Hodia sa mi tieto šaty?
Ahojte, veľmi sa mi páčia tieto šaty, ktoré som si už kúpila do kancelárie. Myslíte si, že sú fajn?

@judit47 🤣
Veľmi ti pristanú 🙂 a vôbec nie sú babickovske. Éra šiat tesne pod zadok už dávno skončila.
Ak ich správne zladíš budú super, viem si k ním predstaviť nejaký čierny klobúčik, čierne lodičky s hrubým podpätkom a vymeniť opasok, tiež najlepšie jednoduchý čierny nakoľko sú šaty dosť výrazne, taký ktorý si stiahneš aby ti pekne ukázal pás 🤗
Prepáč ale nepáčia sa mi. Dĺžka je divná, nelichotivá a sú tí aj veľké 😊mne sa nepáči ani štýl, ale to už beriem ako vec iného vkusu 😊
Mne sa pacia🙂
Možno práve v týchto šatách sú ženy príťažlivejšie ako mnohé v mini šatách a vystrihoch po pupok.
@autorka kľudne si ich nechaj.
Rukávy sa im nehodia. Ak by boli bdz nich tak sú vcelku pohode
Mne sa páčia, že sú také originálne. 😊 Určite by som si k nim dala lodičky alebo sandale na opätku.
Mne sa paco farba aj kvety no ja nemam rada koselovy strih na satach a rukavy kratke alebo potom take skor volnejsie...ale ked sa ty v nich citis dobre nos ich v pohode dolezite je aby sisa ty citila fajn...aj sukna by sa mi taka pacilA
Mne sa na tebe saty pacia viac ako na modelke a na zivo by to bolo mozno super
@karolinakr tak rie modre co si dala su otrasne a tie prve celkom ok no tieto by ju rkzsirili este viac a do kanclu su vhodnejsie tie co ma autorka
Nepacia sa mi.
Vymenila by som ten široký opasok, ten to robí nejaké divné. Dala by som do pásu taký tenký biely. Pekne stiahnuť v páse, nech to nemáš tam tak na voľno. Potom by to podľa mňa šlo. Ešte opätky alebo aspoň trochu zdvihnutá platforma nech ťa trošku vystrie. Tak by to bolo podľa mňa super.
Vyzeras v tom ako chudobná príbuzná. Skor mi to pripomína kostým do filmu Anna zo zeleného domu, ale ked sa v nich necítis nekupuj/nenos/.
@barborachors 🤣
Majú pekné farby. Ale strih je hrozný a vôbec sa ti nehodia.
Vyzerajú super, mne sa páči keď sa žena oblieka ženský a elegantne - tieto mikinovo-legínovské poradkyne si ozaj nevšímaj, nie každá by mala odvahu dať si na seba niečo "iné", idú na nudnú istotu.
Podla mna su pekne. Kludne aj s teniskami alebo letnymi sandalmi.
Mne sa páčia , ja by som si k ním dala vysoké lodičky na tenkom opätku - nejaké neutrálne béžové + farebná kabelka , rukávy vyhrnúť, na krk perly … ☺️
Mne sa pacia nerada totiz nosim co všetko je moderne a na ulici sú všetci jak jeden .za mna teda ano musite si byt v nich ista potom budu krasne az na vás.ja si tiez takú divočinu zháňam 🤭
@andreina27 mne sa teraz paci vsetko v medicine.. je tam vsetko farebne, vzorovane. aj bundy, bluzky, kosele
@andreina27 a hlavne ja nenosim nic cierne okrem niekedy nohavic.. farebne len
Tento štýl sa teraz dosť nosí, treba pritiahnuť opasok, nemusíš ich mať pozapinane až po členky, rukávy vyhrnut po laket, farba je veľmi pekná….
Ako farba aj vzor pekne, ale ten strih je bud zly alebo ti len nesadli. Takyto typ siat musi mat dokonaly strih a sadnut na postavu.
mne sa pacia… ja si viem predstavit ze v nich kracas mestom ;)

boli by dobre,ak das iny opasok,nejaky tmavy s jemnou prackou...ale ten rukav je naozaj divnej dlzky...ak si ho skratis alebo das skratit po lakte bude to ok...navyse tak ci tak bude teplo...