Granule pre psa
Ahojte majiteľky 4-nohých maznáčikov,čím kŕmite svojich miláčikov?Ja som sa vďaka testovaniu dostala k novým granuliam Beyond od Puriny.Poznáte ich?Aké máte s nimi skúsenosti?Tie čo používate granule značky Purina ako ste spokojné?Tieto nové Beyond sú v príchuti losos a bataty alebo jahňa a celozrnný ovos,sú bez konzervantov,farbív a umelých dochucovadiel.
Ahoj mila autorka 🙂
Toto je jedna z navacsich chyb co si mohla spravit, ze si sem napisala 🙂
Tuto stranku navstevuje strasne vela premotivovanych ludi, ktory si myslia, ze vedia vsetko najlepsie, a budu sa doslova az hadat a zhadzovat ludi, ktory to nerobia ako oni 🙂 nikdy nenajdes odpoved na tu otazku, ktoru hladas pretoze kazdy robi vsetko inak 🙂 ale to uz si asi zistila ked citas tieto komentare 🙂
Nasa fenka zje vsetko co nezje ju a to doslova, bije potkany, vtaciky a krtkov u babky na zahrade a nevaha ich ani zozrat 🙂
Stravu ma pestru, granule, maso, konzervy, cize ja si myslim, ze je to individualne, zacni s niecim a uvidis ako to pojde 🙂
aj moja mamka ma psa, ktory ked beha po dvore, zje skoro všetko. Nič sa ale nemeni na tom, že dostava stravu určenu pre psov. Ak je pes žijuci v byte, je samozrejmostou, že dostava skor varenu stravu, alebo stravu určenu pre psa, konzervy, granule
ak si nie si ista, ludne sa možeš poradit s veterinarom a uvidíš, že ti na to da ten isty uhol pohladu, ako maš tu nazor v diskusii. Pes potrebuje vydatnu stravu, pestru stravu a hlavne s pribudajucim vekom aj vyživu hlavne na klby
myslíte si, že su ja nejake vyživove doplnky pre mačky? Alebo sa im davaju iba granule?
zaleži na tebe. Mačky hlavnepotrebuju mlieko. SKus granule a mlieko. POznam aj ludu, čo davaju aj varenu stravu
@essenceee mačky nepotrebujú hlavne mlieko, nakoľko ho zle trávia a môže vyvolávať hnačky:
https://www.chovatelahospodar.sk/clanok/je-spra...
ak si nie si ista, zajdi do pet centra a tam ti poradia, alebo k zverolekarovi. Ten ti poradi uplne vo všetkom. Aj čo sa tyka vyživy, aj stravy
@anulienkalenka alebo zajdi do nejakeho petcentram alebo chovatelskych potrieb a tam ti budu vediet poradit.l Len nezabudni, že sa to kupuje podla hmotnosti a plemena
@lalenka33 My s mojim frajerom Dávame nášmu miláčikovy sueprpremium granule značky TheBestFriend ktoré obsahujú až 82% bielkovin živočíšneho pôvodu a astaxanthin , a vďaka odmeňovaciemu systému ešte aj popri tom my dávajú peniaze . Pre prípadný záujem viem poskytnúť vzorky zadarmo . Pre bližšie informácie píšte mail môjmu frajerovi on vie o tom viacej: lukas.vadovic0@gmail.com
my sme na brit natrafili, lebo nam ich doporucil znamy kynolog, ked mal nas pes problemy s travenim aj so srstou, teraz je vsetko ok!
sestra teraz kupila pre synka(mojho synovca) šteniatko ma problem s tym, že jej nechce jest granule, ale ib akonzervy. Mlieko mu nedava. Psik ma 2 mesiace
@mareri aké granule mu dávajú? Ináč ak nedostane konzervu tak hlad ho donúti aj granulky ale možno ho treba trošku motivovať.
Mám doma mixnutého beagla, a tiež mu viac šmakujú konzervy ale spapa aj granulky. Ale je vyberavý. Najradšej má "smradlavé" polomäkké granulky ale tie nemajú dostatok mäsa tak sú len za odmenu. A bežne dostáva granule z moufieldu najvyššiu radu.

opytam sa inak, davate nejaku vyživu na klby aj mačkam, alebo iba psom?