vás ozve ae taktiež mám teraz problém s Fotomagicou, objednávala som na začiatku marca a doteraz nič, dnes mám ísť na oslavu ku kamoške a asi pojdem bez toho najhlavnejšieho darčeka, len sa chcem opýtať, telefónne číslo na fotomagicu ste aké vytáčali? Lebo ja som našla na ich stránke jedno a to neexistuje, to mi stále povie teta v mobile keď tam volám, o mailoch ani nehovorím.

dr_janka
1. apr 2016

@luluuuuu9 uz to bolo davno. Ak to mas cez zlavovy portal, skus ich kontaktovat.

luluuuuu9
4. apr 2016

@dr_janka už som kontaktovala aj zlavovy portal, tam mi povedali, že mam čakať a od fotomagicy mi došiel mail, samozrejme po orvom maili kedy mi povedali že do konca tyzdna to bude, tak teraz mi napisali, že bohuzial az do konca tyzdna buduceho. uz som zufala, takze neviem ako to budem riesit dalej.. :(

emasss111
5. apr 2016

no fasa.....ja som v polovici marca poslala objednávku na fotoknihu, ktorú potrebujem mať do piatku....idem k babke do Čiech na jej okruhliny ...takže asi aj ja budem bez darčeka...a to som si pred kúpou toho zľavového kupóna pozerala na nete dáke recenzie a veruže toto som si nevšimla...na iných stránkach boli celkom chvály, tak som neváhala....ach bože, som ja ale krava :( samozrejme som im už písala e-mail, ale neodpísali...ale po tom, čo som si tu teraz prečítala, ani nedúfam, že príde vôbec tento mesiac hm :(

teegreen
Odpoveď bola odstránená
luluuuuu9
6. apr 2016

@emasss111 @teegreen no ani mi už nič nehovorte, je streda, prišiel mi mail minuly tyždeň že začiatkom buduceho to odošlu tak verim pevne že kurierovi to tak dlho trva.. a to telefonne čislo stale nič, tak ja nerozumiem už naozaj.. neskutočne niečo, už nikdy viac od nich nič neobjednam, najhoršie bolo ked som išla ku kamoške na narodky a doniesla som jej niečo uplne ine ako som chcela :((

dr_janka
6. apr 2016

Mne prisli fotky rozmazane, zle poorezane, no proste otras... #foto_magica #fotomagica

luluuuuu9
7. apr 2016

No napodiv dievčatá, ale dnes mi kniha prišla, a veľmi sa mi páči.. Kamoška si hned po nu bola a taktiež sa jej veľmi pačila 🙂 takže spokojnosť aj ked mi to zralo nervy kedze tak dlho isla.