Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
Tak já taky přidám jednu hádanku, už se s ní trápím asi dva roky a nic.
Jak najít pomocí vyhledávače na MK to, co chci?
Kdo odpoví, vyhrává virtuální basu Bohemky. Můžou odpovídat i admini, ale ti nic nevyhrajou 😉 😉 .
berenika 😀 tak tato hádanka nemá řešení, zklamu tě 😀 😎
to teda nemá, môžeš to tam hocijako napísať, s mäkčeňmi, dĺžňami, s veľkým začiatočným písmenom, no ale nemáš šancu 😒
nevěřím 😀 😀 , tady jsou přece ty nejchytřejší z MK!!!!!!
berenika - no to sice jóóóó 😀 😀 ale na tohle nezná odpověď asi ani Všeználek a to je nějakej mozek! 😀
krtek, ty si s tým obesencom asi na to kápla 😉
inkinka: To taky. nevim, jestli se to řiká na Slovensku, ale já měla na mysli to "chytat lelky" jako ve smyslu nudit se 😉
krtek gratulujem, uhadla si 😉
miluska: No aspoň na něco jsem přišla 😉
A víte tu otázku, na kterou nejde odpovědět kladně (neboli ANO) a zároveň pravdivě?
Krtek nie je to otazka: Spis? Ked na nu odpovies ano tak to nie je pravda
odpovedas na moju otazku nepravdivo?
potvorkina otazka je dobra
potvorka: Je to ona 😉
no stym obesencom je to riadna volovina 😅 ale je to pravda...
ide chlapik po lese a v ruke drži zbran s jednym nabojom.pred pred nim sa ocitne jaguar ,dve pumy a jeden had.
koho zastreli aby prežil???
zuza: Že by hada? Netušim proč, ale zní to tak nepravděpodobně, že by to tak mohlo bejt 😀 nebo kohokoliv, protože se ty ostatní zvířata leknou a utečou??? 😅 A nebo má ty dvě pum na nohou a v jaguáru odjede 😀 😀
😀 😀 😀 😅 😅 😅 krtek dobra si 😅
je to hnede, leži to pri strome a pari sa z toho čo je to???? 😉
ze by h...o? 😀
zuza: no to co mě napadlo to určitě nebude 😀 A k těm zviřátkům - mně bylo divný, proč jsou tam zrovna dvě pumy 😀
krtek no vidiš. .miluska nie nieje to h.... 😅
napadlo mě totéž co milusku 😀 A ještě jsem si vzpomněla na jednu, ale to je spíš vtip - každej zná to když se to vyhodí do vzduchu, je to bílé. Když to spadne, je to žluté. Co to je? (Vejce) a k tomu existuje taková varianta - když se to vyhodí, je to hnědé, když to spadne, je to bílé a vyjede z toho bagr (kinder vejce)
tak nejake spotene zvieratko? 😅
miluska ano je zadychcana vevericka :D
to je ako ta hadanka ze je to biele a je to na strome - opita nevesta 😉
s tym jaguarom a pumami ma tiez napadlo, ze to budu botasky a auto a este jedna varianta, ze puma zije v severnej Amerike, jaguar v juznej a ak bol ten les u nas, tak ostal uz len had 😉 ale to, ze po vystrele ostatne zvierata utecu, je realne - krtek, mas pravdu
Teď jsem vyhrabala jednu dost starou "hádanku" - neni to ani moc těžký a neni v tom žádnej chyták, ale stejně jsem se napoprvý tak zamotala, že mi to nevyšlo: V místnosti je 7 děvčat, každé děvče má 7 tašek. V každé tašce je 7 velkých koček, každá velká kočka má má 7 koťat. Všechny kočky mají 4 nohy Otázka : Kolik nohou je v místnosti celkem ?
1400 😀
vcelka: Ne-e. Mimochodem ahoj 😉 Tu hádanku mi poslal jeden bejvalej kolega - učitel matiky - s tim, že správný číslo je heslem k nějakýmu souboru. To byla teda sakra motivace 😀 Ale teď jsem to právě počítala znova, protože to číslo už si nepamatuju, a dala jsem to až napodruhý 😅
238 😀
jinak ahoj, já jsem na hádanky strašnej blb, ale hrozně mě to baví 😀

krtek, lelek je ten vtak, ktoremu hrozi vyhynutie?