icon

Hygienické minimum - skúšky

drobec_l
25. mar 2018

Ahoj . Prosim vas bol niekto prednedavnom na skusky z hygien. minima ? Ako to prebieha.

Strana
z3
lulu1812
30. júl 2019

Ja som mala normalne test boli tri druhy testov. Potom na ustne si ma zavolali a dali nejake dve otazky my sme sa bavili ohladom zaruk tovaru co sa s nim robi atd...je tam zo vsetkeho nieco

lenadka
31. júl 2019

@wewulka áno testy sú a, b, c. Ak sa do tohto pozrieš správnu odpoveď určite budeš vedieť. Treba ich dobre čítať, niekedy je chyba iná to, že si zle prečítaš odpoveď.

dasa1909
21. aug 2019

Ahojte...prosím teraz som si spravila kurz cukrár aj s certifikátom...no ponúkli mi prácu v školskej jedálni...prosím je nutné mať aj toto hygienické minimum? Vedúca jedálne tvrdí že áno...no keď som si robila prax na prevádzke stačil mi len zdravotný preukaz...ďakujem za radu

nela82
22. aug 2019

@dasa1909 ano,veduca ma pravdu.

rehabe
22. aug 2019

@wewulka kludne sa ozvite.

katkapalo1
24. sep 2019

Dobrý deň prosím vás pekne. Chcem si hygienické minimum robiť v BB len sa neviem dopátrať k tomu kde mam ísť ako sa na kurz prihlásiť. Tuším sa to robilo na regionálnom úrade verejn zdravonictva. Vedel by mi prosím niekto pomôcť ako postupovat? Ďakujem

lenadka
24. sep 2019

@katkapalo1 pošleš si prihlášku na ruvz. Pozri na internete na ich stránke bude aj tlačivo aj bližšie informácie o skúške.

katkapalo1
24. sep 2019

@lenadka ďakujem som sa tam dovolala dnes konečne

dzes
30. okt 2019

Dobrý večer prajem prosím vás chcem sa opitat robil niekto opakované skúšky na hygienické minimum? Ďakujem

akcul13
24. feb 2023

@drobec_l je tu niekto,kto robil nedavno hyg. minimum? Zaujima ma hlavne,ako prebieha usta časť? Ci sa pytaju otazky, na ktore staci par slovami odpovedat,alebo si vytiahnem nejaku temu a musim o nej kecat dlho?☹️😅🙈

drobec_l
autor
25. feb 2023

@akcul13 nedavno sa povedať nedá 4 roky dozadu skoro 5 .
Na ústnej časti sa ma opýtali na otázky ktoré som mala v teste zle .

angie099
22. mar 2023

@akcul13 robili ste to hygien.minimum? Ako to teraz prebieha?

akcul13
22. mar 2023

@angie099 ano dnes som bola.....rozdali testy s 32 otázkami s možnosťami abc...testy boli tiez tri skupiny, takže moc sa radit nedalo. No a potom ustna, dali mi snad 6 otazok a to som v drogerke..akoze keby sa neucim,tak to nedám,....aj to tam boli niektore otazky, čo som ani v materiáloch nemala

angie099
22. mar 2023

@akcul13 dakujem za odpoved, ja mam materialy zo stranky ruvz tak som sama zvedava ako to bude prebiehat u nas hovoria ze je to banalita ale nezda sa mi, ak sa to clovek nenauci tak asi ani nespravi.....

akcul13
23. mar 2023

@angie099 asi zalezi aj od mesta...ja som bola v považskej Bystrici a bola tam jedna kočka na opravných, ze v ziline nespravila, ze tam to bol totalny masaker, same otazky na zakony a este aj otazky,kde musela sama pisat odpoveď....po testoch povedala,ze toto bolo proti tomu nic

depe1452
10. okt 2023

Koľko otázok je na hygienické minimum? Má niekto otázky? Aké môžu byť

mamkaatka1
11. okt 2023

Ahojte žienky. Mate niektorá potrebne materialy z ktorých ste sa učili na testy? pokiaľ áno, pošlite mi ich na andrea881998@gmail.com
Ďakujem

susana618
16. okt 2023

Prosím vas musím robiť hygienické minimum aj keď mam potravinársku skolu

mimusa2812
25. mar 2024

Dobrý, nema niekto poslat testy na hygienicke minimum, pre syna, lebo dnes mu dali termin na skusky ktore ma uz za dva tyzdne? Boli by sme povdacny na mimusa2812@azet.sk

sava282
28. mar 2024

@susana618 myslím že nie, ale to vam povedia na hygiene

andrej1280
19. sep 2024

Dobry den, ma niekto este tie testy na hygienicke minimum? viete mi to poslat na email : andrejpastor82@gmail.com...dakujem

rossinelo
19. sep 2024

Je tu niekto z Nitry a okolia kto ma platne hygienicke minimum? Napiste mi prosim.

janula2511
26. nov 2024

Koľko otázok sú na testoch?

Strana
z3