Idete voliť Hnutie Republika?
Ak áno tak prečo?
Ja s nimi súhlasím a páči sa mi ich volebný program.
Idem voliť Ficka 😁.... na toho nemá nikto 👉👉👉
@daniela2202 tak niektorým ženám hajzli doslova imponujú
Nie.
Co konkrétne sa ti páči na ich programe? prosím ťa výpiš to. Len na rýchlo som si prebehla ich program a to čo dom videla je na 98% populizmus, ponúkajú len sľuby bez koncepčnych riešení..V štýle " nikto vám nemôže dať to, čo Vám ja môžem slubit..."
@naja94 ty ho poznáš osobne?
Fúú, toto voliť 🙈 Dnes bol v o 5 minút 12 ... základný plat 8000€ s bonusmi 20 000€, to mu nevadí byť v EÚ
Ani ja nie. Vyzerajú ako primitívi a primitívi aj sú. Okrem teda toho, že majú agresívnu agendu a trepú hlúposti. Ostatné tu v diskusii už zaznelo.
Už len ich by som volila.
Ja som nedavno pocuvala podcast ako financuju predvolebnu kampan, skus si vypocut
Nejdem, ale co konkrétne sa ti páči ma tom programe? Najviac?
Fuj, jednobunkovce 🤮
@daniela2202 musím dlhoročného bývalého premiéra tejto krajiny poznať osobne, aby som ako občan mohla o ňom povedať, že je hajzel? A ešte manipulátor a mafián? Ver, že nie...
@amonet a to tam ešte pár podvodníkov chyba... len sú "chráneni"
Nackov/Fašistov nevolím, našťastie ani nik z môjho okolia s takouto ideológiou nesympatizuje.
Ano, nazorovo mam k nim najblizsie.
Nie. Nevolim fasistov.
@domiklik ta posledná veta pravda,,, dlho to hovorím vystúpiť z EU ale drží sa tam, nejde mi to dokopy
Kto je ich expert na vedu a vyskum? Aky je ich nazor na kompetencie univerzitnych senatov? Kto je ich expert na zahranicnu politiku? Aky nazor maju na ochranu biodiverzity? Ako chcu nahradit program ERAZMUS po vystupeni SR z EU?
@naja94 ok, to isté tvrdím ja o tebe
Ja len, že prečo sú tak Kotlebovci aj Republika proti EU a vystúpenia z NATO…. Lebo Putinovi by to veľmi vyhovovalo, aby sme ostali nechranení aj od EU, aj od NATO. A títo kolaboranti budú hrať pieseň podľa nôt z Ruska a za pár chechtákov zradia svoju vlasť. Iba blázon by toto volil. Vlastizradcovia.
@daniela2202 Ty si vtipálek 🙂
@daniela2202 ty máš aký iný názor?
Stále som sa nedozvedela co konkrétne sa ti na ich programe paci🤔
Téma založená len na rozduchanie vášní, ze?! 🙄
@aaaa1111 no to určite ja nie 🤪 ako naša rodinná príslušnícka hovorí co robí na SR ambasáde v zahraničí,, keď vyhrajú potom bude krvavý plač až 🤷♀️ mňa napríklad zatiaľ nik neoslovil, každý kto sa tam dostane sa otočí naopak
Nikdy, pozri si dejiny Rakuska a Nemecka a podrobne si precitaj o fasizme a ako to vyzeralo este nez sa dostali k moci a rozputali vojnu. Potom bude jasne, ze co to je zac. Neofasizmus je vsade by som povedala, ale na Slovensku je to pomerne nova vec
@katkami123 Vsak jasne, nakolko Rakusko je neutralne, tak by za dva dni mali Slovensko a neskor aj Rakusko pod palcom. To by velmi zle dopadlo. Radsej nechcem domysliet

Stačí mi chvíľu počúvať ich vyjadrovanie na úrovni hupacieho koňa a viac mi netreba. Možno keby viac čítali a vzdelávali sa ako opalovali v soláriu, bolo by z nič niečo. Ďalšie 🐵🐵 Kotleba, Mazurek ani netreba viac rozoberať.
Ale ja sa v tejto krajine už nedivím ničomu, keď vidím že ľudia sú ešte stále ochotní voliť aj Smer...