Hľadám si partnerku, Sereď
Nejaké dámy, slečny, kočky, ženy, fešandy na kávuzo Serede? 🙂
@deiwid
Chybal si nam tu.Normalne som minule zapla kona ci tu nieco nehaluzis a aha ho 😂A tu co si s nou mal sex 5 x denne uz nemas?😱
@deiwid Musíš tú pozvať, ktorá sa Ti páči osobne a nie virtuálne. Ja už za sprostredkovateľa vzťahov, už nejdem! Dopadlo to hrozne! Nikdy viac! Chcela som dať dokopy svoju bývalú kolegyňu so súčasným kolegom. Obaja súhlasili, išli sme traja do reštiky. Ja som ich zoznámila a potom som sa vyparila. Neviem čo sa stalo, čo nie, nevyšlo to! A obaja to riešili skrz mňa. Ja som bola "odkazovač"! Takže chlapče, nefunguje chémia obojstranne, tak máš smolu! Myslel si dobre, že tu je veľa žien.... Aj tu môžeš mať šťastie, skús sa ponúknuť, že postrážiš deti ... Možnože udrie aj blesk a budeš mať 2 v 1, alebo 3 v 1??!
@deiwid a teraz teda aktualne si oholeny alebo nie? Kedze sa to tu minule tolko riesilo? A ako to je s tymi partnerkami na jednu noc, co si ich musel odhanat? To uz nepraktikujes?
@lindusss2016 vyzeram priblizne rovnako ako tu na fotke čo tu mam .Stále rovnako pekný
@deiwid Ja som si všimla, že krásne si odpovedal v téme dcéra chce súrodenca. Ona sa bude rozvádzať, vyzerá to tak. Keď sa rozvedie, (aj tu máš šancu), skús navrhnúť, že teda keď chce hodinového manžela, tak môžeš jej pomoc poskytnúť. Ach jaj! Už zase sprostredkujem, idem spať radšej. Keby ma ten komár nezobudil, tak sa mi už krásne sníva. Ale MK, rieši aj nespavosť. Držím Ti palce, len takto ďalej, pokračuj! 😉
@deiwid problém je že si asi dosť naivný a zmeň image. Prepáč že to tak nazvem ale to paperie čo sa ti kolíše na brade pôsobí aspoň teda na mňa strašne neupravene, nevkusne a neesteticky. Navyše sa ti to ani nehodí. Keď chces silou mocou mať bradu z nejakého dôvodu tak iný štýl a nie tam to dlhe plapolajuce čosi čo vyzerá ako od inakadial zobrate a prilepené na oblasť brady. Skús sa s niekým poradiť a trošku zapracuj na úprave.