Granule pre psa
Ahojte majiteľky 4-nohých maznáčikov,čím kŕmite svojich miláčikov?Ja som sa vďaka testovaniu dostala k novým granuliam Beyond od Puriny.Poznáte ich?Aké máte s nimi skúsenosti?Tie čo používate granule značky Purina ako ste spokojné?Tieto nové Beyond sú v príchuti losos a bataty alebo jahňa a celozrnný ovos,sú bez konzervantov,farbív a umelých dochucovadiel.
@lalenka33 našej sme u veterinárky, kt. navštevujeme kúpili granule Calibra a asi 3mes nechcela nič iné. Teraz skôr zje mäso, ryžu, zeleninu. Skúšali sme jej kúpiť aj konzervy či zožerie ale tie kvalitné jej nerobili dobre a mala z nich hnačky. Môj otec jej raz kúpil nejaký šmejd a toho sa nevedla dojesť. Raz som mal natretý chlieb s maslom a kým som sa nedívala tak mi ho celý zjedla a bežne nám aj rožky na strúhanku kradne :D Inak ešte ľúbi biely jogurt a miluje kosti
Cauko my dávame Brit a aj konzervy Rocco.Objednávame zo zoohitu. Spokojnosť🐺🐺🐺😀
Tak my kŕmime od Brit hypoalergénnymi. Cenovo nám vyhovujú keďže máme väčšieho psa a skúšali sme už viac značiek a zistili sme že je tam zrejme problém s kuracinou. Tieto nám vyhovujú ale máme problém so zápachom z úst neviem či to môže byť z granúl.
Ahoj, my mate vlciaka a jazvecika. Davame im granule Moly High Energy. Spokojni su obaja 🙂 a teda aj my 🙂
@lubiss u nás tiež problém s granulami ale aj s kuracím mäsom. Nám povolil keď mal hnačky len varené morčacie prsia. Konečne sme našli granule z ktorých nehnačkuje ale je tam problém že nám s prepáčením serie 6x za deň neviem či to je tým že je šteňa alebo či to je naozaj tými granulami a navyše mu smrdí z papule. Mám podozrenie že má nejakú poruchu trávenia respektíve je to z granúl. Ale čím ho mám kŕmiť? On by zozral všetko doslova všetko. Ale nechcem sa zas vrátiť k hnackovaciemu obdobiu.
nie sú granule ako granule, supermarketové sú samá chémia a s mäsom nemajú nič spoločné, treba si vyhľadať naozaj kvalitné granule s veľkým podielom mäsa.
@kathy93 je to granulami to ze serie kopy 🙂 granule nestravi oni v nom naboptnaju a potom to vysere toto nam robili ked sme mali timberwolf znacku.... jazvecik a srala jak pitbull a este ked sa uz zacala pytat aj v noci von tak sme povedali a konec !...my krmime masom kupime pecienku srdcia zaludky ci kuracie ci morcacie bravcove aj hovadzie, kuracie krky aj morcacie kupim premrazim a potom davame pekne surove lebo varene a pecene kosti sa nesmu - vsetko sa da zohnat v masiarstve nakupim nabalickujem na porcie a zamrazim....k tomu zelenina sem tam dame vajco olivovy olej barco vylizuje po nas obedy..a hnacky nepozname odvtedy...
@lubiss musím vyskúšať určite. Nám z timberwolfu hnackoval. Mali sme podozrenie na kuracie mäso a keď sme vylúčili aj granule aj pamlsky a nahradili iba jahnacimi odvtedy je s hnačkami pokoj ale zato tie kopy no hrôza. Určite vyskúšam varene mäso možno mu prestane aj pachnuť z huby.
@martaniana To je pravda. Supermarketove majú bohužiaľ zloženie veľmi nekvalitné.
my davame našemu psikovi krmivo Brit .
davate vašim zvieratam, teda psom aj nejake konzervy, alebo iba granule? Čo nejake ine potravinove, vyživove doplnky na klby a podobne. Davate t tiež? Mame doma 3 mesačneho jazvečika a chceli by sme mu dat niečo dobre a kvalitne, Poradite?
@sonka1981 Na kĺby je dobrý Alavis
@mareri Ahoj. My sme dávali vlčiakovi Alavis
niekto pisal, že psom a mačkam dava granule a konzervy priamo určene pre dany druh zvierata. Že by sa to nemalo nejak miešat

@zalka jaj on je vonkovec :D ja jak nasej dam hned to zozere neostane nic :Dteda po kastracii pred tym aj vedela nechat co kocur dojedal... vyskusajte tie Acany su sice drahsie ale moja ich ma rada ako jedine a to sme vyskusali podotykam vsetky drahe aj lacnejsie - vsetko islo do utulku..nic nechcela iba tie Acany kuracie lubi