icon

Hľadám priateľku pre syna

hdvbk
3. feb 2021

Môj syn je veľmi plachý. Zato však veľmi múdry a srdečný.
Len ma zaujima, či s podobnou situaciou nemáte skúsenosti.
Vďaka za vaše odpovede.

Strana
z2
kikus7
Autor odpoveď zmazal
chvostik1
4. feb 2021

Ze plachý 🙂))) Tam bude iny problém a nie plachost.

Ale vtipné ako maminka preberá iniciatívu 🙂)) Synatorovi nájde nevestu, nejakú s ktorou bude na prvy pohľad spokojná. Po pár rokoch vyjde najavo, že nevesta je dobrá herečka a poriadna mrcha ale už tam bude za tie roky dieťa a potom si mamička bude trieskať hlavu o stenu, ľutovať, že "nevestu" vôbec spoznala a ako syncekovi zničila život lebo mu na krk zakvacila zmyju....

Ajaj. Tieto premotivované matky....

kikus7
Autor odpoveď zmazal
chvostik1
4. feb 2021

@kikus7 ja som sa vyjadrila k téme hľadania partneriek pre synov všeobecne. Z vlastnej skúsenosti viem, že nie je vôbec dobre, keď sa matka montuje do takýchto veci pretože matka má trochu skreslené predstavy o ideálnych ženách pre svojich synacikov. Povedzme si úprimne, koľko báb má so svokrami ukážkové vzťahy. Veľa prevela matiek je s výberom životných partneriek svojich synov nespokojná lebo to nie je to, čo si po ich boku predstavovala. Každý sme snáď svojpravny a keď sme už dospelí tak nám snáď mama nebude stáť celý život za ritou a rozhovovat o tom s kým kedy čo ako preco a za čo. Mamička mala zo syna vychovať sebavedomého muža a potom by mu nemusela zháňať frajerky na modrom koňovi ona sama....
Za hrúbku sa ospravedlňujem,nebola úmyselna.

thewitch
4. feb 2021

@bennn to sa ti až tak nedarí vo vzťahu? Ale aj tak by som nebola taká, ja by som proste nedokázala že napíšem, neodpíšem. nechám ho tak a ignorujem. Povedz mi ž toto by teba ako chlapa neodpudilo 🙂 mňa teda určite.

mareka49
4. feb 2021

Aj váš syn si môže nájsť priateľku.
Plachý by mohol použiť metódu " s niekym si najskôr písať" čiže ho prihlásiť na nejakú zoznamku a opísať jeho záľuby.
Ja som si tak nasla manžela.
Dlho sme si len písali.
Pomohli to prejsť od plachosti k spoznavaniu

09041986
4. feb 2021

@kikus7 kľud 🙂 "pani máma" pred nedávnom založila tému kde sa vyplakávala že našla synkovi bíč, putá a iné lakocinky, zrejme bola natoľko perverzná že ju admin zrušil. Dnes je to pre zmenu plachý a dobrosrdečný chlapec bez frajerky, niekto sa len nudí tak má takúto mimoškolskú aktivitu, zbytočne sa zastávate neexistujúceho chlapca z fiktívnej témy nejakého stredoškoláka-čky...

kikus7
Autor odpoveď zmazal
chvostik1
4. feb 2021

@kikus7 ja si nemôžem pomôcť ale cítim z vás, že vám veľmi chýba spriaznená duša

kikus7
Autor odpoveď zmazal
chvostik1
4. feb 2021

@kikus7 potrebujete silou mocou obhajovať mamky dohadzovacky a synatorov singlacov, ktorí sú single ani neviete prečo. Nie každý to musí mať tak ako vy a sú naozaj aj takí, ktorych matky vychovali tak, že si nevidia ďalej než od vlastnej detskej izby. Veľmi veľa takých totiž žije v mamahoteloch do aleluja práve preto, že sú buď neschopní fungovať samostatne alebo im to jednoducho tak vyhovuje. A nie je to o tom, že su doma máme pri zadku lebo chcú pomáhať. Chlapi to nemajú tak ako my ženy.

renab
4. feb 2021

@hdvbk a on priatelku chce? Ja mam tiez syna bez priatelky, ale ani by mi menapadlo mu niekoho hladat.

kikus7
Autor odpoveď zmazal
bennn
Odpoveď bola odstránená
bennn
Odpoveď bola odstránená
bennn
Odpoveď bola odstránená
annamarin
4. feb 2021

@bennn Ja by som s takým do postele teda nevošla. Nie všetky ženy sú rovnaké. 😄 Ani všetci muži nie su rovnakí. Podľa mňa takisto jak si ženy vyberajú darebákov, tak si aj ty nevyberas tie mile dobre, ale vyberaš "dračice". 🤭

bennn
Odpoveď bola odstránená
kikus7
Autor odpoveď zmazal
kikus7
Autor odpoveď zmazal
bennn
Odpoveď bola odstránená
thewitch
4. feb 2021

@bennn to áno, tak to je pochopiteľné zase no

kikus7
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
5. feb 2021

@bennn Tak z môjho okolia = najčastejšie s tými, ktorí si ich vezmú za ženy, a nepovažujú ich "len" za objekt svojho uspokojenia. 🙂

chvostik1
5. feb 2021

@kikus7 ak žije sám, určite nie je odkázaný na to aby mu mama zháňala frajerky! Ak je sám dobrovoľne,určite o dohadzovanie ani nestojí pretože si dokáže život a svoje aj biologické potreby zorganizovat tak ako to vyhovuje prave jemu! A nepotrebuje na to matku

iwesska
5. feb 2021

Tak tento nadpis je zaciatok konca😂

bennn
Odpoveď bola odstránená
kikus7
Autor odpoveď zmazal
bennn
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2