Hľadám/Darujem/Pomôžem
Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
Krásny deň, maminky.
obraciam sa vám s obrovskou prosbou o pomoc s oblečením a obuvou pre mojich chlapcov. Mirko bude mať tento mesiac 6 rôčkov a Nicolas 29mesiacov.Velkost nosia 122 a 98 a obuv 26 a 31/32 Nemám koho poprosiť o pomoc ako vás maminky, hanbím sa ale už neviem na koho sa obrátiť . Rodina co my ostala sú dve sestry ktoré akoby ani neboli. Vopred by som mohla poprosiť ak by ste mali aspoň jedno tričko čierne veľkosť XL tak moc by pomohlo lebo nemám čo na seba a čierne preto lebo nosím smútok po nebohéj
maminke . veci samozrejme môžu byť dierkami fľakate
naa Vopred ďakujem za pomoc
Ahojte. Hľadám maminku/maminky, tatinkov/tatika, alebo inych pribuznych... ktorí sú v hmotnej núdzi.
Rada by som za poštovné darovala vecičky. Vynosené, no dajú sa krásne ešte použiť.
Rôžne veľkosti. Od 0 m do 3,5 roka chlapčeka, no aj dievčatko...
Budem rada, ak sa môj úmysel neminie účinku.
Ak poznáte niekoho, dajte vedieť. Ďakujem
@pepppe mam chlapcov od 12 do 16 rokov velmi by mi tie veci pomohli odpiš na laci.j@zmail.sk
@dominika000 bohuzial uz to mam davno prec a to boli male veci take velke deti neman
Ahojte nájde sa niekto kto chodí na nakup do billy a nepotrebuje nálepky na vitamanov?Mohol by mi ich niekto zbierať pre synčeka a potom aj darovať?Som s ním sama a veľmi by sa potešil.Moc ďakujeme dobrým dušičkám. 🙂
Mile mamicky, ponukam za symbolicku cenu naparovaciu zehlicku znacky Tefal. Je plne funkcna, spolahliva. Jedina chybicka krasy je, ze je mierne poskriabana zehliaca plocha, ale nema to vplyv na funkcnost. Cena postovneho podla cennika posty je 6e - balik na adresu + krehke. Balik na postu + krehne je 4,80 Cena za zehlicku 10e + vami zvolene postovne.
Ahojte ktorá mamička z Považskej Bystrice používa UM Bebivita pokračovacie mlieko 2 darujem jedno 600g balenie. Ja som ho dostala ale mi frčíme na inom.
Ahojte baby, po tehotenstve mi ostalo niekolko baleni injekcii Clexane 0,2 a chvalabohu uz ho nepotrebujem. Nepotrebuje niekto z vas? zaruka do 12/2016. cca 30-40 injekcii. Inak to asi skonci v kosi...
ahojte ja viem ze je to trufale no zial neviem ako inak chcela by som poprosit o pomoc pre maminu a surodencov nakolko ziju biedne...mamina je nezamestnana kedze malu jej nevzali do skolky je s nou doma + ma este dve skolopovinne deti ziju len z toho co zarobi mamin priatel vyplatia najom na ubytovni a ostane im minumum na prezitie.tymto by som chcela poprosit o nejake oblecenie pre nich.snad sa najde niekto kto rad pomoze dakujem
Baby, rada by som vás poprosila o pomoc pre jednu maminku. Nemá rodičov, zostala tehuľka s tým nesprávnym, s ktorým sa nakoniec rozišli a on neuznal otcovstvo, takže ju čakajú aj doťahovačky na súde. Pred týždňom sa jej narodilo krásne dievčatko. Bohužiaľ, z materskej 270 Eur nevedia vyžiť, lebo mamička nemá vôbec mliečko (poprosím, mamičky, ktoré úspešne dojčia, neraďte, aby sa maminka rozdojčila, nie je to možné). Ak by ste vedeli pomôcť plienočkami, umelým mliečkom (dáva sunar) alebo čímkoľvek iným, budem vám veľmi vďačná. Ďakujem všetkým za pomoc.
Ahojte! Chcem ponuknut - darovat mamicke alebo buducej mamicke oblecenie, hracky, plienky,... V pripade zaujmu mi napiste na mail. Budem rada ak pomozem. My uz mame slecnu a dalsie prirastky uz neplanujeme 🙂 Som z BA .
@rozpravkaa moja mamka berie clexane ale neviem ci 0,2 aj by som za neho zaplatila. Je to este aktualne ci uz je v kosi? 🙂
@m3693 stale ho mam. dam dokopy zasoby (nieco mam doma, nieco u mamy a svokry) a po sviatkoch mozem poslat... piste mi spravu
@geinamed takejto pani by som poslala aj peniazky, nie len papier, ale kedze je dnes vela podvodnikov, musela by som ju osobne poznat.
@mmisell neviem odkial ste, ale postielku mam, ale bez matraca detsku, ak by ste si po nu prisli, drujem vam ju. Zavisi to, odkial ste, napiste mi spravu.
@michaela1986 a mne sa tiez zda nefer, ze niekto si urci, ake mliecko zhana a aku znacku plienok, ked som nemala co dat svojim detom, tak som im davala aj obycajne bavlnene plienky a nie to este, aby som si urcovala, ze to ma byt Huggies....
@pastelka74 nechcem to tu verejne rozoberat, ale tu skupinu mal na starosti isty pan..a pocula som, ze chodi po veci osobne, kdeze je invalidny dohodca, na vlaku bezplatne a ze tiez potom tie veci koncia kade tade...
@mamulka211 !???ha?
@michaela1986 nic ha, len ze zhanas pre svoju znamu, ci koho , aspon si zhanala plienky Huggies a konkretnu znacku mlieka..
@mamulka211 3 roky stara vec uz vobec neviem o co slo
@mamulka211 neviem o čom točíš...prepáč... 😒
@pastelka74 neviem ako stare su tieto prispevky tu, ale pisala si o istej skupine na fb, ktora uz neexistuje.
@mamulka211 no,to muselo byť pekne dávno.... 😀 😀
To je tak, ked niekto cita prispevky z 1. strany z roku 2012.... a nepozera na datum prispevku 🙂
@rozpravkaa co tak trebars mazat v takejto rubrike prispevky starsieho data, aby neplietli ludi?
@mamulka211 som ja azda admin??? Alebo vsetky tie baby, co sem pisu, lebo chcu pomoct? A co tak citat pozorne aj datumy alebo citat nie od najstarsich ale od najnovsich sprav? Najjednoduchsie je hodit vinu na niekoho ineho, vsak?

Maminky, chcela by som vás s celého srdca poprosiť ešte jednu pomoc lebo som zúfalá smola samy lepí len na päty 😢 Pred dvoma týždňami my odišla práčka perem
už len v rukách ale da sa to zvládnuť ale včera my odišiel vysávač to už neviem ako zvládnem metličkou sa len víry prach 😢 Ak by ste mohli pomôcť bola by som vďačná samozrejme nezáleží aký je starý len ze poslúži ešte. Vopred dakujem