Išli by ste na stretávku zo základnej školy?
Ahojte. Dnes mi na FB prisla sprava od spoluziacky s tym, ci mam zaujem o stretnutie zo ZS po 10rokoch, predbezne v juni, vraj zatial idu takmer vsetci. Ja ale uprimne vobec nemam zaujem. Neboli sme vyslovene zly kolektiv, ale ani sme si nevybudovali take vztahy, ze by sme si za tie roky aspon semtam medzi sebou napisali, ci sa stretli. Ja na taketo stretavky ani nie som. Pride mi to len ako taka sonda do zivota ostatnych, ako sa im dari, v praci, osobnom zivote, kto uz ma deti, kto planuje svadbu, kto to kam dotiahol, atd.. Mna ale vobec nezaujima, ako sa tym ludom dari. Verim, ze dobre, ale nie su sucastou mojho zivota, tak to neriesim. Dalsia vec je, ze absolutne nemam chut v podstate cudzim ludom vesat na nos svoje sukromie. Som jednoducho taka. Odmietli by ste stretavku z tychto dovodov, ake uvadzam? Ze jednoducho vas ti ludia uz nezaujimaju a nemate zaujem s nimi travit cas, ci je to blbe a mala by som sa premoct?
jj, ano, nesla by som
Vobec nemusi ist. Jednoducho podakuj ale bez vahania a bez vycitiek povedz, ze neprides. Dovod vobec nemusis udavat. Nieje to povinnne. Nic o tebe nevedia, tak ta ani nebudu riesit.
Nešla by som. Nechodím na stretávky zo základnej, strednej ani vysokej. Mam iných ludi, s ktorými sa rada stretnem hocikedy. A mame si co povedať v rámci spoločných tém.

AK sa máš čím pochváliť tak choď, inak nie 😀 aj tak je to celé len o vyzvedaní kto koľko detí narobil a ako je za vodou :D