icon

Hľadám/Darujem/Pomôžem

stastnamamulka
30. nov 2012

Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!

eligabi
24. aug 2017

Prajem pekny den idem na vas s prosbou dcerka bude mat 26.8 narodeniny 6rockou a kedze sme same a jej tatko nam prispieva iba 40eur tak vas chcem poprosit ci by sa u vas nenasla nejaka hracka,cim by som jej robila radost,dakujem aj za precitanie

andreamini
3. sep 2017

Darujem mliečko Sunar standard 3 od ukončeného 12. mesiaca je už otvorené 2x250g jeden sáčik otvorený a druhý je plný trvanlivosť do 30.12.2017. Ďalej sunar complex 3 od ukončeného 12.mesiaca príchuť banán 600g balenie nenačaté trvanlivosť do 30.09.2017. ZA POŠTOVNÉ!!! Ak by sa našiel niekto komu by to pomohlo prosím ozvite sa.

majuss125
4. sep 2017

Dobrý deň mamičky.Obraciam sa na vás s veľkou prosbou.Nenaslo by sa u niekoho prosím oblečenie na jeseň-zimu pre dievčatko 2 roky? Topánočky 23-24.Po prípade kozmetika,drogéria(samozrejme nie dekoratívna) alebo hračka.Vsetko čo vám zavadzia niekomu pomôže...Ďakujem a prajem pekný den

mamina2388
4. sep 2017

Ahojte mamičky viem že je to trúfalé, no veľmi pekne vás prosím o potravinovú pomoc, rešpekt., plienocky..som slobodná maminka 2r synčeka a 4r dcérky. Dovod mojej prosbu je že si od mája hľadám prácu no žiaľ neúspešne a jediný príjem čo mám je RP 260€ vvtom už i rodinné, ale žiaľ výdavky sú vo výške 160€ len réžie +malej škôlka. Prosím pomozte. Ďakujem vopred

ckatka
11. sep 2017

@majuss125 aká veľkosť? Nejakú bundu asi mam aj gate malému je ešte veľká tak by som vám ju dala a ak bude po zime v pohode tak vrátite a môj malý donosí na rok. Hm?

blacki
17. sep 2017

ahojte mamičky, darujem otvorené mliečko Hipp combiotik 1 - od narodenia. Urobili sme 2 mlieka a zistili, že nechceme, tak chcem posunúť niekomu, komu to naozaj pomože. K tomu párkrát použitá fľaška babylove pre najmenšie deti a pridám nepoužívanú, len umytú vačšiu fľašku NUK. K tomu mám aj nejaké cumlíky náhradné. Prosím, ozvite sa, kto to naozaj potrebujete a budete používať ihned, nakoľko mliečko je otvorené!

zuzka710
17. sep 2017

ahojte, darujem hracky a oblecenie pre babo od 9-12 mes. veci su sice pouzite, ale urcite este posluzia. hracky su tiez hrane. vsetko skor pre chlapca. darujem to mamicke, ktora to skutocne potrebuje. dajte mi info. viem poslat aj postou.

6223
17. sep 2017

Darujem za odvoz pisaci stol,hrana hornej dosky je mierne poskodena,dlzka 140cm sirka 60cm okres Senec

meggie83
19. sep 2017

pekny den,
hladam mamicku alebo teda rodicov, najlepsie chlapceka asi tak 2 rocneho...mame oblecenie po nasom suhajovi, su to nohavice, tricka,pyzamka, ciapky, teplaky, bundy, slipy, pomnozky, tenisky...vsetko oblecenie od vymyslu sveta...ale prosim len najlepsie z Ruzinova...nech aj viem, komu to davam, lebo mam zle skusenosti, ze sme posiellai postou, alebo mamicka prisla autom bez dietata, prekecla sa ze ma dcerku skolacku...a uz nevedela ako dalej...brala by som mamicku ted ana pravidelne odoberanie veci, niekolkokrat za rok...dakujem

tecko28
19. sep 2017

Ahoj, myslím,že práve ty si mi dávala vecičky v dobe keď som ešte malého čakala.Teraz ma presne 2 roky. Nie som síce z Ruzinova, ale manžel chodí cez Ba a tiež chodíme s malým k lekárom do Ba,ak by si bola taká zlatá,bola by som veľmi vďačná, Peta

tecko28
19. sep 2017
havedka
19. sep 2017

dobry den prosim vas zhanam pre kamaratku detske vecicky pre chlapceka velikost 146,na jesen ,zimu,najdu sa u niekoho?Dakujem

svetlusb
19. sep 2017

Prosím má niekto na darovanie veci pre chlapčeka vo veľkosti 104-110? Ďakujem pekne!

lenkaaa22
19. sep 2017

Darujem dve krabice Cle.xane 02...Osobny odber - Bratislava

frantisekangelovic
25. sep 2017

Dobrý deň zháňam veci na jeseň - zimu pre moju malu dcérku. Veľkosť 80. Nakoľko mame ešte dvoch chalanov je sa čo obracať a nie vždy peniažky stačia. Za akukoľvek pomoc vopred ďakujem.

blacki
25. sep 2017

@frantisekangelovic dobrý deň, veci sice nemám, ale nechcete otvorené detské mliečko? je skoro celé. aj s dvomi fľaškami zdarma. Obrázok je vyššie

frantisekangelovic
25. sep 2017

@blacki veľmi pekne ďakujem za záujem ale už by sme ho asi neviužili, mala ma 9 mesiacov a od 6mesiaca je naučená na kravské + dokrmujeme domacov viživov z jablk a aj normálnu stravu nam už pomaly papá. Ale aj tak ďakujem za prejavení záujem.

m.ivana
26. sep 2017

Dobry den,ponukam za postovne -chlapcenska bunda 92,damska bunda zateplenaS,panske rifle M- 6ks,damske rifle M- 1 ks,nohavice damske3/4-3 ks.(nie na dobierku)- fotky v mojom bazari-vsetko su veci nosene ale v dobrom stave- hlavne na donosenie.

dianka3333
8. okt 2017

Ahojte, ponukam na predaj damske oblecenie za nizke ceny, kuk namoj bazarik https://www.modrykonik.sk/market/my_bazaar/dian...

jahanka
13. okt 2017

Darujem balík oblečenia pre dievča vo veku 6-8 rokov, sú to veci nosené ale určite ešte poslúžia, som ochotná poslať poštou a uhradím aj poštovné. /tričká, tepláky, mikiny, aj nejaké topánky 30,31/...

svetlusb
13. okt 2017

@jahanka dobry den mohla by som poprosit pre krsniatko? Ak by sa teda dalo..ďakujem vam

1988majka
13. okt 2017

Ahojte. Darujem za postovne zimny kabat bordovej farby - velkost 36. Pri vyske 164cm dlzka tesne nad kolena. Ma zmolky ale mohol by este posluzit.

svetlusb
16. okt 2017

Dobrý deň prosím má niekto na podarovanie vecičky pre chlapčeka vo velkosti 104-110? Velmi by ste tym pomohli ..a popripade nejaké kasicky a vyzivky..dakujen celmi pekne!

krasnanevesta
25. okt 2017

@jahanka dobry den ake topanocky mate 30, 31? Dakujem

majuss125
29. okt 2017

Ahojte milé mamičky
Obraciam sa na vás s veľkou prosbou o pomoc.Chcem vás moc poprosiť či by sa u niekoho nenašlo zimné oblečenie,obuv,po prípade svetrík či tepláčiky pre moju dcérku 2,5ročnu a zároveň veľmi pekne poprosiť či by sa u niekoho nenašla hračka ktorá je u vás už zabudnutá alebo vaše detičky už nezaujíma a našu by veľmi veľmi potešila na Vianoce pod stromčekom na koľko my si teraz nemôžme dovoliť.Dakujem a prajeme krásni deň 🙂

marion09
31. okt 2017

vymenim mini oblecenie a obuv za oblecenie cisel od 92 vyssie....

karinecka123
31. okt 2017

Dobry den
Ktora mamicka cakate dvojicky dievcata teraz niekedy a nemate vybavu Moje slecny sa narodily v novembrii 2011 Darujem aj odveziem po vychodnom Slovensku plnu vybavu po nich
Postielku vajicka do auta vanicku na kupanie chodáky oblecenie od narodenia do 6 rokov Letne zimne aj obuv Vsetko po 2 kusy rovnake lebo som si na to velmi potrpela Ozvyte sa ktora mate zaujem Veci su v zachovalom stave niektore oblecenia uplne nove Je mi to luto vyhodit a predavat po kusoch ako sa to robi na bazaroch nemam cas Prajem pekny den

frantisekangelovic
1. nov 2017

@karinecka123 Dobrý deň mi máme10mesačnú slečnu a veľmi by nam pomohlo oblečenie pre ňu, najme teraz na zimu. A aj ostatné veci by sme vedeli využiť prípadne posunúť organizácii ktorá pomáha matkam s detmi ktoré sa ocitli v zložitích životních situáciach. Naozaj ak by ste mohli odpíšte mi prosím.

jahanka
13. nov 2017

Darujem kočík CamCortinaX3 - trojkombináciu. Športová verzia viď foto. Ku kočíku je ešte hlboká vanička + vajíčko aj s príslušenstvom. Malé uteráky, postelné prádlo, lehátko na kŕmenie do pol roka, ...V prípade záujmu ma kontaktujte do správy. Uprednostním osobný odber, rada by som pomohla rodinke,ktorá je v núdzi. Ostatné v správe.

maria1678
16. nov 2017

@frantisekangelovic
@vikilia by mala niečo pre vašu dcérku, no uviedla len osobný odber, snáď sa dohodnete.