Frustrácia z výpredajov
Aj vás vie nahnevať keď niečo kúpite v plnej sume a vo výpredaji je to za zlomok ceny?
Takto som na jeseň kupila bundu v Tesco za 50€. Teraz cez víkend som tam bola a predáva sa za 10€. Skoro ma vystrelo 🥲 ešte aj moja veľkosť ..
Aj vás fo vie nahnevať? Na čom ste sa “oplachli” takto vy?
Ani nie. Vacsinou, ak si nieco kupim, tak potom uz nesledujem, ako sa vyvija cena daneho tovaru.
Nie, vo výpredajoch na 90%nemajú moju veľkosť
Nie nakoľko som tu danú vec v Tom dňom čase potrebovala. Nekupujem oblečenie do zasoby
Ja si vždy poviem koľko som ochotná dať za daný tovar a pokiaľ to spĺňa normu potom už neriešim, ale ako keby som to zbadala náhodne, tak som nahnevaná
Nie, poviem si, že v tom momente ako som tú vec kupovala som zhodnotila že za tú cenu je to OK, potrebovala/chcela som ju/mala som z nej radosť. Načo by mi bola potom na konci sezóny napríklad :D Nas*lo by ma to v prípade, že zľava by bola hneď na druhý deň.
Nie, lebo nerada nakupujem, takže nakupujem iba ak niečo nevyhnutne potrebujem a idem cielene iba k tomu, čo v daný moment potrebujem. Bežne nechodím pozerať.
Tiež som bola párkrát nahnevaná, preto už vývoj ceny potom nikdy nesledujem.
Nie.
Lebo keď potrebujem teraz zimnú bundu, nebudem čakať na jar aby som ju kúpila v zľave a nosila v budúcej sezóne.
Kúpim a viac ma nezaujíma či cena klesla, zvýšila sa.
@camillaa úplne nahodou som na to narazila, tak reku pozriem sa 😁 radšej som to mala obísť 😄
Tak to chápem, je to pokušenie :D
Ale tak to je logické ze po sezóne bude v akcii.. Pripadne je to už starý tovar a potrebujú ho vypredat.. Keď som kúpila spotrebič a o dva dni som ho našla o 100€ lacnejšie, to ma zamrzelo trocha, ale po pol roku mi to bolo jedno
Tak naštve ma to, ale aj ma to rýchlo prejde. Na moju postavu sa nenakupuje ľahko, tak som rada, ze mi niečo sedí. Preto to velmi neriešim.
ja som kúpila jednu bundu za 11eur v lete, to bol nejaky mega výpredaj a videla som takú aj za 200eur, to nie je, že ťa to nahneva, ale pre ľudi, ktori nechodia po obchodoch a nepozeraju ceny, lebo koľkokrať stači isť do vedľajšeho obchodu a ceny majú iné..tak to je
Keby ju kúpim dnes a zajtra je vo vypredaji, tak ma to možno vytoci....ale ak nieck kúpim na jeseň, celu zimu to nosim, tak nevidím dôvod byť nahnevana
Ja sa ta spytam, v com by si chodila cez zimu ak by si na jesen tu bundu nekupila? ie, taketo veci ma nevytacaju, kupujem to co mi treba, vteda ked mi treba. Nie som vymetac vypredajov, nechodim po obchodch "to sa mozno zide, za taku cenu to kupim".
Je to vždy tak po sezóne, že ceny smiešne, bohužiaľ radšej to nesledujem, keď treba kúpim a hotovo, ak chces mať lacné musíš len vo výpredajoch kupovať bežná vec
Je jasne, ze na jesen ti nedaju zimnu bundu za vypredajovu cenu. Na konci zimy, alebo zaciatkom jari ano, lebo sa ich uz potrebuju zbavit. Tak isto na jar nekupis plavky v zlave. Vzdy na konci sezony potrebuju uvolnit priestor pre novu kolekciu.
Jemine kto upravuje tieto témy… že frustrácia z výpredajov to znie strašne 😂 ja som to pritom napísala úplne úsmevne …
Ak sa da, uz roky kupujem vo vypredaji. A ak sa neda, kupim za plnu cenu a viac sa tym nezatazujem.
🙂 čo si napísala? este si mohla Infarkt z výpredajov
Nie , je to skor smutne, ze fast fashion je tak na tom, ze bud to predaju, alebo sa to spali. Niekedy je to hrozne ten mechanizmus produkcie a predaja
@karolinakr 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kolaps
mna nie 🤣 99% oblecenia mam z vypredajov, moj posledny ulovok v zare tricko za 2.99€ alebo kozenka ktoru som teraz videla za 25.99€ pred 2 tyzdnami som kupila za 12.95€ v plnej cene kupujem len ak nieco potrebujem asap ako pred par rokmi ked sa mi roztrhali rifle kvoli srubke na stolicke a bezala som kupit na prezlecenie 🤣 a tak je to aj so vsetkym inym pri tolkych eshopoch a kamennych predajniach v dnesnej dobe v plnej cene ak to nie je asap nic neberiem 🙈 vzdy niekde je zlava
Nenakupujem v obchodoch keď niečo potrebujem pozriem to na Sheine ...bundu mám za 15e a drží tretí rok
Nakupujem len vo výpredajoch po sezóne, nosíme nasledujúci rok. Vždy čakám na zníženie cien.
Je to brutal
Niekto nakupi body za 3.99€ a predava za 15€
Ja som teraz napr kupila v tchibe nohavice za 2.99€ pritom pred pol rokom ich mamka kupovala za 17.99€
Bud vychytas alebo nie 🤷🏻♀️ nemam energiu ani cas vsetko sledovat
Ak nieco potrebujem tak kupim, ak sa mi nieco paci tak by som si to kupila aj keby to stalo 5€ aj 25€ 🤷🏻♀️
kúp aj teraz a choď s pôvodným bločikom vrátiť túto novú, nenosenú 🤷 za ušetrené ma môžeš pozvať na kávu 😉 žartujem, od jesene sa to už nedá, ale po pár dňoch ešte áno....
@zuzanka.zuzu a aky uda dovod vratenia po x mesiacoch? Takto to naozaj nefunguje 😉😉
@maxik24 niekde sa to da, napr Deichmann.

ahoj ano predtym,,, teraz už nie čakame na vypredaje a kupim si dopredu aj synovi, v kik, lidl,,,