Idete voliť Hnutie Republika?
Ak áno tak prečo?
Ja s nimi súhlasím a páči sa mi ich volebný program.
@natuliatko777 o čo si lepšia od Rómov, keď len čakáš, čo Ti štát dá...
@viestta ja mam dva domy a tri auta mne nic nechyba ale nadobuďa som to sama a nie ako oni ziju z nasich penazi .. ja ako zivnostnik vlastne zarabam na nich .. bodka neriesim moj nazor a volit ich idem
@naja94 ano som lepsia od romov lebo ja narozdiel od nich robim a budujem a nezijem niekde v osade kde este sama seba rozkradnem
@natuliatko777 prepac, ale ty mas strasne nazory... co ti ma davat? ved ok, mozes dostat nejake zivotne minimum, ak sa chces "vyrovnat" romom... ty nechapes zakladny problem, ze kazdy sme sa narodili s inou startovacou ciarou... nevies vysvetlit svoju volbu, zato mame krasny prehlad o tvojom hodnotovom a moralnom nastaveni... a vlastne si to vysvetlila, ich ich ukazkovy volic
@natuliatko777
Máš len šťastie, že si sa v tej osade nenarodila...
@natuliatko777 jaj už si zabudla, diskusia o Lgbt a utečencoch. Máš hrozne rasistické názory, ktoré si ukázala už v danej diskusii.
@kat_ ja uz som to vysvetlila co mi vadi a co tu nechcem a ze preco budem volit republiku .. preboha volte si koho chcete akoze nemozes mi vnucovat svoj nazor .. ja som svoj nazor povedala a co sa tu stalo ?? Presne to o co nemam zaujem .. o mne tu idu pisat ze ake mam nazory a na seba sa nikto nepozrie a pritom ja napriklad tebe tvoj nazor nemenim a ani ho vediet nechcem .. a este jedna dotycna tu ide pisat ze ja som niekde bola vyhodena ci co pritom ja som tu teraz komentovala dnes nieco po x mesiacoch ale tak nevadi noo
@simka1454 ale tak ty si napisala ze som bola vyhodena a neviem co akoze ma tu ides opisovat ako keby som komentovala cele dni a vsetko hrozne .. aj o tych utenecich je moj nazor a ty ho jednoducho neznesies a ked si videla ze sa s tebou hadat nejdem a tvoj nazor je pre mna nepodstatny tak si si ma nasla tu a ides tu do mna skakat a neviem co ale si na zlej adrese a toto skusaj na ine lebo ja sa mozem na tomto akurat tak zasmiat co pises
@natuliatko777 prečítaj si ešte raz čo som napísala.
@naja94 aj oni maju moznosti odist a zit normalny zivot a nie ostat v osade a len sa lutovat
@simka1454 ale ja nejdem nic citat ja som si to uz precitala a koncim lebo ides ma osocovat a pritom ja som nic zle nenapisala iba vyjadrila svoj nazor a ked nesuhlasim s tym tvojim tak uz hned maas potrebu ma ist urazat .. ako keby ja idem teba urazat zato ze mas iny nazor .. kaslem nato ozaj
@natuliatko777
tak to by som si rada pozrela, aká "uvedomelá" by si bola, keby si sa narodila v rómskej osade... strašne ideš po povrchu...
Každého kreuje prostredie, v ktorom žije a vyrastá... aj Ty si taká "ľudácka", lebo žiješ v prostredí, v ktorom sa nadáva na menšiny, na etniká, za všetko môžu tí druhí... keby si vyrastala v podnetnejšom prostredí, tiež by si bola hodnotovo inde ako reálne si...
A este k Republike, konkretne k Uhrikovi a ludom, ktorych chce po volbach "vymiest zo skol a kultury" - pokojne sa dam vymiest, len dufam, ze v Republike je dost ludi schopnych prednasat o alfa-diverzite rastlinnych spolocenstiev, konceptoch Kierkegaardovho existencionalizmu alebo autonomnych diferencnych rovniciach
@natuliatko777 mi povedz, ze kolko deti z nasej strednej vrstvy sa v 5 rokoch zdvihne a povie si, ze nebudem ako moji rodicia a prarodicia, ja chcem zit ako Elon Musk a spravi to hned pri prvej prilezitosti. Asi skoro ziadne. Lebo v tom nevidia pointu, nez ju uvidia je pre nich neskoro a miliardar z nich nebude. Budu fungovat v peknom byte, robit niekde v dobre platenej praci a mat rodinu, jazdit na nejakom beznom aute. A bude to stacit. Podobne premyslaju aj oni, nez sa zbadaju, tak ich vtiahne system ich zivota a je neskoro na nejake velke zmeny. Stale ma velky vplyv to, ako zijeme a kde.
Ja idem voliť Hnutie Republika a veľa známych v okolí rovnako. Určite nebudem voliť PS.
btw v tom novom obvineni NAKA vam na kandidatku pribudlo hned niekolko obvinenych z VS

@simka1454 to co pises ?? Ja som kde perlila ?? Ako ja sa vobec nezapajam do diskusii akurat dnes a to je cele ..