icon

Kde hľadať novú partnerku po neúspešnej skúsenosti?

25. sep 2026

Milé ženy,
na začiatok musím povedať, že som ženatý, ale v manželstve nám to už neklape a chcel by som ho ukončiť. Akurát neviem, do čoho idem. Človek predsa nechce ísť z kaluže do blata a rád by som mal aspoň predstavu, či sa mi podarí nájsť niekoho, s kým mi bude lepšie. Už asi mesiac som na zoznamke a zatiaľ je to veľká katastrofa. To, čo sa mi tam ponúka, je podľa mňa prevažne horšie ako to, čo mám momentálne doma. Preto sa chcem opýtať vás, žien, ktoré s tým možno máte viac skúseností že ako by ste na mojom mieste išli na to? Myslíte si, že by bolo na začiatok lepšie hľadať skôr nejakú milenku, keďže práve v sexe to medzi nami nefunguje asi najviac? Alebo mám radšej investovať viac energie do hľadania tej pravej? Mojím cieľom totiž nie je mať čo najviac žien, s ktorými si vyspím, alebo pôjdem na rande. Skôr by som chcel nájsť jednu, s ktorou si budeme rozumieť, bude ma priťahovať a jednoducho nám spolu bude dobre.
A kde vlastne také ženy hľadať? Zoznamka mi najskôr prišla ako dobrý nápad, hlavne preto, že sa tomu človek môže venovať aj z domu. Ale zatiaľ mám pocit, že to až tak nefunguje. Takže otázka na vás, Kde by ste na mojom mieste hľadali? A ako by ste k tomu celému pristúpili?

Inak mám 41 rokov, som z Galanty, práca Ossr, 183 cm, 86 kg a vyštudoval som U. Komenského.

Ak by bol záujem alebo máte nejakú skúsenosť či radu, pokojne napíšte.

Ďakujem.

Strana
z3
sweet20
•
25. sep 2026

@anonym_autor ja by som hladala v okoli kamaratov, aj podla konickov , zaujmov. O tvojich zaujmoch nic nepises

minenkaa
•
25. sep 2026

A to nevydržiš sam ?

anonym_15a226
•
25. sep 2026

Urcite kazda normalna zena sa pojde roztrhat za zenatym zbabelcom 😅

anonym_6245b0
•
25. sep 2026

Najprv ukonči manželstvo a potom rieš nový vzťah. Či milenecký, či partnerský. Nebuď hovado.

sweet20
•
25. sep 2026
@minenkaa

A to nevydržiš sam ?

@minenkaa to mi napadlo, ze ja som tiez nehladala a prisiel.. a to sme sa ani nespoznali na nete ale nazivo. Ked to ma prist tak to pride.

anonym_87fe01
•
25. sep 2026

@anonym_autor V prípade, že to v manželstve ozaj neklape, tak to je dôvod na rozvod a to bez ohľadu na to, či, kedy a akú partnerku si nájdeš v budúcnosti

terezia74
•
25. sep 2026

@anonym_autor tvojej žene držím palce, aby sa ťa konečne zbavila 🦾

autor
•
25. sep 2026
@terezia74

@anonym_autor tvojej žene držím palce, aby sa ťa konečne zbavila 🦾

@terezia74 Ak by ta to zaujímalo bol som pol roka na Cypre a podviedla ma.

anonym_b8ad68
•
25. sep 2026

Takze mame tomu rozumiet tak, ze ak najdes nejaku dalsiu tak potom sa rozvedies, ale kym ziadna dalsia nie je tak sa budes drzat manzelky, lebo sice to u vas neklape, ale aj operie ti, aj navari, aj uprace za tebou aj o deti sa postara. Keby si sa rozviedol a zariadil si vlastne byvanie, tak by si prisiel o full servis a to nechces riskovat skor ako najdes niekoho, kto ho bude poskytovat miesto tvojej manzelky.

terezia74
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak si to mal ukončiť , ako chlap, rozviesť sa a potom začat s novým čistým štitom

autor
•
25. sep 2026
@terezia74

@anonym_autor tak si to mal ukončiť , ako chlap, rozviesť sa a potom začat s novým čistým štitom

@terezia74 Teraz práve je ten moment kedy sa o to pokúšam. Aj keď som jej odpustil vtedy.

anonym_6245b0
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor aha, takže zatiaľ ti full servis vyhovuje. Do času kým nenájdeš nový materiál na tento full servis.

sissy27
•
25. sep 2026

@anonym_autor veď ale rozvádzať sa chceš kvôli tomu, že vám to doma neklape, nedá sa to napraviť a nemáš už záujem o zotrvanie v manželstve, nie? K tomu nepotrebuješ novú frajerku / milenku. Snáď ako vojak si vieš oprať, navariť, upratať po sebe, tak nepotrebuješ slúžtičku. A teda žiadna seriózna žena nemá záujem o chlapa "podám o rozvod hneď ako uvidím, či za to stojíš / rozvediem sa kvôli tebe".
Takže - rozveď sa, vyrieš si bsm, starostlivosť o deti ak nejaké máte a potom si hľadaj novú známosť. A hlavne sa neľutuj, že si bol chudáčik podvedený, na to tiež žiadna príčetná žena nie je zvedavá.

anonym_b8ad68
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@terezia74 Teraz práve je ten moment kedy sa o to pokúšam. Aj keď som jej odpustil vtedy.

@anonym_autor pokusas sa? Vsak to nie je zlozite. Podas na sude navrh na rozvod, odtahujes sa, pockas na vynesenie rozsudku, dohodnes sa na to ako vyriesite starostlivost o deti, vysporiadas majetok. Ked budes mat v rukach pravolatny rozsudok o rozvode mozes zacat hladat novu zenu. Aspon tak to robia ti, ktori maju chrbtovu kost. A ti ostatni si hladaju milenky aby vyriesili svoj najakutnejsi problem, pretoze ich tlaci v trenkach ale vobec im nevadi, ze im manzelka, s ktorou si vobec nerozumeju operie, navari...

anonym_341f3e
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor lebo vojaci na misiach su verni 🤣🤣🤣. Aj napriek vzdialenostiam sa ich nevery prevalia.

autor
•
25. sep 2026
@anonym_341f3e

@anonym_autor lebo vojaci na misiach su verni 🤣🤣🤣. Aj napriek vzdialenostiam sa ich nevery prevalia.

@anonym_341f3e Asi si nevidela tamojšie ženy...

anonym_341f3e
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_341f3e Asi si nevidela tamojšie ženy...

@anonym_autor maju kolegyne vojačky napr. A kazdy má iné oci.

anonym_d48035
•
25. sep 2026
@anonym_b8ad68

Takze mame tomu rozumiet tak, ze ak najdes nejaku dalsiu tak potom sa rozvedies, ale kym ziadna dalsia nie je tak sa budes drzat manzelky, lebo sice to u vas neklape, ale aj operie ti, aj navari, aj uprace za tebou aj o deti sa postara. Keby si sa rozviedol a zariadil si vlastne byvanie, tak by si prisiel o full servis a to nechces riskovat skor ako najdes niekoho, kto ho bude poskytovat miesto tvojej manzelky.

Hej, dobre rozmýšľaš, zbavíš sa ženy, a potom čo, ... ten odpad na zoznamke? Ty máš predsa na viac. 🤔

autor
•
25. sep 2026
@anonym_341f3e

@anonym_autor maju kolegyne vojačky napr. A kazdy má iné oci.

@anonym_341f3e U nás to tak nefungovalo.

minenkaa
•
25. sep 2026

Ja žijem v nejakom inom svete,veď na rozvod staci žiadosť podaná na súd a nie hladine si niekoho iného ,silou mocou

anonym_e9c1c9
•
25. sep 2026

Autor sorry, ale dúfam, že ťa tu tvoja manželka nájde a pošle ťa do riti. Indícií si o sebe poskytol dostatok, už len meno a fotka chýba.
Si čistý pako, a ak to myslíš vážne, tak takto sa to nerobí, do psej matere!

luccys
•
25. sep 2026
@anonym_6245b0

@anonym_autor aha, takže zatiaľ ti full servis vyhovuje. Do času kým nenájdeš nový materiál na tento full servis.

@anonym_6245b0 Typicke. Chlap sa rozvedie az vtedy, ked ma vo vyhlade nejaku druhu. Teraz zatial ziadna nie je, no tak este chvilu vydrzi😏

anonym_880c80
•
25. sep 2026
@anonym_b8ad68

@anonym_autor pokusas sa? Vsak to nie je zlozite. Podas na sude navrh na rozvod, odtahujes sa, pockas na vynesenie rozsudku, dohodnes sa na to ako vyriesite starostlivost o deti, vysporiadas majetok. Ked budes mat v rukach pravolatny rozsudok o rozvode mozes zacat hladat novu zenu. Aspon tak to robia ti, ktori maju chrbtovu kost. A ti ostatni si hladaju milenky aby vyriesili svoj najakutnejsi problem, pretoze ich tlaci v trenkach ale vobec im nevadi, ze im manzelka, s ktorou si vobec nerozumeju operie, navari...

@anonym_b8ad68 toto je taka teoria. V praxi moze cely proces trvat roky.
Ale zase raz dvojity meter modreho konika 😀 zena podvedie muza a najhorsi je samozrejme muz 😀

anonym_6245b0
•
25. sep 2026
@luccys

@anonym_6245b0 Typicke. Chlap sa rozvedie az vtedy, ked ma vo vyhlade nejaku druhu. Teraz zatial ziadna nie je, no tak este chvilu vydrzi😏

@luccys asi tak nejak. Možno by sme ho mohli aj poľutovať, ako chudák trpí .

januska12323
•
25. sep 2026

Nebuď idiot a najprv sa rozveď. Či chceš nový vzťah hneď začínať klamstvom a dúfať, že nemá dosť rozumu aby na to prišla?

anonym_b8ad68
•
25. sep 2026
@anonym_880c80

@anonym_b8ad68 toto je taka teoria. V praxi moze cely proces trvat roky.
Ale zase raz dvojity meter modreho konika 😀 zena podvedie muza a najhorsi je samozrejme muz 😀

@anonym_880c80 ja nehodnotim zenu, ona nie je predmetom zadania. A rozvodovy proces u nas netrva roky, to len niektori "rozvadzajuci sa" chlapi nabulikaju svojim milenkam, ze uz sa rozvadaju ale nejde to tak rychlo. U nas ,na rozdiel od Nemecka, je to celkom rychly proces. Niekedy to prebehne na jednom pojednavani. Natahovacky su okolo BSM a deti, ale samotny rozvod manzelstva je rychly. Nie je dovod nerozvadzat manzelstvo ani ked jeden s rozvodom nesuhlasi. To uz je v sudnej praxi prekonane.
Ale k veci: Vzdy pisem, ked nie si spokojny v manzelstve ries to. Ked to riesenie nema, rozved sa, Je uplne a celkom jedno ci to pisem zene alebo muzovi. Na co udrziavat nefunkcny vztah, ked u nas je rozvod zakonnym riesenim?
A ak hlada milenku pocas manzelstva znamena, ze je rovnaky ak jeho zena, ktora ho podviedla. Tiez sa chysta podvadzat.

luccys
•
25. sep 2026

Ja nepochopim, naco sa hned hrnut do noveho vztahu, ked som este v starom. To je nejaka zakonna povinnost byt s niekym? Fakt niektori ludia nevydrzia len sami so sebou?

anonym_149b43
•
25. sep 2026

O deťoch ani zmienka.
A tu môže byť kameň úrazu. Nie každá sa hrnie do vzťahu s chlapom čo má pomerne malé deti.

andrejka2424
•
25. sep 2026

Vieš, problém je v tom, že na zoznamke je za kamión ženáčov, ktorým to v manželstve neklape. Veľa naivných mileniek sa rozprávkami nechajú balamutiť aj roky. Ak za voĺačo stojíš a nestojíš o odpad na zoznamke, tak sa v prvom rade nechovaj ako odpad ty sám. Najprv rozvod, potom ďalší vzťah.

anonym_149b43
•
25. sep 2026
@anonym_6245b0

@luccys asi tak nejak. Možno by sme ho mohli aj poľutovať, ako chudák trpí .

@anonym_6245b0 aby mal kto navariť a oprať trenky. Keď iná nedá aj žena - manž. bude ešte dobrá.

Strana
z3