icon

Granule pre psa

lalenka33
1. máj 2018

Ahojte majiteľky 4-nohých maznáčikov,čím kŕmite svojich miláčikov?Ja som sa vďaka testovaniu dostala k novým granuliam Beyond od Puriny.Poznáte ich?Aké máte s nimi skúsenosti?Tie čo používate granule značky Purina ako ste spokojné?Tieto nové Beyond sú v príchuti losos a bataty alebo jahňa a celozrnný ovos,sú bez konzervantov,farbív a umelých dochucovadiel.

lubiss
3. máj 2018

@zalka jaj on je vonkovec :D ja jak nasej dam hned to zozere neostane nic :Dteda po kastracii pred tym aj vedela nechat co kocur dojedal... vyskusajte tie Acany su sice drahsie ale moja ich ma rada ako jedine a to sme vyskusali podotykam vsetky drahe aj lacnejsie - vsetko islo do utulku..nic nechcela iba tie Acany kuracie lubi

zalka
3. máj 2018

@lubiss jasne, on je na dvore pánom... mix beagla, taká potvorka ..

lenadka
3. máj 2018

@lubiss acana sú jediné granule čo našj chutia stále, však 40% mäsa oproti supermarketovym 4%😋 vedia čo je dobré, ešte že je to krpatý pes, lebo sú dosť drahé.

saraju12
3. máj 2018

@lalenka33 našej sme u veterinárky, kt. navštevujeme kúpili granule Calibra a asi 3mes nechcela nič iné. Teraz skôr zje mäso, ryžu, zeleninu. Skúšali sme jej kúpiť aj konzervy či zožerie ale tie kvalitné jej nerobili dobre a mala z nich hnačky. Môj otec jej raz kúpil nejaký šmejd a toho sa nevedla dojesť. Raz som mal natretý chlieb s maslom a kým som sa nedívala tak mi ho celý zjedla a bežne nám aj rožky na strúhanku kradne :D Inak ešte ľúbi biely jogurt a miluje kosti

zalka
3. máj 2018

@saraju12 šikovná, to i náš rád .. chlieb okusuje rožky ak sme hodili suchý chlieb sliepkam, tak zavýjal a snažil sa k nemu dostať .. na jeseň kukuricu, hrušky, no fakt čo prišlo a k čomu sa dostal tak sežral ..

saraju12
3. máj 2018

@zalka aj naša tak, aj jabĺčka popodané, slivky, čokoľvek jeme si vypýta na koštovku

zalka
3. máj 2018

@saraju12 a ked ma vidí s niečím v ruke, tak pýta. Zvyčajne mu dám ovoniať, kávu v pohode ak mám v nej mlieko tak leze mi do kávy jazykom ... a ak mám pohár vína a chce voniať tak mu dám, aj ked mu vadí alkohol bo kýcha po ňom ...

0silvia0
3. máj 2018

@saraju12
@zalka a nevadí vám to, keď pes čumí do úst a všetko potom pýta? My prvé čo sme psa naučili bolo nekŕmiť od stola, nekŕmiť mimo misky, lebo potom pažravý pýtajúci pes hľadiaci do úst vie liezť pekne na nervy...

zalka
3. máj 2018

@0silvia0 nedostáva od stola ked jeme tak si lahne a drieme, potom dostáva do misky a suchý clieb mu nesiem cielene. A ked idem po dvore s kávou, tak je zvedavý. Radšej mu dám ovoniať a je spokojný ako by mi ma mal obariť a vyliať mi kávu.

gabusa1975
3. máj 2018

Cauko my dávame Brit a aj konzervy Rocco.Objednávame zo zoohitu. Spokojnosť🐺🐺🐺😀

saraju12
3. máj 2018

@0silvia0 mne pes do úst rozhodne "nečumí". Mám 9mes šteňa a keď vidí, že niečo jem tak si pekne sadne, nevyskakuje, skôr hádže psie oči či jej nedám - nedám ak je to pri stole. Ak je to niekde v kúte záhrady, dám jej do rohu. Nikomu z návštev to nevadí..ani nám domácim.

0silvia0
3. máj 2018

@saraju12 no veď v pohode, len sme boli teraz na návšteve, kde nesmelo byť nič na stole, lebo pes sa nepríjemne dožadoval čohokoľvek čo bolo na stole. Bolo to dosť otravné, až tak, že psa museli zavrieť do izby, lebo sa s ním fakt nedalo...

kasokri
7. máj 2018

@lalenka33 Nám veterinar povedal, ze nemame davat psovi granule. Ten sajrajt , ktorý do toho namiešajú je hrozny. Verím mu.

kathy93
11. máj 2018

Tak my kŕmime od Brit hypoalergénnymi. Cenovo nám vyhovujú keďže máme väčšieho psa a skúšali sme už viac značiek a zistili sme že je tam zrejme problém s kuracinou. Tieto nám vyhovujú ale máme problém so zápachom z úst neviem či to môže byť z granúl.

kika86
11. máj 2018

Ahoj, my mate vlciaka a jazvecika. Davame im granule Moly High Energy. Spokojni su obaja 🙂 a teda aj my 🙂

kathy93
11. máj 2018

@lubiss u nás tiež problém s granulami ale aj s kuracím mäsom. Nám povolil keď mal hnačky len varené morčacie prsia. Konečne sme našli granule z ktorých nehnačkuje ale je tam problém že nám s prepáčením serie 6x za deň neviem či to je tým že je šteňa alebo či to je naozaj tými granulami a navyše mu smrdí z papule. Mám podozrenie že má nejakú poruchu trávenia respektíve je to z granúl. Ale čím ho mám kŕmiť? On by zozral všetko doslova všetko. Ale nechcem sa zas vrátiť k hnackovaciemu obdobiu.

martaniana
11. máj 2018

nie sú granule ako granule, supermarketové sú samá chémia a s mäsom nemajú nič spoločné, treba si vyhľadať naozaj kvalitné granule s veľkým podielom mäsa.

lubiss
11. máj 2018

@kathy93 je to granulami to ze serie kopy 🙂 granule nestravi oni v nom naboptnaju a potom to vysere toto nam robili ked sme mali timberwolf znacku.... jazvecik a srala jak pitbull a este ked sa uz zacala pytat aj v noci von tak sme povedali a konec !...my krmime masom kupime pecienku srdcia zaludky ci kuracie ci morcacie bravcove aj hovadzie, kuracie krky aj morcacie kupim premrazim a potom davame pekne surove lebo varene a pecene kosti sa nesmu - vsetko sa da zohnat v masiarstve nakupim nabalickujem na porcie a zamrazim....k tomu zelenina sem tam dame vajco olivovy olej barco vylizuje po nas obedy..a hnacky nepozname odvtedy...

kathy93
11. máj 2018

@lubiss musím vyskúšať určite. Nám z timberwolfu hnackoval. Mali sme podozrenie na kuracie mäso a keď sme vylúčili aj granule aj pamlsky a nahradili iba jahnacimi odvtedy je s hnačkami pokoj ale zato tie kopy no hrôza. Určite vyskúšam varene mäso možno mu prestane aj pachnuť z huby.

kathy93
11. máj 2018

@lubiss opravim sa neboli to timberwolf pomýlila som si ich z inou značkou

gabusa1975
11. máj 2018

@martaniana To je pravda. Supermarketove majú bohužiaľ zloženie veľmi nekvalitné.

damoska
7. jan 2019
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

my davame našemu psikovi krmivo Brit .

sonka1981
10. jan 2019
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

davate vašim zvieratam, teda psom aj nejake konzervy, alebo iba granule? Čo nejake ine potravinove, vyživove doplnky na klby a podobne. Davate t tiež? Mame doma 3 mesačneho jazvečika a chceli by sme mu dat niečo dobre a kvalitne, Poradite?

gabusa1975
10. jan 2019

@sonka1981 Na kĺby je dobrý Alavis

mareri
Odpoveď bola odstránená
gabusa1975
11. jan 2019

@mareri Ahoj. My sme dávali vlčiakovi Alavis

gabusa1975
Autor odpoveď zmazal
magda15
Odpoveď bola odstránená
magda15
Odpoveď bola odstránená
essenceee
24. jan 2019

niekto pisal, že psom a mačkam dava granule a konzervy priamo určene pre dany druh zvierata. Že by sa to nemalo nejak miešat