icon

Hľadám/Darujem/Pomôžem

stastnamamulka
30. nov 2012

Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!

stanislavao
17. okt 2014

Darujem darcekovu poukazku v hodnote 80 eur na odber pupocnikoveho transplantatu pre buducu mamicku, ktora ma zaujem o odber. ak mate niekto zaujem zaujem, kludne piste. poukaz je potrebne si uplatnit do 30.10.2014
Dostavali to asi vsetci klienti Ceptry a Cord.
ale pobavil ma tento inzerat.
https://www.modrykonik.sk/market/porod-sestoned...
asi 100 mamickek tu tie poukazy ponuka zdarma uz cely tyzden. 🙂 🙂

sizbicka
18. okt 2014

Darujem tiez darcekovu poukazku hodnote 80 EUR na odber pupocnikovej krvi pre buducu mamicku. Poukazku je potrebne uplatnit do 28.oktobra. Pokojne napiste ak mate zaujem. Erika

larkanasa
18. okt 2014

Darujeme darčekovú poukážku pre budúcu mamičku ako sponzorský príspevok na odber pupočníkovej krvi v hodnote 80€ . Platí do 28.10.2014 dovtedy si ju treba uplatniť!!!

menelag
18. okt 2014

DARUJEM oblecenie pre nenarocnu maminu S-M. Osobne odber LEVICE!!!!
Vsetky veci su nosene niektore menej niektore viac.... moderne/nemoderne.
Viem vyskladat balik podla potrieb ci chce niekto sportove, elegantne, S/M, letne/zimne.
Chcem sa toho zbavit ale chcem aby to islo niekomu kto si to bude vazit. Mam moznost to dat iba do bazaru kde sa to budu zase predavat, ale nepaci sa mi ze natom bude niekto este zarabat.
Ak o niekom viete napiste mi spravu.
Pripadne si pozrite moje ponuky na bazari dala som tam par kusov.

1bodka
20. okt 2014

Hľadám tehotnú maminku, ktorá má záujem o odber pupočníkovej krvi. Mám darčekovú poukážku v hodnote 80,- EUR a za 20,- EUR Vám ju predám. Vhodné aj ako darček.

1bodka
20. okt 2014

Ospravedlňujem sa.....

akinorev30
22. okt 2014

Ahojte, tiež môžem darovať poukážku na odber pupočníkovej krvi v hodnote 80 EUR. Je platná do 26.10.2014.

vierocka7
26. okt 2014

Darujem darčekovú poukážku na odber pupočníkovej krvi v hodnote 80eur...uplatniť sa dá do 28.10.2014...

mimi8814
3. nov 2014

Darujem OTVORENE umele mliecka Nutrilon Anti-Colics 1, Nutrilon Comfort 1 a Sunar Complex 1. S kazdeho boli pouzite asi dve-tri davky, v Sunari je este jedno komplet neotvorene balenie. Mliecka maju asi mesiac. Odber osobne v BA-Petrzalka.

milllujemta
14. nov 2014

@bonaquaba ahoj aku velkost mas asu aktualne dakujem

tehulka96
14. nov 2014

Ahojte maminy... 🙂 chcem vás poprosiť že ak by ste darovali čokoľvek či oblečenie,hračky alebo niečo iné.. ozvyte sa mi prosím vás.. Som 19 ročná budúca mamina... za 3 mesiace sa mi má narodiť syn.. a keďže som len tento rok školu skončila..nemám nárok ani na materskú ani nič,takže nemám odkiaľ zobrať korunky na výbavu... niektorý mi už podarovali,rodičia sa snažia koľko môžu ale sami nemajú s čoho... Nakoľko nás ocko opustil musíme to nejako zvládnuť..verím že sa tu nájde nejaka dobra dušička 🙂 čokoľvek nás poteší..

michaela334
15. nov 2014

Ja viem ze sa to sem nehodi Darujem domacich dungalskych skreckou su moc pritulny bielo-sivy je to moznost ako naucit deti zodpovednosti a starat sa o domace zvieratko co vsetko si vyzaduje chov co i len skrecka alebo ineho zvieratka len do dobrych ruk nepredavam na to nam mocc. Prirastli k srdiecku nie pre hada alebo zmarnenie je to predca zivy tvor nasa 2 r dcerka ich ma moc rada zial nemame pre vsetkych moznost plnohodnotneho byvania preto radi uvitame ak mozme urobit radost inym prosim ozvite sa Stupava a okolie.

michaela334
15. nov 2014
1marika1
15. nov 2014

Dobrý večer

mám na podarovanie nejaké oblečenie prevažne na dievčatko ale novorodenec. ak by mal niekto záujem kontaktujte ma nech pomôžem

1marika1
15. nov 2014

@michaela334 sú krásne hneď by som brala ale ťažko sa mi vyrovnáva zo stratov nášho drobčeka z pred týždňa, ale sú nádherné 😉

aktiz
17. nov 2014

Darujem pre sociálne slabšie mamičky za poštovné balíčky staršieho oblečenia. Prvý balíček je pre novorodeniatko-dievčatko, druhý balíček je pre asi 9-12 mesačné dievčatko a tretí je pre 9-12 mesačného chlapčeka. Balíčky obsahujú tričká, svetríky, tepláky, ponožky a čiapočky.

michaela334
18. nov 2014

@1marika1 och to mi je luto bud silna ja som tiez tym presla raz nadide ten spravny cas posielam ti anjelika nech najdes utocisko pod jeho kridlami ( )0:*)$[ +]=:

violkina
19. nov 2014

@jane0123 dobry den mala by som zaujem o tie sprachace aj nejaky dezodorant co mate dakujem vam pekne

jane0123
20. nov 2014

@violkina dobry den, uz ich nemam

anuska74
21. nov 2014

za poštovné 1,50 pošlem takýto fusak

anuska74
21. nov 2014

A za 1 euro tieto koženné tenké čižmy veľkosť 38

karolinka1983
24. nov 2014

Chcela by som sa opýtať na vecičky pre devcatko so zo snini sama som mam ona problemi cukoladi kisle ma muku rizu sama som snov ma asmu a staram sa onu som bivala aj na ulici staram sa onu mam ona 2 a pol roka pomozte mi sme radi ze mame strehu nic nam zostane idu sviatki nem nic pomoze mi dakujem vam pekne ozvi ste sami dkujem vam ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

monkabr
25. nov 2014

Natrafila som na tuto stranku, za odvoz tam ludia daruju kopec veci pre mamicky a deti, od kocikov, po autosedacky a hracky
http://www.za-odvoz.sk/darujem-za-odvoz/vysledky

karolinka1983
27. nov 2014

alena hudecova vihoriatska1418/6snina 06901 nieco aj na jedlo nebudete mat ze zacloni alebo do kuchini nieco dakujem pani 0949/ 554690ked poslete tak mi zavolate dakujem vam velmo pekne

kamila_kamila
29. nov 2014

darujem kojenecký vankúš a popôrodné vložky - odber BRATISLAVA

bidbul
2. dec 2014

Dobri vecer mamicki vela som sa ovas aj od znamich dozvedela ze pomoc mi mozete len vy mam uz 5deti stiroch chlapcou a jedno dievca to ma uz 14,a chlapci maju 17,16,6,a18rocnich. neviem ci vas mozem poziadat o pomoc som zufala nemaju na nohi a ani uz veci ak by ste niektora mali nejake nepotrebne veci aj obuv prosim vas ozvitesa velmi vam vopred da ☹ ☹ 😒 kujem volamsa katarina.c.

julajla
3. dec 2014

Dobry den,
rada by som pomohla podarovanim detskych veci pre babatka po 6 rokov mamickam,ktore su v nudzi. Ak tu nejake su, nech ma kontaktuju spravou 🙂

bidbul
7. dec 2014

@ifka17dobri den mila maminka chcela by som ak sa to da a viete darovat veci ci sa daju poslat mojim detom ,ak by im neboli su tu aj druhe mamini ktorim by som ich darovala mozete ma kontaktovat aj telefonicki na cislo 0902731556 velmi vam vopred dakujem za pomoc a skoru odpoved .

bidbul
7. dec 2014

@ifka17dobri den mila maminka chcela by som ak sa to da a viete darovat veci ci sa daju poslat mojim detom ,ak by im neboli su tu aj druhe mamini ktorim by som ich darovala mozete ma kontaktovat aj telefonicki na cislo 0902731556 velmi vam vopred dakujem za pomoc a skoru odpoved .
☹ ☹ 😵

mariavevurkova
9. dec 2014

Dobry den mam prosbu na vsetky mamicky ale len seriozne ktore su ochotne skutocne pomoct poznam mamicku ktora caka babatko je v nudzi a nemala to v zivote lahke priatel ju bil a opustil. Dietatko si nechala a coskoro sa narodi a nema kocik ani postielku no skratka nic prosim Vas o pomoc akukolvek ale seriozne je jedno ci su veci nove stare ale dolezite je aby boli ucelove a slobodna maminka mohla vychovat svoje dietatko spokojne. Poprosim o všetky vecičky potrebne k dieťatku ak mozete pomoct ale len seriozne ktore chcu skutocne pomoct tak mi napiste dakujem velmi pekne