icon

Hľadám/Darujem/Pomôžem

stastnamamulka
30. nov 2012

Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!

stastnamamulka
autor
11. dec 2012

😉 dalsia stranka so skvelou myslienkou: www.darujmi.sk

solcanka
11. dec 2012

Ahojte maminy,nemate niektora na podarovanie funkcny hraci kolotoc nad postielku?Chcem spravit radost 1 mamine(mojej znamej),ktora je sama s 5-mesac.dievcatkom-chcem ich pozvat na vianoce k nam a bude velmi stastna,ked pre malu pod stromcekom najde pekny darcek.Napiste mi do IP. 🙂

felinda
12. dec 2012

Dievčatá ja zbieram vecičky do krízového centra..tak ak máte čokoľvek pre Vás už zbytočné...viem čo s tým 🙂

kvetka_
12. dec 2012

@felinda ahoj ja mam nejake oblecenie prevazne velkost S, ale napriklad aj zimnu bundu. rada sa toho zbavim. napises mi do IP kam mozem veci poslat?

felinda
12. dec 2012

@stastnamamulka ak ešte nieje darovaný..viem komu by poslúžil..neprináleži mi vypisovať jej situáciu takto verejne ale ak by si chcela vedieť viac napíšem IP, je to mladá ženy, ktorá sa sama musí starať o chorého synčeka a tak isto o mamu... Je to zdroj overené, že sú v núdzi.ďakujem

felinda
12. dec 2012

Dievčatká...chcem sa opýtať, nemáte do podarovania poníka z pinky pie?alebo tak dáko sa volajú. Je to jeden zo snov , ktoré sa snažíme plniť...ďakujem

felinda
12. dec 2012

@kaia ak je nosič ešte na darovanie..rada by som ho prijala do zbierky, ktorú robím...ak je už darovaný, aj to ma teší, isto urobí niekomu radosť

kaia
12. dec 2012

@felinda, nosic je este aktualny 😉. Posli mi prosim do IP adresu kam s nim. Dakujem 😉

felinda
12. dec 2012

@monikad1 Dobrý deň..ja som zMT ak ste veci ešte nepodarovali

monikad1
12. dec 2012

@felinda Dnes som už darovala veľa, čo by ste potrebovali?

monikad1
12. dec 2012

@felinda aha, teraz som si všimla, to by ste prišli vziať všetko?

stastnamamulka
autor
12. dec 2012

@felinda ahoj,fotacik som uz darovala mamicke v nudzi v skupinke na FB,ale vyradila som tasku satstva,mozno sa najdu aj nejake hracky,napis mi prosim ake cisla oblecenia by sa hodili 😉

kubasa2005
12. dec 2012

Darujem boty pre chlapca velkost 25

felinda
12. dec 2012

@stastnamamulka ahoj...ja neviem aké cissla, pretoze to všetko ide do krizoveho a tam sa mamičky menia

felinda
12. dec 2012

@monikad1 no ved ak ste uz darovali, tak to je fajn...ja to zbieram do centra, ale isto uz niekomu vaše vecicky pomohlo...co je skvele

stastnamamulka
autor
12. dec 2012

@felinda a moze byt celorocne oblecko ci skor na teraz zimne?Do Vianoc by som mohla poslat 🙂 😉

felinda
13. dec 2012

@stastnamamulka asi môže byť celoročné.....do tochto centra idem po prvý krát...ale ak toho celkovo vyzbieram viac, bude aj pre iné rodinky v nudzi 😉

kholka
13. dec 2012

Darujem výživový doplnok Femibion 800 (1 nedopoužívané balenie - 20 tabletiek) ) a femibion 400+DHA (1 nedopoužívané balenie - 18 tabliet a 18 kapsulí).

Už ich neužívam a je mi to ľúto vyhodiť do koša, nakoľko to nie je lacné a mohlo by to niektorej budúcej mamine pomôcť.

stastnamamulka
autor
13. dec 2012

@felinda super,od pondelka idu baby opat do skolky tak budem mat viac casu na to,mozes mi poslat adresu do IP 😉

felinda
14. dec 2012

Zlatíčka...potrebujem detský hokejový dres, najlepšie slovenský...nemáte niekto?aj odkúpim

felinda
14. dec 2012

a ešte jednu prosbu mám a to NA HÁČKARKY 🙂 ak tu dáke sú...jedne chlapec by si želal, takú tú sovičkovú čiapočku..ono je to tak, že mi jednu máme, aj by sme mu ju dali, no bola by malá. A ja háčkovať neviem, snažila som sa kôli nemu začať, ale proste je to nad moje schopnosti. Chlapčiatko má 5 rokov. A týmto by bol môj wish list pre detičky v núdzi ukončený.
Ďakujem

barborkab
14. dec 2012

mám na darovanie žehličku na vlasy, tašku na notebook, červený batoh wrangler, zišity, plyšové hračky.. najlepšie v okolí žiliny, nechce sa mi to baliť a posielať

petraxy6
14. dec 2012

@felinda toho koníka kto by chcel, napíš mi adresu

felinda
15. dec 2012

@petraxy6 napíšem IP ale podvečer..teraz letíííííííííím upratovat

31majka12
15. dec 2012

Darujem plysove hracky,hrkalky,hryzatka ---je toho dost --za postovne. Nam maminky pomohli s obleckom a my chceme niekomu pomoct s hrackami

matohanka
16. dec 2012

maminky je tu daktora z vas co by vyhodila detske eci pre dievcatko???ked y ste vyhadzovali tak si vzpoente na mna prosim vas dakujem staci ak mi napisete IP spravu....dakujem

felinda
16. dec 2012

Žienky , viem , že som povedala, že táto prosba bude posledná. Ale zrejme sa o nás dozvedelo viac zúfalích rodín a poprosili ma o pomoc . Obraciam sa teda aj na Vás : potrebovala by som dáke autíčka Cars, Monsterku/a teda ani neviem čoto je/ a korčule velkost 39 🙂 možno sa to už může niekomu zdat privela. No všetko čo žiadam může byt opotrebované, obohraté...len sa snažím splnit zopár snov....a vďaka niekolkým užasným dámam sa mi to darí. Ďakujem Vám

janinah
16. dec 2012

@felinda hokejový dres skús pozrieť na bazos.sk

felinda
17. dec 2012

@janinah skúšala som..našla som jeden detský..no pán už vypredal..na iných stránkach sú , ale za 30e čo mi je veľa dať

veronika1610
18. dec 2012

Ahojte, darujem vecičky veľkosti 128-134 - 3x menčestráky, 2x flísové gate, 3x tričká s dlhým rukávom