Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
ja bych se nechala ostrihatu toho s tim bordelem, protoze pro samou praci a hodne zakazniku nema cas uklidit a nechat ostrihat sam sebe 😀
toto je zarucene najrychlejsia tema na koni 🙂
taká jednoduchá ale tak at dám taky něco do placu
Stojíte u tří vypínačů. Víte, že patří ke třem žárovkám, které jsou v místnosti, kam vede dlouhá a klikatá chodba - tzn. že ze svého místa vůbec nemůžete vidět, zda některá svítí nebo ne. Všechny tři vypínače jsou nyní v poloze vypnuto.
S vypínači můžete manipulovat jak chcete, pak jednou projít chodbou a podívat se do místnosti. Tam musíte říci, který vypínač je od které žárovky.
Jak na to?
emjee • 1d • Včera o 22:58
petra ale ved to tu vcera niekto hned napisal s tym zamrznutim, a odpoved to bola vraj nespravna
emjee, ja som tu hadanku nezadavala, tak som ani nekontrolovala, ci uz niekto spravne odpovedal, len vcera vecer baby hovorili, ze to nie je vyriesene, tak som poskytla riesenie, ktore som poznala 😉
to jede jede kočí je struhadlo 😉
Kdo to vyrábí, nenechá si to.
Kdo to kupuje, nepotřebuje to.
Kdo to potřebuje, nechce to.
Co to je?
Mudr. ja to taky nevim, tak pojd hadat 🙂
teessa a mozem stlacat tie vypinace kolko chcem? lebo potom by som ich zapinala vzdy po 2 a ked by ani jedna ziarovka nesvietila, tak by som zistila, ktory patri k tej co svieti... Ci tou chodbou mozem prejst len raz?
sares, tu hadanku "kto vyraba ... " ani ja neviem, ale ani ma nic nenapada 😅
proč by to kdo kupoval, když by to nepotřeboval? 😨
to este by som pochopila, napriklad nejaky obal od niecoho, to kupim ale hned aj vyhodim, ale... Kto to potrebuje nechce to? Preco to nechce? Fakt neviem 😀
jakože to třeba někomu dá? Jako dárek? To by se pak bralo, že to nepotřebuje sám pro sebe, ale pro někoho jinyho?
no a proč to teda nechce ten, kdo to potřebuje...... ? 😅
sares, měla by to být rakev 😉
ten, kdo ji kupuje, ji nepotřebuje (pro svou potřebu)
kdo ji potřebuje, ji nechce (a/ je už mrtvý, takže nechce nic, b/málokdo chce vlastní smrt)
aha, tak to by mě asi nenapadlo 😀
ahaaaa fakt 🙂
tie ziarovky nevie nik?
zarovky taky nevim, kdyz se tou chodbou muze jit jen jednou. Kdyz zapnes jen jeden vypinac, tak budes vedet jednu zarovku, to same bude, kdyz zapnes dva. A nejsou treba videt jak vedou draty od tech vypinacu? 😅 Že bych šla tou chodbou a dívala se, jak vedou draty 😉
teda ta rakev me vubec nenapadla 😅 ale asi to tak bude 😉
ten koci je taky pravda, ze to je asi struhadlo, vse do sebe zapada 😅
ale ty zarovky me strasne zajimaj, tak hadejte, hadejte, jsem tu pekne napjata 😀
hihi ja bych jednim vypinacem tak dlouho cvakala, az by se jedna zarovka rozbila, pak bych nechala jednu svitit a druhou ne, a pri prichodu do mistnosti bych jednu ze zhasnutych zarovek odsroubovala a podivala se, ktera je praskla 😀
😀 😀 no ale jak poznas, ze ta jedna zarovka uz praskla? 😕
já myslim, že to nebude v těch vypínačích, to přece nejde........nebo jo? 😅
bych musela opravdu cvakat dlouho 😅 😀
teesaa- kde jsiii????? 😀
😀 😀 teessa, jak je to? Jsou tam vidět ty drátky??? 😵
ja myslim, ze dratky tam urcite videt nejsou... v tom bude jiny figl 😉 😀
ale cvakáním těch vypínačů se na to přijít nedá ( mě se aspoň zdá 😅 ), tak jak jinak?
ano, je to rakev 🙂
a kde je zadání těch žárovek, ať můžu taky bádat 😀

🙂