icon

Ideme chudnúť a seriózne !

monca4ever
24. jún 2009

No kočky rada by som pokračovala v našej príjemne rozbehnutej debate...
Kto má chuť nadalej si nechať radiť a radť dalej, podporovať sa v ťažkom
údele chudnúcich 🙂 a tak dalej veselo sem...

Dúfam že kočky ako mimikyky, helenkasabinka, jankapn, sedmokraska, oxy, monkula
a všetkyyyy prídu sem a že epríde zase nejký záškodník podkopávať nám morálku.

takže veselo do chudnutia a cvičenia až k vysnívaným figúrkam 😉

hasleerka
29. júl 2009

jáj rejočka, tak si ma trochu potešila ... ja mám pocit že všetky sa tu tak super držíte ... A skupina má asi žiť z lásky

rejocka
29. júl 2009

🙂 Ahoj mukky 😉 ,ja popíjam čajík,chlapci zaspinkali,tak písmenkujem,dnes som sa pomerala a poslala zoyi 😅 ,aj pofotila,aj vymazala 😀

mukky
29. júl 2009

😀 😀 a co uz si uz si zmazala foto? mohla si mi ukazat...

haslerka neboj,ja sa dnes chystam este na nieco sladke,ale pojdem na stacionar aby som to odcinila 😀

rejocka
29. júl 2009

🙂 No veru asi tak,A-žiť z lásky,asi to tak bolo aj myslené,no nesťažujem sa,ale niekedy by som popri láske aj čokoládku schrúmala 😀 ,pre mňa je dosť problém jesť 5krát denne,ja to nejako nestíham,nieže by som nebola hladná 😀 ,ale potom som maškrtná 😀 ,a tak začínam zas a znova 😉 ˇ,mukky neboj pojde dole,aj keď cm sú milšie 😉

rejocka
29. júl 2009

to som mala len foťáku,z boku celkom,celkom,no zo zadu,no čo ešte stále vyzerám oblečená lepšie ako v plavkách 😀

mukky
29. júl 2009

ja si idem urobit nescu ,velky hrncek a pozerat gilmorove a doobednajsie srandy...kavu som nepila skoro 2 roky a teraz si po nociach davam,alebo caro,ci caj pre kojace matky... 😀

ja sa ani nemeriam,lebo som sa na zaciatku nezmerala..

mukky
29. júl 2009

😕

rejocka
29. júl 2009

🙂mukky aj my s manželom máme také veľké čierne šialky,a takú veľú kávu pijeme,ani mne nerobí problém dať si kávu na večer a to caro má akú chuť,to je nízkokalorické 😲

mukky
29. júl 2009

ja mam skoro pol litrak urobeny 😀 😀 ,ale cez den este nepijem,koli kojeniu..len obcas ked kojim az vecer ,tak si dam malu salku poobede...ale nechcem ju uz pit ako volakedy,2 krat denne a kazdy den..

muselo to byt narocne isto mat 2 deti kratko po sebe?ako si to zvladala?

hasleerka
29. júl 2009

no moje zlaté ja idem do hajan, bo by som išla ešte náhodu vyžierať ... len sa napijem ... a vy sa držte

mukky
29. júl 2009

tak dobru...

rejocka
29. júl 2009

no medzi mojimi chlapcami je 13mesiacov,vieš ani to nebolo ťažké,takí sme boli natešený a nadčený z Dominka,že sme si to vedeli predstaviť,len jedno ma mrzí,že som aj s Dávidkom mala rizikové a musela som 2mesiace ležať v nemocnici,tak som som vlastne ani nie ročného musela nechať doma,ale veľa nám pomáhali naši,sestra a mám super manžela,čo od začiatku všetko pomáhal,aj okolo chlapcov 🙂 Som aj rada,že sú chlaci,lebo sa pekne zahrajú,no aj pohádajú 😅 ako všade,ale majú sa radi a to je dôležité.No teraz schudnem 😀 a potom bude ešte Sofinka 😉 a potom zase budem chudnúúúúť,no a potom už len vnúčatká a ja ako kočka babinka 😀

rejocka
29. júl 2009

🙂 dobrú nocku,tak zajtra 🙂

claudee
29. júl 2009

rejocka, ano aj dnes ma bolela hlávka 😠 aj ked už nie tak veľmi, ale bolela...tabletky som si dala dve v priebehu dna..
som bola 2 x 30 minút na stacionári a ešte pol hodinu som hrala badminton.. málo športu na moje pomery, ale nechcem to teraz moc znásilnovať...a so stravou dneska ukážkovo 😵
sa na seba konečne nehnevám a som pyšnááá 😀

mukky
29. júl 2009

rejocka tak super,este chces babo?a kolko mas rokov,mozes do ip napisat 😀 ak nechces tu..

ja tiez chcem druhe,vek tlaci,ale asi az za rok skusime male..a mozno aj tretie 😀

mukky
29. júl 2009

dnes som jedla na veceru jednu kukuricu a melon,uz zacinam citit hlad.... 😀

claudee
29. júl 2009

mukky, tak radšej chod spať 😀 lebo ešte sa to skončí útokom na chladničku, a to by bola škoda 😀
ja nejak nie som hladná, a to som večerala už dávno...o siedmej, nizkotučný jogurt s vločkami

mukky
29. júl 2009

clau neboj 😀 ,ak ta neprestane boliet ta hlava,sla by som k lekarovi..nie je to sranda,ak to nie je od hladu ci dehydrovania,co urcite nie je u Teba..

atrami
30. júl 2009

ahojte,
možem sa k vám pridať?

Nebaví ma chudnúť samej.

zdenka112
30. júl 2009

ahojte kocky vy ste sa nejako rozkecali nestiham citat.my dnes ficime na kupko aspon sa riadne vyjasime s malou.pekny slnecny dik prajem

janette4
30. júl 2009

ahojte. atrami jasné že môžeš.

ja som sa večer poistila ešte čokoládou 😀
dnes som mala na raňajky musli s mliekom.akási som o ničom,nechce sa mi cvičiť ☹

rejocka
30. júl 2009

🙂 ahojte a čo ste vy ešte ponocovali? 🙂 mám 32r,takže tak akurát na tretie 😀 😅 ,ahoj atrami,jasnééé,poď k nám,potešíme sa,že nás je viac,čo chceme niečo so sebou robiť 😀 ,zdenka vyčlapkajte sa 😉 ,lebo je teplúčko zase,to je super Mukky,že chceš ďalšie bábo,bude im veselšie 🙂 ,jááj Claudi,je mi to ľúto,že ťa tá hlávka stále trápi 😠 😒 ,aj teplo tam hrá svoju rolu,držte sa všetky dievčatká aj hašlerka,zoya,ozaj nezabudnite sa pomerat a poslať Zoyi tie miery do Ip-ok? 🙂 to budú potom o 2týždne pokroky,verím tomu 😉

rejocka
30. júl 2009

A ty ako Janette? 🙂 nech sa ti aj dnes darí 😉 ,idem baby niečo ukuchtiť mojim hladoškom 😝 ,ja popíjam kávisko mukky 😝

janette4
30. júl 2009

no,ja som pozerala v tej novej téme,čo by som mala a nemala jesť ako "nulka".v podstate nič z toho nejem,ale nemala by som ani melón a na tom ja som závislá,takže nič pre mňa.ale je tam napísaná jedna pravda,že všetko sa mi ukladá na bruchu a bokoch. ☹

atrami
30. júl 2009

My máme palacinky a dyňu so zemiakmi.

So mňa si už robí MM srandu. Že vraj za klimatické zmeny možem ja.
Kedysi stačil vánok a skoro ma odfúklo- mala som 47 kg a teraz musí prísť tornádo, mám 74 kg.

janka5861
30. júl 2009

Babizne,nemate niektora 90 dnovu dietu ? poslete mi ju ? napiste mi do IP a ja Vam dam email. 😉

hasleerka
30. júl 2009

janka je tu otvorená téma 90dnovka, pokecáš aj s babami tam

atrami vitaj medzi nami

baby ja zajtra mám velkééééééé pokušenie, práve som urobila dcérke tortu

claudee
30. júl 2009

ahojte 😉
no nechcem to zakríknuť, ale dnes ma ešte hlava nebolela 🙂 aj si zaklopem na drevo radšej 😀
inak sa zatiaľ držím pekne, žiadny prehrešok 🙂 ani nemám chuť na sladké, čo ja náramne čudné 😀 lebo ja po obede mám furt chuť na nejakú maškrtu, a teraz vôbec 😲 ale ako nesťažujem sa 😀

hasleerka, tortaaa 😵 mnamky 😀 a ako to vidíš??odoláš jej?? 😉

mukky
30. júl 2009

atrami ahoj,som rada ze si sa pridala 😵 ,ja som zatial schudla 3,6 kg,uz len nejakych 20kg ma caka dat dole 😀 ,ako dopadla oslava?

mukky
30. júl 2009

ja som dnes doobedu mala len trosku melona,nedavno som dojedla obed,zapekany baklazan s cuketou,zemiakmi a mletym masom,ani nejak som nemala chut jest,ale potom som hladna...dnes uz len budem jogurt a ovocie,kukuricu...mozno trosku zmrzky 😀 ,pojdem aspon na 30 minut na stacionar...