Hygienické minimum - skúšky
Ahoj . Prosim vas bol niekto prednedavnom na skusky z hygien. minima ? Ako to prebieha.
Ahojte...prosím teraz som si spravila kurz cukrár aj s certifikátom...no ponúkli mi prácu v školskej jedálni...prosím je nutné mať aj toto hygienické minimum? Vedúca jedálne tvrdí že áno...no keď som si robila prax na prevádzke stačil mi len zdravotný preukaz...ďakujem za radu
Dobrý deň prosím vás pekne. Chcem si hygienické minimum robiť v BB len sa neviem dopátrať k tomu kde mam ísť ako sa na kurz prihlásiť. Tuším sa to robilo na regionálnom úrade verejn zdravonictva. Vedel by mi prosím niekto pomôcť ako postupovat? Ďakujem
@katkapalo1 pošleš si prihlášku na ruvz. Pozri na internete na ich stránke bude aj tlačivo aj bližšie informácie o skúške.
@lenadka ďakujem som sa tam dovolala dnes konečne
Dobrý večer prajem prosím vás chcem sa opitat robil niekto opakované skúšky na hygienické minimum? Ďakujem
@angie099 ano dnes som bola.....rozdali testy s 32 otázkami s možnosťami abc...testy boli tiez tri skupiny, takže moc sa radit nedalo. No a potom ustna, dali mi snad 6 otazok a to som v drogerke..akoze keby sa neucim,tak to nedám,....aj to tam boli niektore otazky, čo som ani v materiáloch nemala
Koľko otázok je na hygienické minimum? Má niekto otázky? Aké môžu byť
Ahojte žienky. Mate niektorá potrebne materialy z ktorých ste sa učili na testy? pokiaľ áno, pošlite mi ich na andrea881998@gmail.com
Ďakujem
Prosím vas musím robiť hygienické minimum aj keď mam potravinársku skolu
Dobrý, nema niekto poslat testy na hygienicke minimum, pre syna, lebo dnes mu dali termin na skusky ktore ma uz za dva tyzdne? Boli by sme povdacny na mimusa2812@azet.sk
Dobry den, ma niekto este tie testy na hygienicke minimum? viete mi to poslat na email : andrejpastor82@gmail.com...dakujem
Je tu niekto z Nitry a okolia kto ma platne hygienicke minimum? Napiste mi prosim.
Koľko otázok sú na testoch?

Ja som mala normalne test boli tri druhy testov. Potom na ustne si ma zavolali a dali nejake dve otazky my sme sa bavili ohladom zaruk tovaru co sa s nim robi atd...je tam zo vsetkeho nieco