Hľadám si partnerku, Sereď
Nejaké dámy, slečny, kočky, ženy, fešandy na kávuzo Serede? 🙂
@deiwid nuz, tak potom sa vzdaj priatelky. Jedno alebo druhe a nejde len o bradu, ale celkovo o vizaz. Vidis sam, ze toto na zeny nefunguje, tak preco si za tym tak tvrdohlavo stojis? Mas k nej citovy vztah? Ved bradu mat mozes, ale navstiv nejake moderne holicstvo a daj si poradit, co by z tych tvojich chuchvalcov dokazali vycarovat
Juuj ženy už mu neradte chlapec si nedá poradiť. Každá mu píše aké je to hnusne ta brada a nič s tým nespraví len sa potrebuje nejak zabaviť na internete :D
Pisu ti dobre, bez tej brady budes vyzerat normalnejsie. Bez urazky, na rovinu, s tou bradou vyzeras ako ch... (resp. ako Abraham Lincoln). A prestan v mene pisat w miesto v, co mas 15 ...?
@lindusss2016 veď v pohode ak niekto chce vyzerať odpudivo pre okolie aj to je spôsob ako zaujat. Ale deiwid sorry ani v ciernociernej tme by som Ťa nechcela, lebo jedna vec je ako vyzeráme s tým sa dá vždy niečo spraviť ale keď niekomu chyba inteligencia s tým už sa pohnúť nedá.
@lindusss2016 do modegneho holicstva chodim je upravena a z e tento vzhlad nefunguje je to hlúposť.S hocijakym inym vzhladom to bolo prd zeny zle takze toto neberiem ako dôvod
@deiwid no tak potom asi je problem ta Sered, ked tam mate moderne holicstva, kde robia taketo strihy
To nechodim v seredi a zato ze vsm par zenam sa nepaci brada na chlapovi tak nekritizujte zato mne .
@deiwid no ale to si kde vzal, ze sa nam nepaci brada na chlapovi? Moj manzel ma tiez bradu. Ale aj vyzera, ze je chlap. Ale tieto tvoje chuchvalce ozaj pripominaju chlpy z inej partie tela, nemas to dobre, aj ta farba je cudna. No neverim, ze takto ta ostrihal holic. Ty sI furt ides svoje, ved bradu si nechaj, ale zmen teda holica a hlavne strih
@deiwid ta brada ti zbytocne predlzuje tvar, ktoru mas aj bez nej dost dlhu... mozno si len naivne myslis, ze vyzeras pritazlivo, no treba dat v tomto na rady druhych, alebo s mottom majte ma radi tak ako vyzeram velmi neuspejes, ked kazda vie, ze to u teba moze vyzerat aj lepsie, len proste na prvy pohlad vidno, ze nemas vkus a ktora zena chce chlapa bez vkusu???

@slavka11 to je zbytocne, tieto rady ru uz davnejsie dostaval, ale on sa v tej brade citi dobre. Ale mas pravdu, zmena by mu urcite neuskodila, plus si myslim, ze strasne tlaci na pilu a posobi az ulisne.