Internet banking v Slovenskej sporiteľni
poradíte mi ako mám vyplniť formulár na slsp na IB ? 😉 som na tej stránke a neviem sa pohnúť, 1krok- zadám prihlasovacie meno, 2krok- prihlasovacie heslo- to si mám sama vymyslieť ? a potom dalej čo?
neprišlo nič ešte....na zmluve je v tabuľke vypísané všetko ale nič nie je zakrížikované, neviem ja som úplne blbá do toho.... 😒
ty mas este tu staru zmluvu kde su kolonky,ktore sa križikujú?pozri sa v zmluve na prednej strane hore mas svoje udaje meno,adresu,r.č. a OP potom nižšie na prednej strane mas zakrižikované čo?mala by si mať križik u kolonky Heslo,SMSkluč a vyplnené tel.č.v tvare +421......ak mas križik aj u GRID,tak tu by si mala dostať do ruky na pobočke hned,potom ny druhej strane mas vyplnené svoje číslo učtu a potom su tam kolkonky ,ktoré máš zakrížkované?
baby potrebujem zase poradiť: už konečne som vybavila IB a aj sa tam viem dostať ale poradťe mi kde nájdem to- kde sa posielajú peniažky....alebo ako robiť prevody???dakujem 😒
myslím postup: platby z účtu, typ príkazu na úhradu??? bezpečnostný príkaz? ked mi to chodí na sms? a potom to posledné čo mám označiť-podpísať teraz? alebo ako?
@kristina14 Ako to dopadlo....ja sa tiež neviem dopátrať toho hesla.Už od obeda čakám na heslo a nič?????Tiež chcem platiť cez IB. 🙂
@gitkaaa ja už fičím dávno 🙂 heslo si máš vymyslieť, v papieroch ti príde len prihlasovacie meno- to zadáš a heslo si vymysli a prihlás sa !
Ahojky...všetko som to teraz vyhrabala v papieroch aj heslo....paráda....no len nejak zvládnuť tú platbu???
@kristina14 PROSIM ta...ked už som všetko vyplnila k platbe...tak ten kood kde nájdem na karte???či kde to je?
no neviem ako si si dala- či ti bude chodiť sms s kodom alebo máš grit kartu alebo ako sa to volá! ak sms tak vždy ked už to máš vyplnené- tj. číslo účtu, kod banky, niekedy aj predčíslie, sumu- klikneš na potvrdiť a do 300s- ti to odpočítava ti musí prísť na číslo mobilu ktorý si do zmluvy uviedla 4číselný kod, ten napíšeš a potvrdíš.......hotovo!
Ahojte,neviete do kedy sa pripisujú peniaze v sporiteľni?myslím,ci by este mohla dojst zo zahraničia manželova výplata....zvykne chodiť tak do 11.00 😉

@habibi78 to nie je pravda. TB ma jeden z najvymakanejsich IB.