Hodia sa mi tieto šaty?
Ahojte, veľmi sa mi páčia tieto šaty, ktoré som si už kúpila do kancelárie. Myslíte si, že sú fajn?

V lete by som sa v takých šatách uvarila ale nie sú zls
už si kúpila? tak potom Ok, do kancľa celkom fajn...
Nepáčia sa mi, prepáč. Ani osve a ani na Tebe. 😔
Tiez nie, na nich nic nie je dobre. Este ked su z polyesteru, tak je to totalne zle. Vratila by som ich.
Ako aj sama hovoris, uni cislo je blbost a nesvedci o nicom dobrom. Hladaj take saty, co ti budu pekne sediet. Vyzera to, ze postavu mas super, tak je skoda ju zabit takymto hroznym kusom.
Mne sa veľmi páčia, veľmi pekná farba, hravá potlač, aj farebná kombinácia a to nemá rada nič výrazné, sú decentné, ale zase nepôsobia nijako uniformne, moderné prvky, veľmi pekné, budeš v nich žiariť ☺️
Strasne su ti velke, navyse brutalne retro ako zo 70 rokov, za mna vyzeraju hrozne aj na tej modelke, podla mna sa nikomu nehodia sorry, a komentar mojho muza nechces pocut
Za mna su v pohode🙂 A hlavne je ako sa v nich citis Ty! Ako tu pisu baby jedny ano a druhe nie,100 ludi 100 chuti
Autorka, písala som ti predtým, že sa mi nepáčia, ale teda po tom, čo si pridala tú druhú fotku, tak musím napísať, že na tebe vyzerajú 100x lepšie, než na tej modelke.
Mne uplne nesedia. Neviem ci je to iba na tebe a naozaj posudzujem podla teba. Ja by som si vsak take “zlozite” saty nekupila a podla mna mi ani nepasuju🤗 aj dlhe, aj volan, aj golier, ozdobny opasok, aj latka, ktora meni farbu a sucasne ma na sebe kvety. Za mna je to vela🤗
vyskusam sa s tym pohrat.. vymenit opasok a podobne
Posobia na mna prekombinovane az preplacane...vyrazna farba, kvety, volan, opasok... Strih ti podla mna deformuje postavu, urcite by si nasla lepsie.
Všetko je na nich hrozné, prepáč.
Len neviem prečo sa pýtaš, keď si ich už kúpila. Veď ich budeš nosiť, tak?....
Mne sa na nich nepáči len ten rukáv. Buď vyhrnúť alebo dať skrátiť na 3/4ový a bude to viac šik 😉
nepáčia sa mi vôbec, je toľko krásnych šiat, určite by som si nekupila šaty, aby som ich potom prerábala, upravovala......vrátila by som ich, môžeš si so svojou postavou dovoliť iné
Šaty nemajú pekný strih, nelichotia postave, zbytočne opticky rozširujú. A dĺžka je taká nijaká, ja by som ich skrátila cez koleno alebo tesne pod.
Je tam strašne veľa všetkého a navyše zlý strih a veľkosť. Keď máš odvahu ich nosiť tak klobúk dole, ja by som to nedokázala 😀
Sú veľmi pekné a pristanú ti
https://miafashions.com/floral-belted-shirt-dress/ su to oni vsak? aj na modelke mi to pride ako na babicke -za mna nie
Strih je dobry, zensky. Ukryje nedostatky, zvyrazni prednosti. Mozno v pase by to chcelo viac vypasovat. Ak by boli mensie, boli by ti male cez prsia. Mam ten isty problem. Ak obujes stekle, peknu kabelu k tomu budes kocka.
velmi pekne farby. len su ti kratke rukavy, ked ich vyhrnies, tak ok. podla mna ti nie su vobec velke, to len vacsina zien je zvyknuta nosit obtiahnute a prilis kratke oblecenie
Tak ono kotnikove ponozky zabiju kazde saty. Ale tieto ti nesedia strihovo, ako take chudiatko. Hore akoby bez tvarovania, ziadne zahyby/zasevky len prsia vyduli latku a dole puf nabrata sukna a este pritapnuta opaskom. Uz len modlitebnu knizku a sup pred 100 rokmi do nedelnej skoly
Tie šaty by boli celkom pekné, len nie až také rozopnuté gombíky a rukávy buď vyhrnúť, alebo skrátiť na 3/4 dĺžku. Majú pestré farby, také farby doporučujú proti depresii.
baby tie saty som len skusala v tej kabinke , realne vyzeraju inac.. samozrejme , ze nebudem to tak nosit ako na fotke , rukavy nosim aj tak vyhrnute a lodicky k tomu.. samozrejme, ze ked to skusate v kabinke tak to nie je idealne.. asi som len dala zlu fotku.. islo mi o samotne saty.. ale nevadi.. dakujem za kazdy komentar..
Pre mňa osobne sú hrozne 🤷
Úprimne mne sa nepáčia
Rozsiruju ti boky. Za mna nie. A ten rukav ma byt ako? Nie je ti kratky?
Zial nie neviem kolko mas rokov ale vobec,tento styl nic alko 60+
Stretnut nejaku zenu takto na ulici(odhliadnuc od toho ze su ti velke)by na si na mna posobola alo stara panna co sa len pri skaredom slove doma bicuje pre zrkadlom,taka puritanska mormonka.

Mne sa páčia....možno by som vymenila opasok a nosila ich s vyhrnutym rukávom.
Žena potrebuje aj šaty,kde nemusí riešiť dĺžku,výstrih,atď. A cítiť sa voľne.