icon

Inšpirácia na vianočnú výzdobu

traktor
11. dec 2011

Vítam Vás tu všetky, ktoré nedočkavo očakavávate Ježiška ,... tu si môžte pridávať foto vašej vianočnej výzdoby..či už aký máte stromček, vyzdobené okná..skrátka všetko vo vašom príbytku..Teším sa na Vaše fotografie 🙂

slniecnica
Autor odpoveď zmazal
vejinka
12. dec 2011

ahojte mam par inspiracii pre deti

vejinka
12. dec 2011

a este na dvere

vierika112
12. dec 2011

@annika11 super veniec , musim niekedy vyskusat 🙂

luy
12. dec 2011

tohoročná výzdoba čo je už hotové

lisjanka
12. dec 2011

@zuzana710 krásne a ten veniec na dverách nemá chybu..to si robila alebo kúpila? 😉

adka7755
12. dec 2011

len foťte foťte,..nech mám inšpiráciu 😀 😀 lebo ja ešte len postupne zvlákam z pivnice vianočné dekorácie 😀 😀
Nejako mi to nepríde že už idú vianoce, keď sa pozriem z okna ☹ ☹

titkovamiriam
12. dec 2011

a moja klasika-slamienky a ihličie 🙂 -stromček robíme až 24 rano!

miselita
12. dec 2011

pokracovanie...len sa mi balkon neda odfotit....nevadi 😀

vodnarky
12. dec 2011

baby...nemozem sa vynadivat.. 😵 kraaaasne,kraaaasne a este raz kraaaasne.. 😀

zuzana710
12. dec 2011

@lisjanka taka sikovna zasa nie som....je to kupene, adventny vencek som si vsak aranzovala sama 🙂 Dakujem!

lyongirl
12. dec 2011
helimama
12. dec 2011

wow, a ja nemám ešte žiadnu výzdobu, ale už budem musieť aj na tom popracovať, máte to krásne doma dievčence 🙂

mimirinko
12. dec 2011

@zuzana710 adventny veniec so svieckami si kupila, ci vyrobila? je prekrasny! teda obidva su krasne!

mimirinko
12. dec 2011

@slniecnica ikebana to je ten papierovy stromcek?

mimirinko
12. dec 2011

@luy tie pomarance si si sama vysusila? naco ich pouzijes? krasne!

mimirinko
12. dec 2011

@miselita toho anjelika pod tymi hviezdickami zelenymi si vyrobila ty? prekrasne!

traktor
autor
12. dec 2011

@luy tie pomarance si aj niecim natierala, ze su take krasne?

lyongirl
12. dec 2011

pre inšpiráciu - svietnik som robila 2 roky dozadu a tento rok si chcem spraviť tiež niečo podobné, len akosi pri deťoch nestíham , alebo sa mi nechce? Aj to je dosť možné...čečina ma už čaká na balkóne, stromček nám stojí od včera, ale nemá ho kto odfotiť tak, ako zvyšné ozdoby v byte...

miselita
12. dec 2011

@mimirinko nie nie to je kupeny 🙂 Ja som gramblava na taketo veci 😒 Kupila som ho v Polsku na trhoviku za nejakych par supkov....

annika11
12. dec 2011

@drobec33 dakujem 🙂

zuzana710
12. dec 2011

@mimirinko adventny veniec je kupeny ale z viacerych kusov naaranzovany...zvlast je ten kovovy podstavec, zvlast kupene sviecky, ta postavicka atd....strasne mi padla do oka ta postavicka dievcatka - mam doma dvoch chlapcov a prislo mi to take milene, ze aspon mam aj dievcatko takto doma 😉 ale dakujem...a vencek na dverach je cely kupeny vcelku ...

luy
13. dec 2011

@mimirinko zavesím ich na špagát medzi hviezdičky na stromček

luy
13. dec 2011

@traktor trik :to nie su mimochodom pomaranče ale mandarínka 😀

danielaj
13. dec 2011

pridávam aj ja pár mojich výtvorov z minulých Vianoc 😅 😀 tento rok nejako nestíham, ani mi nepripadá, že idú Vianoce, keď sa pozriem z okna ☹

vejinka
13. dec 2011
babindai
13. dec 2011

u nás zatiaľ takto ..., pre ten blbý zápal pľúc som viac nestihla ☹ , ale našťastie už doznieva 😉

traktor
autor
13. dec 2011

u nas zatial len tolko..neponahlam sa , casu dost..este by mi na to prach nasadal 😀 ..postupne to budem davkovat, kazdy den..nech sa mame stale na co tesit 🙂

lenkatomo
13. dec 2011

nase Vianoce, zelam vsetkym prekrasne radostne a pokojne sviatky 🙂 😉