icon

Granule pre psa

lalenka33
1. máj 2018

Ahojte majiteľky 4-nohých maznáčikov,čím kŕmite svojich miláčikov?Ja som sa vďaka testovaniu dostala k novým granuliam Beyond od Puriny.Poznáte ich?Aké máte s nimi skúsenosti?Tie čo používate granule značky Purina ako ste spokojné?Tieto nové Beyond sú v príchuti losos a bataty alebo jahňa a celozrnný ovos,sú bez konzervantov,farbív a umelých dochucovadiel.

anulienkalenka
2. feb 2019
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

opytam sa inak, davate nejaku vyživu na klby aj mačkam, alebo iba psom?

saleska111
2. feb 2019

@blairgossip a cim este ?

zuzicka256
2. feb 2019

Ahoj mila autorka 🙂
Toto je jedna z navacsich chyb co si mohla spravit, ze si sem napisala 🙂
Tuto stranku navstevuje strasne vela premotivovanych ludi, ktory si myslia, ze vedia vsetko najlepsie, a budu sa doslova az hadat a zhadzovat ludi, ktory to nerobia ako oni 🙂 nikdy nenajdes odpoved na tu otazku, ktoru hladas pretoze kazdy robi vsetko inak 🙂 ale to uz si asi zistila ked citas tieto komentare 🙂
Nasa fenka zje vsetko co nezje ju a to doslova, bije potkany, vtaciky a krtkov u babky na zahrade a nevaha ich ani zozrat 🙂
Stravu ma pestru, granule, maso, konzervy, cize ja si myslim, ze je to individualne, zacni s niecim a uvidis ako to pojde 🙂

essenceee
6. feb 2019

aj moja mamka ma psa, ktory ked beha po dvore, zje skoro všetko. Nič sa ale nemeni na tom, že dostava stravu určenu pre psov. Ak je pes žijuci v byte, je samozrejmostou, že dostava skor varenu stravu, alebo stravu určenu pre psa, konzervy, granule

damoska
6. feb 2019
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ak si nie si ista, ludne sa možeš poradit s veterinarom a uvidíš, že ti na to da ten isty uhol pohladu, ako maš tu nazor v diskusii. Pes potrebuje vydatnu stravu, pestru stravu a hlavne s pribudajucim vekom aj vyživu hlavne na klby

magda15
Odpoveď bola odstránená
sonka1981
22. feb 2019
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

myslíte si, že su ja nejake vyživove doplnky pre mačky? Alebo sa im davaju iba granule?

essenceee
3. mar 2019

zaleži na tebe. Mačky hlavnepotrebuju mlieko. SKus granule a mlieko. POznam aj ludu, čo davaju aj varenu stravu

0silvia0
4. mar 2019

@essenceee mačky nepotrebujú hlavne mlieko, nakoľko ho zle trávia a môže vyvolávať hnačky:
https://www.chovatelahospodar.sk/clanok/je-spra...

lula313
4. mar 2019

@essenceee presne, žiadne mlieko

essenceee
5. mar 2019

@lula313čo doporučite davat? Zatial sme kupili granulky, ale tie vlemi jest nechce. Porad, prosím

anulienkalenka
11. mar 2019
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

ak si nie si ista, zajdi do pet centra a tam ti poradia, alebo k zverolekarovi. Ten ti poradi uplne vo všetkom. Aj čo sa tyka vyživy, aj stravy

12romi34
3. apr 2019
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

@anulienkalenka alebo zajdi do nejakeho petcentram alebo chovatelskych potrieb a tam ti budu vediet poradit.l Len nezabudni, že sa to kupuje podla hmotnosti a plemena

mareri
Odpoveď bola odstránená
martink4
22. jún 2019

@lalenka33 My s mojim frajerom Dávame nášmu miláčikovy sueprpremium granule značky TheBestFriend ktoré obsahujú až 82% bielkovin živočíšneho pôvodu a astaxanthin , a vďaka odmeňovaciemu systému ešte aj popri tom my dávajú peniaze . Pre prípadný záujem viem poskytnúť vzorky zadarmo . Pre bližšie informácie píšte mail môjmu frajerovi on vie o tom viacej: lukas.vadovic0@gmail.com

lalenka33
autor
25. jún 2019

@martink4 o tejto značke som ešte nepočula,rada by som vyskúšala aj sa dozvedela viac.Nemam teraz vela casu na internet,tak vas poprosim aby mi napisal email na lalenka33@azet.sk lebo ja zabudnem a rada by som sa dozvedela nieco viac,dakujem

mareri
Odpoveď bola odstránená
magda15
Odpoveď bola odstránená
essenceee
5. jan 2020

skus canvit chondro . Je velmi dobrý a určite pomože

mara_mala
19. jan 2020

my sme na brit natrafili, lebo nam ich doporucil znamy kynolog, ked mal nas pes problemy s travenim aj so srstou, teraz je vsetko ok!

magda15
Autor odpoveď zmazal
gab_riella
Autor odpoveď zmazal
essenceee
18. máj 2020

sestra teraz kupila pre synka(mojho synovca) šteniatko ma problem s tym, že jej nechce jest granule, ale ib akonzervy. Mlieko mu nedava. Psik ma 2 mesiace

mareri
Odpoveď bola odstránená
zalka
29. máj 2020

@mareri aké granule mu dávajú? Ináč ak nedostane konzervu tak hlad ho donúti aj granulky ale možno ho treba trošku motivovať.

Mám doma mixnutého beagla, a tiež mu viac šmakujú konzervy ale spapa aj granulky. Ale je vyberavý. Najradšej má "smradlavé" polomäkké granulky ale tie nemajú dostatok mäsa tak sú len za odmenu. A bežne dostáva granule z moufieldu najvyššiu radu.

mareri
Odpoveď bola odstránená
magda15
Odpoveď bola odstránená
janicka648
Odpoveď bola odstránená
janicka648
Odpoveď bola odstránená
mareri
Odpoveď bola odstránená