Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
super forum, treba ho udrzat!!!
Ahoj holky, hádanky mě taky baví, ale bohužel jsem nepřišla ani na řadu čísel, ani na bochníky☹jen na tu poslední s tím sčítáním a násobením. Já dám taky jednu do pléna.
Hádají se dva muži, kdo má pomalejšího koně.Každý tvrdí, že ten jeho kůň je pomalejší. Domluví se na něčem, každý sedne na jednoho koně a dají si závod. Ten, kdo je rychleji v cíli, má pomaljšího koně. Na čem se domluvili?
je to zelene a je to zaba-co je to? 😅 😝 😀
holky pište i odpovědi :D , mě zajímá to s tím koněm
tí dvaja muži si vymenili koňov, takže ten, kto prišiel do cieľa prvý, bol na koňovi toho druhého a jeho kôň prišiel až po ňom, takže je pomalejší 🙂
Je to tak aaandrea1???
taky si myslím to co emanka 🙂
Já navrhuju nedávat nové hádanky, dokud se ta předchozí nevyřeší, protože jinak se v tom totálně ztratíme 😅 😀
Toto je s MM naša obľúbená
.
.
Tri muzi prisli do motelu. Recepcni uvedl, ze pokoj stoji 30 Kc, a tak kazdy z muzu zaplatil 10 Kc. Vsichni odesli na pokoj.
Po chvili recepcni zjistil, ze cena je nizsi a cini 25 Kc. Vzal tedy 5 Kc a poslal poslicka, aby je vratil. Ten vsak nevedel,jak rozdelit 5 Kc na tri stejne dily, proto kazdemu z muzu vratil jen 1Kc a 2Kc si ponechal...
To znamena, ze kazdy z muzu nakonec zaplatil 9 Kc... To je dohromady 27 Kc... Je to tak?? Poslicek ma v kapse 2 Kc... To je dohromady 29 Kc... Je to tak?? Tak kde je ta koruna?...
emanka - kone si myslim vyriesila 😉
no a ta zaba - murinka 😀
mirka:
kazdy muz zaplatil 9,- korun cize spolu zaplatili 27,- korun, hoci izba stala len 25,- - tie chybajuce dve korunky si nechal poslicek 😉
jabber: dva bochniky vazia spolu 4 kila 😉
sedí to pred počítačom a má to červené oči čo je to? 😝
odpoveď: ja 😀 dobrú noc teda
emjee - spráááávně 🙂
ahoj holky šikovné, dřív jsem se tady nedostala, ale vy jste to samozřejmě uhádly
aaandrea, ale najskôr mi to vôbec nedošlo...pozerám na to, že preboha na čom sa tí dvaja mohli dohodnúť? No a až potom mi to zaplo 😀
este prezradte ako je to s tymi cislami, 1, 11, ... to mi nejak nedochadza
uz netreba 😀 esteze sa da aj s rieseniami hadaniek "kseftovat" 😀
jej super tema akurat kukam že som blba ako tago.ved skoro na nič som neprišla a pritom ak si prečitam odpoved tak je to celkom jasne. 😅
Jano bol velmi ustaty ,preto si šiel lahnut skor o pol 6večer a aby nezaspal do prace natiahol si budik na pol 7rano.kolko hodin spal???
tak to bude nejaký chyták...
zeby hodinu?
to si taky myslím, že hodinu, pokud teda má klasický budík 😀
nemôže to byť hodina, keďže išiel spať večer a budík si dal na ráno...nie?
emanka - no jo, jenže klasický budík s ciferníkem má jen 12 hodin a nerozlišuje dopoledne a odpoledne 😅
no ozaj 🙂 keď ja stále rozmýšľam, že v tom bude väčší, iný chyták 😀 to, že bude spať hodinu, ma napadlo ako prvé, ale hneď som to zavrhla, že to je moc ľahké 😉
mně zas připadá příliš jednoduchý, aby spal 13 hodin 😅 Jestli není chyták v tom, že nevíme kdy vlastně usnul 😀 víme jen, že si šel lehnout 😀 😀 😀
😀 😀 😀 to je pravda, možno zaspal o polnoci 😀
Ale jako podle mě, jestli měl takovej ten normální budík, tak ho nutně musel za hodinu vzbudit 😀 Chudák Jano, jestli se nakonec v těch půl 7 večer nesebral a neutíkal do práce 😀 😀 😀
mne sa to raz stalo, teda podobné...išla som spať skôr, lebo som bola tiež veľmi unavená a okolo 21.00 mi volal kamarát, ja som ho zrušila, veď ja že to je budík a obliekla som sa do roboty a až v kuchyni, keď som si išla robiť kávu, som zbadala, že je ešte len večer 😀 no domotaná...
a to je fakt, budík nepustí...
emanka 😀 😀 manželovi se tohle stalo, když ještě chodil na vejšku 😀 šel večer spát a vzbudil se asi v 23, oblíkl se, popadl skripta a naštěstí v obýváku natrefil na rodiče, kteří koukali na televizi a čučeli na něj jak vrány kam že se teď tak řítí 😀 a když jim sdělil, že letí do školy, tak ho poslali zase spát 😀 😀

no a co ty bochníky? 🙂