Idete voliť Hnutie Republika?
Ak áno tak prečo?
Ja s nimi súhlasím a páči sa mi ich volebný program.
@natuliatko777 Kto je ich expert na vedu a vyskum? Aky je ich nazor na kompetencie univerzitnych senatov? Kto je ich expert na zahranicnu politiku? Aky nazor maju na ochranu biodiverzity? Ako chcu nahradit program ERAZMUS po vystupeni SR z EU?
@natuliatko777 co sa ti páči z toho programu? Konkrétne?
@natuliatko777 kolko zakonov alebo navrhov na riesenie migracnej krizy predlozil uhrik ako nas zastupca v europarlamente?
@ivka225
@amonet
@simca06022011 heeej halooo baby to je moje rozhodnutie ako to je kazdeho osobna vec koho ide volit
@natuliatko777 vsak nikto ta neodhovara. Len sa ta pytaju, preco ich chces volit a ci vobec mas prehlad o tom co robili, robia, chcu robit ak sa, nedajboze, dostanu ku korytu
@natuliatko777 však sa ťa pýtajú prečo si sa tak rozhodla. Či ani nevieš?
@natuliatko777 sranda... voliči pochybných strán nikdy nechcú povedať prečo sa tak rozhodli a čo ich motivuje voliť práve túto stranu
asi sa len nevie vyjadrit, ked nie je historik... ehm, politolog 🙂
@natuliatko777 takdobre, dalsi volic, ktoreho dovody jeho vyberu ostanu pre mna zahadou
@janai1 pisem ze nemam naladu idem rodit a ano idem ich volit tak ako ty ides volit koho ty chces .. nemam naladu sa tu rozpisovat a vyjadrovat sa preco ich idem volit lebo je to za jedno moja vec a za druhe tu nemam potrebu citat premudrele komentare ako by ich niekto nevolil a bla bla bla …
@natuliatko777 A za tretie nemas ani tusenie, kto su ich experti na jednotlive oblasti a ake maju konkretne zamery. Iba ti je sympaticka ich agresivita a primitivizmus.
@viestta tym ze budem mama tak nepotrebujem aby moje dieta vyrastalo v krajine kde teplosi a cigani su nieco viac …aby nebolo povolene ziadne dalsie pohlavie nakolko je len zena a muz.. a neznesiem aby lgbt mali vacsie prava ako my obycajni ludia .. moj nazor a nechcem okolo toho citat nic a neviem co jednoducho ma to nezaujima
@natuliatko777 aspon, ze tak
@ivka225 pozri v kazdej strasne su totalne spiny a zlodeji ktori hrabu pre seba ale to mna nezaujima nech si nahrabu aj ja by som si nahrabala keby som tam ale nech pomozu nam obycajnym ludom a nech sa tu nieco deje
@natuliatko777 Dve veci: 1. asi sa ti to zda neuveritelne, ale tendencia kradnut nie je vlastna kazdemu cloveku, 2. od politikov ocakavam, ze budu riadit spolocnost a nie hrat sa na charitu - normalny clovek by sa mal vediet postarat sa o seba.
@natuliatko777 ináč vies o tom, LGBT+ komunita by mala mat LEN také práva ako mame my ostatní, nikto im nechce dať vacsie. Dokonca registrované partnerstva sú menej ako manželstvo, tak aký strach?
Nemusíš odpovedať, venuj sa príprave na pôrod, nech dobre dopadne
@viestta ale ved aj to ze robia tie pochody a chcu milion pohlavi a neviem co no proste chcem aby sme tu zili v norme .. moja naj kamoska je lesba a ma aj snubenicu ale nechodi na duhove pochody a neviem coo .. proste ziju spolu a su spokojne a hlavne normalne a neprezentuju sa ako lgbt a ze su nieco viac .. proste sa lubia a su spokojne
@natuliatko777 ved ja nehovorim ze nie je, len ma zaujima co take ta zaujalo. NIc viac.
@simca06022011 Niekedy clovek radsej neodpovie, ako keby sa mal uprimnou odpovedou totalne dehonestovat.
@ivka225 no ved prave oni sa nehraju na charitu a hlavne nebudem volit stranu ktora chce pomahat len ciganom .. ako mne stat nikdy nic nedal zadarmo ako im a nikdy som od statu nic nepoberala a preco ?? Lebo som biela
@ivka225 ale zase nerob teorie a neviem coo .. ved rob sama ako vies a vol si koho chces je to tvoja slobodna vola
@natuliatko777 a tebe co vadí? Dúhový pochod? Pochody nackov na čele s Mazurekom ti nevadia?
@natuliatko777 Tak posledny pokus: Kto je ich expert na vedu a vyskum? Aky je ich nazor na kompetencie univerzitnych senatov? Kto je ich expert na zahranicnu politiku? Aky nazor maju na ochranu biodiverzity? Ako chcu nahradit program ERAZMUS po vystupeni SR z EU?
@natuliatko777 moja zlata biela, tehotenske nemas? materske nebude? rodicak nic? pridavky? tebe chutdatko tento stat nic neda? a tak to hej, to si fakt v blbej situacii
@kat_ a keby som nikdy nemala deti tak co mi da ??
@natuliatko777
trocha pokory, budúca mamička... Ako si môžeš byť taká istá, že Tvoje dieťa nebude raz patriť do nejakej menšinovej komunity alebo si nenájde partnera z nejakého etnika?
@natuliatko777 co by ti mal dávať? Máš dve ruky, postarajú sa o teba.

Ja idem ich volit