Hľadám priateľku pre syna
Môj syn je veľmi plachý. Zato však veľmi múdry a srdečný.
Len ma zaujima, či s podobnou situaciou nemáte skúsenosti.
Vďaka za vaše odpovede.
Ze plachý 🙂))) Tam bude iny problém a nie plachost.
Ale vtipné ako maminka preberá iniciatívu 🙂)) Synatorovi nájde nevestu, nejakú s ktorou bude na prvy pohľad spokojná. Po pár rokoch vyjde najavo, že nevesta je dobrá herečka a poriadna mrcha ale už tam bude za tie roky dieťa a potom si mamička bude trieskať hlavu o stenu, ľutovať, že "nevestu" vôbec spoznala a ako syncekovi zničila život lebo mu na krk zakvacila zmyju....
Ajaj. Tieto premotivované matky....
@kikus7 ja som sa vyjadrila k téme hľadania partneriek pre synov všeobecne. Z vlastnej skúsenosti viem, že nie je vôbec dobre, keď sa matka montuje do takýchto veci pretože matka má trochu skreslené predstavy o ideálnych ženách pre svojich synacikov. Povedzme si úprimne, koľko báb má so svokrami ukážkové vzťahy. Veľa prevela matiek je s výberom životných partneriek svojich synov nespokojná lebo to nie je to, čo si po ich boku predstavovala. Každý sme snáď svojpravny a keď sme už dospelí tak nám snáď mama nebude stáť celý život za ritou a rozhovovat o tom s kým kedy čo ako preco a za čo. Mamička mala zo syna vychovať sebavedomého muža a potom by mu nemusela zháňať frajerky na modrom koňovi ona sama....
Za hrúbku sa ospravedlňujem,nebola úmyselna.
Aj váš syn si môže nájsť priateľku.
Plachý by mohol použiť metódu " s niekym si najskôr písať" čiže ho prihlásiť na nejakú zoznamku a opísať jeho záľuby.
Ja som si tak nasla manžela.
Dlho sme si len písali.
Pomohli to prejsť od plachosti k spoznavaniu
@kikus7 kľud 🙂 "pani máma" pred nedávnom založila tému kde sa vyplakávala že našla synkovi bíč, putá a iné lakocinky, zrejme bola natoľko perverzná že ju admin zrušil. Dnes je to pre zmenu plachý a dobrosrdečný chlapec bez frajerky, niekto sa len nudí tak má takúto mimoškolskú aktivitu, zbytočne sa zastávate neexistujúceho chlapca z fiktívnej témy nejakého stredoškoláka-čky...
@kikus7 potrebujete silou mocou obhajovať mamky dohadzovacky a synatorov singlacov, ktorí sú single ani neviete prečo. Nie každý to musí mať tak ako vy a sú naozaj aj takí, ktorych matky vychovali tak, že si nevidia ďalej než od vlastnej detskej izby. Veľmi veľa takých totiž žije v mamahoteloch do aleluja práve preto, že sú buď neschopní fungovať samostatne alebo im to jednoducho tak vyhovuje. A nie je to o tom, že su doma máme pri zadku lebo chcú pomáhať. Chlapi to nemajú tak ako my ženy.
@bennn Tak z môjho okolia = najčastejšie s tými, ktorí si ich vezmú za ženy, a nepovažujú ich "len" za objekt svojho uspokojenia. 🙂
Tak tento nadpis je zaciatok konca😂