icon

Hľadám si partnera

bona5
26. mar 2014

AHOJTE HLADAM SI CHLAPA JE TO MOZNE AJ TU HLAVNE NECH JE NORMALNY 😀

lilysk
•
26. mar 2014

@bona5 Ahoj tak to ti drzim palce 🙂 Ja som normalneho chlapa este nestretla 😉

sissy27
•
26. mar 2014

@bona5 na takéto výzvy reaguje hocikto okrem normálnych chlapov 😅 a hlavne na fóre pre mamičky 😅

bona5
autor
•
26. mar 2014

@lilysk dakujem ani ja nemam stastie len ma pritahuju sami idioti ☹

bona5
autor
•
26. mar 2014

@sissy27 uz som tu videla aj chlapov preto som sem pisala

svano
•
26. mar 2014

Moja,tu je chlapov ako šafránu,tu asi nenájdeš. Jedine ak by si sa preorientovala tvoje šance by vzrástli 😀😀.

bona5
autor
•
26. mar 2014

@svano to nehrozi som hetero nie bi 🙂

lilysk
•
26. mar 2014

@bona5 No len ci by si sa s tym normalnym chlapom nenudila -pokial myslim na to slovo ,,normalny ,, v tom takom slova zmysle 🙂

veronkarisko
•
26. mar 2014

@bona5 z aukcii ta vyrazili, tak sa asi nudis.....skús vstať od pc a mozno sa ti pošťastí. Za oknom tvojho príbytku je viac chlapov ako na mk

sissy27
•
26. mar 2014

@bona5 ešte že si napísala, že ťa priťahujú len idioti - potom normálny chlap u teba nemá šancu, tak načo ho hľadáš? 😀

bona5
autor
•
26. mar 2014

@veronkarisko odisla som sama a nie ze ma vyradili nevedela som jak to tam funguje a predsa pouzitu vec nedam za4,50nie som chora no to mas pravdu ale tu len sami madar 😀 😀 😀

bona5
autor
•
26. mar 2014

@sissy27 tak mozno ma pritiahne aj normalny co pochybujem nemam stastie no co uz

sissy27
•
26. mar 2014

@bona5 tak ja neviem - ak ma raz priťahujú tmavovlasí modrookí, tak nebudem skúšať, či by to nešlo s hnedookým blonďákom... ak teba priťahujú idioti, tak načo skúšať šťastie u normálneho a zbytočne mu len život pokaziť?
btw. s takouto prezentáciou sa ti každý normálny zďaleka vyhne...

bona5
autor
•
26. mar 2014

@sissy27 zle som sa vyjadrila mam stastie len na idiotov mala som dva vztahy a obidva na hovno .normalny neexistuje kazdy ma niejake chyby bez chyb nieje nikdo len si ich treba priznat

sissy27
•
26. mar 2014

@bona5 vidíš, každá iná by povedala, že má smolu na idiotov, len ty to považuješ za šťastie 😀 😀 😀
veď ty sama nevieš čo chceš... a ešte povieš, že normálny neexistuje, ale práve takého hľadáš.. čo slovo, to perla, ozaj 😎

bona5
autor
•
26. mar 2014

@sissy27 😀 😀 😀 ano som rada ze mam idiota asi fakt neviem co chcem

sissy27
•
26. mar 2014

@bona5 tak prečítaj si po sebe, čo píšeš... ak nepochopíš, tak chyba bude možno niekde inde ako len v chlapoch 😅

bona5
autor
•
26. mar 2014

@sissy27 citala som

niki101988
•
26. mar 2014

žena priťahuje len takých chlapov čo sama vyžaruje 😀

sissy27
•
26. mar 2014

@niki101988 amen! 😀 😀 😀

extrate
•
27. mar 2014

keby som si hladala chlapa urcite ako prve skusim forum pre tehotne a mamicky.

robino8888
•
27. mar 2014

Bona, nieje to náhodou tým, že vrana k vrane sadá??? 😀 😀 😀

juliana77
•
27. mar 2014

@bona5 Normálneho chlapa nenajdeš, pretože normálny chlap neexistuje, ale káždá žena je vlastníčkou niečoho čo z neho urobí aj normálneho chlapa. 😉 😉 😉

coffea
•
27. mar 2014

Dievcata chlapa si treba od prveho dna jemne formovat na vlastny obraz. :o) treba to jemne aby sa nevystrasil, chlapi su ako polne zajace vystrasi ich aj vlastny prd. :o)

maca_p
•
27. mar 2014

@bona5 tu najdes akurat zenateho, v rozvodovom konani, rozvedeneho, alebo stastne zenateho o ktoreho si ani nekrtnes 😉 .
skus ine forum 😎