Hľadám mamičku s nickom matuliq_69
Dobrý deň,poznáte prosím mamičku s nickom matuliq_69 ?
Poslala som jej peniaze 22 EUR za zimný overal pre dcérku a doteraz nemám ani overal ani peniaze.vraj mi ich posle,ale odvtedy nekomunikuje a peniaze neprišli.neviem čo mám robit😢😢😢prosila som ju aby mi ich poslala keďže peňazí nemám nazvyš a tieto boli posledné za ktoré som chcela kúpiť dcerke overal.😢
Ja som sa neodmlacala ale som Vám napísala že peniaze pošlem...no nedalo sa mi ich hneď odoslat až dnes... isto nie som jedna z tých čo nemá 22€ veď ste videli hodnotenia...a za ďalšie políciou sa vyhrážať.... nepomohli by Vám ja som prišla o veľa peňazí cez konika alebo bazár a doteraz ich nemám v banke má vysmiali a polícia by to ani neriešila....peniaze máte pekný večer prajem ;)
A čakali ste nane 3 dni nie tyzden
@matuliq_69 no ja som bez peňazí aj overalu bola od 17.2.napisali ste mi že overal nepošlete a či mi máte poslať peniaze,prosíla som vás aby ste poslali čím skôr.odvtedy ste ani nečítali IP ani nereagovali,tak som sa bála.políciou som sa nevyhrazala

Už mi pani poslala peniaze,slaaaava.🙏zevraj sa jej nedalo posielať.ale mohla aspoň napísať a nie sa úplne odmlcat.dakujem vam zienky za pomoc.